Göz İllizyonu :S
-
ortadaki + ' ya kitlenince dönen sey yeşil oluyo noktayı takip ettiğinizde pembelşiyo, caktırmadan yana baktığınız an yada o anı düşündünüz an da pembeleşiyo :D
kafayı yedirir la bu :)
-
OHA :S
-
hersey beginde biter derlerlermisler.
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hatta + ya bakmaya devam edince morlar kayboluyo sadece yeşil kalıyo
-
Göz Illizyonu :s bozmak gibi olmasın illizyon[ilizyon] zaten göz yanılması-aldatması değil mi? öss sınavı gibi birşey olmş:D ama resim şukela
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------Göz Illizyonu :s bozmak gibi olmasın illizyon[ilizyon] zaten göz yanılması-aldatması değil mi? öss sınavı gibi birşey olmş:D ama resim şukela
-----------------------------
ilizyon değil. illüzyon. bende yanlış yazmışım. illüzyon; yanılsama. göz illüzyonu; göz yanılması. Buda ses illüzyonu:
http://ccgi.bluerabbit.plus.com/virtualbarbershop/ (kulaklıkla) yani kavramlar o kadar önemli deği. Türkçe olsa neyse :/ -
ya renkli iken Screenshot alın paintten bakın renksiz normalde.. yani hile mile yok.. beyinle alakalı bişe.
-
Herhangi bi hile yok resim baştaki halini kaydettim ve negatif halini kaydettim bmp olarak bisüre baktım sonra ileriye bastıp dier resme geçtim gene aynı sounuc verdi
-
normal bi fotoyu negatifini alıp kaydedin sonrada siyah-beyaz olarak burdaki gibi gif haline getirin muhtemelen aynısı olacaktır...
Toplam Hit: 6470 Toplam Mesaj: 50