Gözümde Arpacık Çıkıyor,Nasıl Tedavi Edilir ?
-
anladim hocam.. canli sahidi olmasam, abimin basina gelmese bende ilk kez duysam ben de inanmazdim galiba. sanirim olay kopegin salyalarinda bitiyo. edit: amacim adamla t*sak gecmek degil. bi alternatif yazmakti. gorduk biliyoz soyledik. yapmak zorunda degilsin.
-
çay muhabbetini yapıyorum hacı.
ama o köpek salyası falan bana gelmez :)
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------
çay muhabbetini yapıyorum hacı.
ama o köpek salyası falan bana gelmez :)
-----------------------------yap hacı tahta kaşığıda dene dediğim gibi basılı tutma bas-çek ısısını hisset yeter.8-9 kere yap
-
Hacı ninem de demişti gözününün diğer kalan kısımlarını kapa arpacığı bi köpeğe ısırt oluyormuş.
Önemli Not: Kullanılması halinde meydana gelecek kazalardan sorumlu değilim.
-
bir arpacık uzmanı olarak hocam dediğimi yap diğerlerini bırak denedim. şmdi bir adet sarımsağı alıyorsun kabuğunu temizle filan bıçakla ordan ikiye bölüyorsun sonra içindeki zarı soyup sıvılı kısmını arpacık neredeyse onun etrafına sürüyorsun sonra aynı sarımsağı arpacığın oldugu noktaya bastırıyorsun oraya yapışır gibi oluyor yarım saat uzan kalk yapışmış gibi olacak çek bir şey olmaz ha bu arada gözün kapalı olsun eğer açarsan düz duvara tırmanırsın bir de son olarak uzanırken yüzünü selpakla kapat dışarıdan hava gelmesin çok bunu yap yarına veya öbür güne bir şeyin kalmaz
-
bu ıbne realist az once ofısde bı tanıdıgımız gözlerıne mahna vermısdı 2 saate kalamdan göz mort oldu ilahi adalet varmı yokmu siz karar verın eyhhh muridler :D
-
Arkadaşın dediği gibi sarımsağı da kullan iyi gelir.
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------neonell bunu yazdı:
MaTRaX bunu yazdı:
bi kopegin su ictigi kaptan gozune su cal 4-5gune bisi kalmaz.
merakımdan soruyorum, ne alaka?
-----------------------------adı üstünde hocam it dirseği.
at dirseği olsaydı yalakta 5kere duş arkasından beraber arpa yeyince geçicekti.
-----------------------------valla ilgincmiş, bi arkadasta çıkmıstı bi söyleyeyim :d
-
neonell bunu yazdı:
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------neonell bunu yazdı:
MaTRaX bunu yazdı:
bi kopegin su ictigi kaptan gozune su cal 4-5gune bisi kalmaz.
merakımdan soruyorum, ne alaka?
-----------------------------adı üstünde hocam it dirseği.
at dirseği olsaydı yalakta 5kere duş arkasından beraber arpa yeyince geçicekti.
-----------------------------valla ilgincmiş, bi arkadasta çıkmıstı bi söyleyeyim :d
-----------------------------dirseği hayvana göre değişiyo hocam. itse it atsa at.
teknoloji böyle ilerliyo ;) -
bir hafta oluyo kendi yaptığım tedaviyi söyleyim sana nette okumuştum arpacık gözündeki kirpiklerin dibinde çıkar genelde hangsinin dibindeyse onu bul sonra o kirpiği cımbızla nazikce çek arpacık dışa doğruysa dışa doğru olanı çek içerdeyse içeri doğru olanı olmadı ikisnide çek :) sonra pamuğu çaya batır gözüne pansuman yap ondan sonra zaten patlama kıvamına geliyor yada kendi patlıyor patlmassa pansumandan snra peçeteyle gözünü silerken patlar ve hiç birşey kalmaz
test edilmiş onaylanmıştır hocam