Gözünüzü Seviyim Yardım
-
Arkadaşlar gecen günlerde wireless den kaynaklanan bir sorun diye konu açmıştım ama kimse yardımcı olamadı . Kırgınım size bu konuda . Artık canıma tak etti. LoL oynuyorum bir anda ping çıkıp iniyor bu dakikada bir oluyor . Gittim modeme reset falan attırdım tt nette yine duzelmedi . Aradım müşteri hizmetlerini yine duzelmedi.Wirelessden dedim kabloyla baglanmaya başladım yine düzelmedi. Forumlarda aradım çözüm bulamadım bıktım kıracam atacam modemi birden pink cıkıyor iniyor çıkıyor iniyor gözünü seviyim bi yardımcı olabilicek çıksın ranked macından cıktım şimdi lagdan kafayı yedim .
-
Bi arkadaşından modem al test et hocam.
-
Antivürüs falan yok pc de hiç bişe yok onuda belirtiyim
-
renegadealien bunu yazdı
Bi arkadaşından modem al test et hocam.
Mantıklı ama modemde kayıtlı olduğu için arayuz şifreleri falan sıkıntı yaratmazmı başkasının modem
-
hocam port değişikliği talebinde bulun.
bende online cs 1.6 oynuyordum aynı problemle çok karşılaştım.
sonunda mahalli portumu değiştirttim ping 10-12
he bu arada pingi gelen giden int arasındaki zaman aşımı olarak açıklarsan iyi olur. teknik servis ve müş. hiz. ping ne demek bilmiyordu.
baska modem denemende alternatif olabilir. ama tahminimce bulunduğun mahalli ağ yoruyor modemini.
-
WebJas bunu yazdı
he bu arada pingi gelen giden int arasındaki zaman aşımı olarak açıklarsan iyi olur. teknik servis ve müş. hiz. ping ne demek bilmiyordu.
baska modem denemende alternatif olabilir. ama tahminimce bulunduğun mahalli ağ yoruyor modemini.
Net üzerine olan arkadaşda askere gitti o olmadan yapabilirmiyiz bu dediğini hocam
-
Arkadaşının Modemi Getir, Arkasında Delik Var, Kalemin Ucunu Sok Ve Işıklar Sönünceye Kadar Bekle, Işıklar Söndükten Sonra Modemi Kapa 5 Dakika Bekle Ve Geri Aç...
Modem Dsl Işığı Yanıp Söndükten Sonra Yanıp Sönmesi Sabitlenecek Ve YAnıp Sönmemeye Başlayacak.. Ondan Sonrası Bekleyeceksin Normal Ağ Kablosundan Bağlanıyorsan Biraz Sonra Sana Ait Modem Ayarları Modeme Otomatik Olarak Yüklenecek...
Wireles Kullanmak İstiyorsan Kontrol PAnelinden Girip Wirelesi Kurmalısın..
Yine Kafana Takılan Bir Şey Olursa Yazarsın... Burada Olduğum Sürece Yardımcı Olurum...
ShockMan tarafından 20/Kas/12 21:26 tarihinde düzenlenmiştir -
ShockMan bunu yazdı
Arkadaşının Modemi Getir, Arkasında Delik Var, Kalemin Ucunu Sok Ve Işıklar Sönünceye Kadar Bekle, Işıklar Söndükten Sonra Modemi Kapa 5 Dakika Bekle Ve Geri Aç...
Modem Dsl Işığı Yanıp Söndükten Sonra Yanıp Sönmesi Sabitlenecek Ve YAnıp Sönmemeye Başlayacak.. Ondan Sonrası Bekleyeceksin Normal Ağ Kablosundan Bağlanıyorsan Biraz Sonra Sana Ait Modem Ayarları Modeme Otomatik Olarak Yüklenecek...
Wireles Kullanmak İstiyorsan Kontrol PAnelinden Girip Wirelesi Kurmalısın..
Yine Kafana Takılan Bir Şey Olursa Yazarsın... Burada Olduğum Sürece Yardımcı Olurum...
Anladım hocam çok teşekkür ederim eksik olma bu konularda bilgim az gerçekten bunu denicem ilk fırsatta yarın hatta sonucu yazarım konuya
-
UNKN0WN bunu yazdıWebJas bunu yazdı
Net üzerine olan arkadaşda askere gitti o olmadan yapabilirmiyiz bu dediğini hocam
telekomda tanıdığın varsa dilekcesiz halledersin. ama yoksa hat sahibinin dilekceyle port değişimi talebinde bulunması gerekir.
-
WebJas bunu yazdıUNKN0WN bunu yazdıWebJas bunu yazdı
telekomda tanıdığın varsa dilekcesiz halledersin. ama yoksa hat sahibinin dilekceyle port değişimi talebinde bulunması gerekir.
O zaman o sıkıntılı şu modem değiştirme işi olmazsa port degişikliliğinide bi şekilde halledecez tanıdık bulacaz artık sinop küçük yer teşekkür ederim hepinize modeme reset attırmaktan müşteri hizmetlerini aramaktan baska neler yapabileceğim hakkında bilgim yoktu
-
Bazı modemler firewalllarındaki bir hata yüzünden böyle şeyler yapabiliyorlar (hangi marka-model serisi hatırlamıyorum). En iyisi modemdeki firewallı kapatıp denemeniz.