folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Gözünüzü Seviyim Yardım

Gözünüzü Seviyim Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Arkadaşlar gecen günlerde wireless den kaynaklanan bir sorun diye konu açmıştım ama kimse yardımcı olamadı . Kırgınım size bu konuda . Artık canıma tak etti. LoL oynuyorum bir anda ping çıkıp iniyor bu dakikada bir oluyor . Gittim modeme reset falan attırdım tt nette yine duzelmedi . Aradım müşteri hizmetlerini yine duzelmedi.Wirelessden dedim kabloyla baglanmaya başladım yine düzelmedi. Forumlarda aradım çözüm bulamadım bıktım kıracam atacam modemi birden pink cıkıyor iniyor çıkıyor iniyor gözünü seviyim bi yardımcı olabilicek çıksın ranked macından cıktım şimdi lagdan kafayı yedim .

Ben bu insanları anlamıyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Bi arkadaşından modem al test et hocam.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Antivürüs falan yok pc de hiç bişe yok onuda belirtiyim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı

Bi arkadaşından modem al test et hocam.

Mantıklı ama modemde kayıtlı olduğu için arayuz şifreleri falan sıkıntı yaratmazmı başkasının modem

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

hocam port değişikliği talebinde bulun.

bende online cs 1.6 oynuyordum aynı problemle çok karşılaştım.

sonunda mahalli portumu değiştirttim ping 10-12 

he bu arada pingi gelen giden int arasındaki  zaman aşımı olarak açıklarsan iyi olur. teknik servis ve müş. hiz. ping ne demek bilmiyordu.

baska modem denemende alternatif olabilir. ama tahminimce bulunduğun mahalli ağ yoruyor modemini.

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek
    WebJas bunu yazdı

he bu arada pingi gelen giden int arasındaki  zaman aşımı olarak açıklarsan iyi olur. teknik servis ve müş. hiz. ping ne demek bilmiyordu.

baska modem denemende alternatif olabilir. ama tahminimce bulunduğun mahalli ağ yoruyor modemini.

Net üzerine olan arkadaşda askere gitti o olmadan yapabilirmiyiz bu dediğini hocam

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Arkadaşının Modemi Getir, Arkasında Delik Var, Kalemin Ucunu Sok Ve Işıklar Sönünceye Kadar Bekle, Işıklar Söndükten Sonra Modemi Kapa 5 Dakika Bekle Ve Geri Aç...

Modem Dsl Işığı Yanıp Söndükten Sonra Yanıp Sönmesi Sabitlenecek Ve YAnıp Sönmemeye Başlayacak.. Ondan Sonrası Bekleyeceksin Normal Ağ Kablosundan Bağlanıyorsan Biraz Sonra Sana Ait Modem Ayarları Modeme Otomatik Olarak Yüklenecek...

Wireles Kullanmak İstiyorsan Kontrol PAnelinden Girip Wirelesi Kurmalısın..

Yine Kafana Takılan Bir Şey Olursa Yazarsın... Burada Olduğum Sürece Yardımcı Olurum...

ShockMan tarafından 20/Kas/12 21:26 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Arkadaşının Modemi Getir, Arkasında Delik Var, Kalemin Ucunu Sok Ve Işıklar Sönünceye Kadar Bekle, Işıklar Söndükten Sonra Modemi Kapa 5 Dakika Bekle Ve Geri Aç...

Modem Dsl Işığı Yanıp Söndükten Sonra Yanıp Sönmesi Sabitlenecek Ve YAnıp Sönmemeye Başlayacak.. Ondan Sonrası Bekleyeceksin Normal Ağ Kablosundan Bağlanıyorsan Biraz Sonra Sana Ait Modem Ayarları Modeme Otomatik Olarak Yüklenecek...

Wireles Kullanmak İstiyorsan Kontrol PAnelinden Girip Wirelesi Kurmalısın..

Yine Kafana Takılan Bir Şey Olursa Yazarsın... Burada Olduğum Sürece Yardımcı Olurum...

Anladım hocam çok teşekkür ederim eksik olma bu konularda bilgim az gerçekten bunu denicem ilk fırsatta yarın hatta sonucu yazarım konuya

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek
    UNKN0WN bunu yazdı
    WebJas bunu yazdı

Net üzerine olan arkadaşda askere gitti o olmadan yapabilirmiyiz bu dediğini hocam

telekomda tanıdığın varsa dilekcesiz halledersin. ama yoksa hat sahibinin dilekceyle port değişimi talebinde bulunması gerekir.

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek
    WebJas bunu yazdı
    UNKN0WN bunu yazdı
    WebJas bunu yazdı

telekomda tanıdığın varsa dilekcesiz halledersin. ama yoksa hat sahibinin dilekceyle port değişimi talebinde bulunması gerekir.

O zaman o sıkıntılı şu modem değiştirme işi olmazsa port degişikliliğinide bi şekilde halledecez tanıdık bulacaz artık sinop küçük yer teşekkür ederim hepinize modeme reset attırmaktan müşteri hizmetlerini aramaktan baska neler yapabileceğim hakkında bilgim yoktu

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Bazı modemler firewalllarındaki bir hata yüzünden böyle şeyler yapabiliyorlar (hangi marka-model serisi hatırlamıyorum). En iyisi modemdeki firewallı kapatıp denemeniz.

Olaylara karışmayın!
Toplam Hit: 2592 Toplam Mesaj: 20