folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Gözünüzü Seviyim Yardım

Gözünüzü Seviyim Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

adsl 1 modemler adsl 2 modemlere göre çok arza verir bu santral iyileştirmelerinen olan bişey modemi değiştir yada modemin FireWire  güncellemesi yap

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek
    EcHoLL bunu yazdı

adsl 1 modemler adsl 2 modemlere göre çok arza verir bu santral iyileştirmelerinen olan bişey modemi değiştir yada modemin FireWire  güncellemesi yap

ADSL 1 net kullanıyoruz adsl 2 alırsam sıkıntı olmazmı hocam ?

Ben bu insanları anlamıyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    WebJas bunu yazdı

hocam port değişikliği talebinde bulun.

bende online cs 1.6 oynuyordum aynı problemle çok karşılaştım.

sonunda mahalli portumu değiştirttim ping 10-12 

he bu arada pingi gelen giden int arasındaki  zaman aşımı olarak açıklarsan iyi olur. teknik servis ve müş. hiz. ping ne demek bilmiyordu.

baska modem denemende alternatif olabilir. ama tahminimce bulunduğun mahalli ağ yoruyor modemini.

hocam biraz daha açcan ? ben de müzdaribim ping olyından. cs den atıp duruyolar bişi yüklenmiyo video resim vs.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    WebJas bunu yazdı

hocam port değişikliği talebinde bulun.

bende online cs 1.6 oynuyordum aynı problemle çok karşılaştım.

sonunda mahalli portumu değiştirttim ping 10-12 

he bu arada pingi gelen giden int arasındaki  zaman aşımı olarak açıklarsan iyi olur. teknik servis ve müş. hiz. ping ne demek bilmiyordu.

baska modem denemende alternatif olabilir. ama tahminimce bulunduğun mahalli ağ yoruyor modemini.

hocam biraz daha açcan ? ben de müzdaribim ping olyından. cs den atıp duruyolar bişi yüklenmiyo video resim vs.

hocam bende arkadaş gibi çaresiz çok kaldım. araştırdım taraştırdım diğer player arkadaşlardan edindiğim duyumlarla haraket ede ede öğrendim.

( he bide bu mahalli porttan hariç telekom merkezi binalarında rj-45 bağıyla aşkla bağlanmış bi oda vardır tüm ili kapsayan. bakarlar sorununa gerçekten pingin ne , neden olduğunu bilen adama denk gelirsen ordanda çözebilir işini.)

port değişikliği talebi için bi dilekçe yazıp telekoma veriyorsun ( ki ben tanıdıklarla hallettim. hattım fiber değildi bunun için direttim bi diğer mahallenin fiber santraline çektirdim portumu felan filan)

int hızıyla direk alakalı bi durum ping 10 mbps internet gelir ama port yüzünden pingin 50 dir.  he arada bi port a çullanmak yerine müşteri hizmetlerinden hattımı güncellermisiniz deyip modeme res atmak problemi çözüyor.

evinin iç tesisatına bok atmaya kalkan olur ipleme. iç tesisat max 3-4 ping koyar. hızıda 6 mbps ise 5.80 getirir.

şöyle örnekleyim kısaca ;  kullanılan ağaç topolijisi yüzünden mahalledeki tüm internetlerin hızını direk etkilediğim için internet hızım bile düşürülmüştü bi ara. yani bunu etki olarak düşün hacı onların internete girişleride sen onları ne kadar etkiliyorsan etkiliyor seni.

he bundan nasıl kurtulurum dersen port için koşturcaksn deniyeceksin baktın olmuyo= ben yaptım mesela ; 2-3 günde 1 arıza kaydı bıraktım bıktılardı felan.

imza : geleceğin ağ uzmanı webjas . hatam varsa affola yazdıklarımda :) elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.. 

kolay gelsin..

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Shockman'ın dediğini yaparsan şifreler gider. Firefox'ta show password ya da benzeri eklenti ile modemin arayüzüne gir şifre girme ekranına girdiğinde **** şeklindeki şifreyi görebilirsin. Şifreyi ve kullanıcı adını aldıktan sonra başka modemde deneyebilirsin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı

Shockman'ın dediğini yaparsan şifreler gider. Firefox'ta show password ya da benzeri eklenti ile modemin arayüzüne gir şifre girme ekranına girdiğinde **** şeklindeki şifreyi görebilirsin. Şifreyi ve kullanıcı adını aldıktan sonra başka modemde deneyebilirsin.

Telekomdaki Son Düzenlemede Şifresi Giden Modeme Otomatik Olarak Şifreler Geri Yükleniyor, Üstelik Şifreler Telefona Mesaj Olarakta İletiliyor...

Bizim Kuşadasında Öyle... Sanırım Her Yerde Öyledir..

ShockMan tarafından 21/Kas/12 09:39 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

Makinanda antvirüs yokmuş..

Bu nedenle derim ki, makinana güzel bir antivirüs kur (AVG veya AVIRA), bununla makinanı güzel bir tarat.

Sonra makinana Spybot Search & Destroy kur, bununla da makinanı tarat.

Ping sürekli düşüp yükseliyorsa, arka planda çalışan programlara bak.

Mesela Windows Update arka planda çalışıyor olabilir. Onu kapatmayı dene.

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Sorun modemdeymiş arkdaşlar mordem değişikliği yaparak sorunu çözdüm teşekkür ederim hepinize

Ben bu insanları anlamıyorum.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    WebJas bunu yazdı

hocam bende arkadaş gibi çaresiz çok kaldım. araştırdım taraştırdım diğer player arkadaşlardan edindiğim duyumlarla haraket ede ede öğrendim.

( he bide bu mahalli porttan hariç telekom merkezi binalarında rj-45 bağıyla aşkla bağlanmış bi oda vardır tüm ili kapsayan. bakarlar sorununa gerçekten pingin ne , neden olduğunu bilen adama denk gelirsen ordanda çözebilir işini.)

port değişikliği talebi için bi dilekçe yazıp telekoma veriyorsun ( ki ben tanıdıklarla hallettim. hattım fiber değildi bunun için direttim bi diğer mahallenin fiber santraline çektirdim portumu felan filan)

int hızıyla direk alakalı bi durum ping 10 mbps internet gelir ama port yüzünden pingin 50 dir.  he arada bi port a çullanmak yerine müşteri hizmetlerinden hattımı güncellermisiniz deyip modeme res atmak problemi çözüyor.

evinin iç tesisatına bok atmaya kalkan olur ipleme. iç tesisat max 3-4 ping koyar. hızıda 6 mbps ise 5.80 getirir.

şöyle örnekleyim kısaca ;  kullanılan ağaç topolijisi yüzünden mahalledeki tüm internetlerin hızını direk etkilediğim için internet hızım bile düşürülmüştü bi ara. yani bunu etki olarak düşün hacı onların internete girişleride sen onları ne kadar etkiliyorsan etkiliyor seni.

he bundan nasıl kurtulurum dersen port için koşturcaksn deniyeceksin baktın olmuyo= ben yaptım mesela ; 2-3 günde 1 arıza kaydı bıraktım bıktılardı felan.

imza : geleceğin ağ uzmanı webjas . hatam varsa affola yazdıklarımda :) elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.. 

kolay gelsin..

eyw hacım da uzun iş o o zaman :S zaten 2 ay sonra yokum bu evde. o kadar uğraşa gerek yok da aklımda olsun böyle bir sorun yaşarsam bir sonraki evimde. tşkler.

Toplam Hit: 2591 Toplam Mesaj: 20