GP2X Mi, PSP Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:
    -----------------------------
    Yeni 180 Euro'ya yurt dışından psp slim aldım. Final Fantasy XII 10th Anniversary Edition diye sınırlı sayıda satıyorlardı. Firmware versiyonu 3.95 Buna nasıl custom firmware yükleyebilirim, daha doğrusu korsan oyunları nasıl oynayabilirim? Bilen bir arkadaş bana ulaşabilir mi?

yanlış başlıktasın =)

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    sonuna kadar PSP mükemmel kuzenmde var bi ara bendeydi geceleri full oynuodum fifa street god of war falan

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

http://www.gp2xtr.com/agallery.asp

http://forum.donanimhaber.com/m_13624812/tm.htm

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    lemar bunu yazdı:

gp2x ne ki?

edit: tamam buldum okuyorum wiki den...

linux oyun konsolu

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

NoName bunu yazdı:

----------------------------

yanlış başlıktasın =)

Şimdi oldu mu? :\ Araya bir mesaj sıkıştırdım hoca ayrı başlık açmayayım nasıl olsa psp den iyi anlayan elemanlar bu başlığa bakar diye. Zaten bana ulaşsınlar dedim pm ile falan, buradan devam ettirmeyecektim sohbeti. Sen çıktın aradan :|

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek
    ya dostum bu nasıl bi konudur ya hiç bu gp2x dediğin oyuncakla psp yi karşılaştırıp hangisni alıyım diyebilirmisin çok yanlış bilgilendirilmiş olduğunu düşünmekteyim bir kere gp2x basit bi çin yapımı makinadan başka bişy deildir ve psp ile uzaktan yakından hiç bir alakası yoktur gp2x alman senin bilgisayarında oynadığın basit emulator oyunlarını oynaman demektir psp ps2 kadar güçlü grafiklere sahip hatta daha iyi çünkü her zaman sıralamalarda PS3 PSP ve PS2 üçüncü gelir next-gendir psp çok yanlış bilgilere sahip oldugunu düşünüyorum psp kendi için özel oyunları bulunan bir devasadır gp2x ise sadece basit bir çin-çan-çun dur çift çekirdekli işlemciymiş yok grafik hızlandırıcısıymış bunların hepsi hikaya kesinlikle psp almanı ve oyun oynamanın ne demek olduğunu örenmeni isterim GP2X nedir ki ya :S yapmayın buna para mı verilis psp deki mükemmel grafikler yok sınırsız oyun YOK wifi ile internet msn youtube(gerekli bi kaç programla) sınırsız web keyfi interneti tam anlamıyla kullana bilme online oyun oynama psp bir next-gen cihazdır GP2X ise Tekrarlıyorum BASİT Bİ ÇİN işi oyun cihazı diyeceksinizki psp de war mı linux hiç bi halta yaramaz ne olursa olsun  KESİNLİKLE GP2X denen aptal makinayı almak gibi bi hata yapma bu çok aptalca olur hele hele onla psp arasında kalmak daha kötü KESİNLİKLE PSP Al gp2x denen makinayı alman çin işi çift hatlı tel almandan farksızdır Emin ol garantisini de veririm

AMD Rulezzz =)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

LostDream bunu yazdı:
    PSP yi 380 e buldum sıfır kılıfı ve 1-2 oyunla birlikte baya uygun fiyatı ama GP2Xlerin fiyatı baha düşük 290 YTL civarı

öeh ben gecen sene sıfır 280e aldım izmir çankayadan hemde kutulu bilmemne genelde o tip yerlerde sıfırı kutulu satmıyolar.value packti her boku vardı 1 senedir kullanırım bi sorunuda olmadı henüz

ayrıca psp den gerisi hikaye 

Amphetamine Logic.
Toplam Hit: 2723 Toplam Mesaj: 18