Grafik Tasarım Bölümü ( Yüksek Lisans ) Taban Puanları
-
Arkadaşlar Liseyi bitirnce grafik tasarım okumak İstiyorum ancak 4 yıllık grafik tasarım bölüm taban puanlarını bilmiorum ve Araştırmama rağmen bulamadım
Mümkünse Bana yardımcı olabilirmisiniz Suan lise 3 Deyim Malum 4 yıllık bi yüksek lisans Koy kazanılmıyo ona göre kendimi Hazırlamak İstiyorum
-
He bilen varsa bana da lazm :D
-
yüksek lisans ?
-
2 Yıllık üniversiteler Ön lisans 4 yllık üniversiteler Yüksek Lisans Olarak Geçiyor diye biliyorum Ama Yanlısda Olabilir
-
Yanlış kardeş 2 yıllıklar=Ön Lisans, 4 yıllıklar=Lisans, Master=Yüksek Lisanas olacak :)
-
Düzelttiğin için teşekkürler En Yakın zamanda Öğrenebilsem çok makbule geçicek de
-
Valla kardeşim bilsem itin olmuş :) ama hiç bi fikrim yok...
-
ben şu anda okumaktayım 2 yıllık barajını gectinmi tamamdır ama yetenek sınavına girmeye hak kazanıyorsun
-
o bölüme yetenek sınavı ile alıyorlar sanırım tam bilmiyorum ama öle olması lazım
sınadada ne gibi şeyler yaptırıyorlar bilmiom
-
Hocam barajı geçersen yetenek sınavına girmeye hak kazanırsın.Grafik bölümünde önemli olan yetenek sınavı,resim çizdiriyolar
-
eğer kararlıysan girmekte kursa gitmen gerekir, ben geçen sene denedim olmadı bu sene tekrar kursa devam edicem. istanbuldaysan resim eğitimi alıcaksan bana ulaş pm le birlikte bakalım kurslara. =)
Toplam Hit: 4116 Toplam Mesaj: 17