Grafik Tasarım Bölümü ( Yüksek Lisans ) Taban Puanları
-
Arkadaşlar.2yıllık barajı geçiyorsun.Sonrasında Üniversitelerin yetenek sınavlarını baş vuruyorsun.Kazanırsan üniversiteye giriyorsun.Ama her üniversitede yok.En iyileri Marmara ve Eskşehir Anadolu Üniversitesi.Sınavdan sonra bunlara ayrı ayrı başvuracaksın.
-
Arkadaşlar yorumlar için çok Saolun Ayrıca Verdiğiniz bilgiler için çok çok saolun Yani bnm inversitede barajı geçmem gerekli Ve sonrasında Yetenek sınavına girmem gerek Peki Baraj nedir Yani Kaç Puan
-
Gaara bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar yorumlar için çok Saolun Ayrıca Verdiğiniz bilgiler için çok çok saolun Yani bnm inversitede barajı geçmem gerekli Ve sonrasında Yetenek sınavına girmem gerek Peki Baraj nedir Yani Kaç Puan
-----------------------------180 di geçen sene hocam bu sene nolucak bilmiyorum bende
-
160 a düşmüştü galiba.
-
AntiSeptiK bunu yazdı:
-----------------------------Gaara bunu yazdı:
-----------------------------180 di geçen sene hocam bu sene nolucak bilmiyorum bende
-----------------------------Tamam Teşekkür Ederim 180 ise çok çok basit bir puan Yardımlarınız için çok teşekkürler
-
Gaara bunu yazdı:
-----------------------------AntiSeptiK bunu yazdı:
-----------------------------Gaara bunu yazdı:
-----------------------------Tamam Teşekkür Ederim 180 ise çok çok basit bir puan Yardımlarınız için çok teşekkürler
-----------------------------giricekmisin yetenek sınavlarına? karar verdinmi =)