Grev Yapanlara "Çağdışı" Diyen Başbakan.
-
feel_me bunu yazdı:
-----------------------------
Söylediği sözleride unutmamak lazım.
Elhamdulillah seriatciyiz. (21.11.1994 Milliyet) BELLİ
Yilbasina karsiyim. (19.12.1994 Sabah) ÇOK NET
Ben tekkeye degil dergaha gittim. (22.1.1997 Gozcu) TABİ BAŞKALARININ PAÇALARINI ÖPEREK BURALARA GELDİN
Ata'ya saygi durusunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok. (12.5.1994Hurriyet) SAYGI GÖSTERMEDİĞİN İNSAN OLMASAYDI KİMBİLİR KİMİN PİÇİYDİN?
10 Kasim'da yaygara kopartildi. (14.11.1994 Hurriyet) O YAYGARADA SANA BATTI TABİ AMA O YAYAGARA HİÇ BİTMEYECEK
cki yasaklansin. (1.5.1996 Hurriyet) NEYZEN TEVFİK NE DEMİŞ HATIRLAYALIMMI BİRLİKTE "BE HEY DÜRZÜ"
Istanbul'u Medine yapacagiz. (Akis) BOĞAZDAN DA OĞLUNUN GEMİCİĞİNİ GEÇİRİRSİN KUTLAMALARDA
Butun okullar Imam Hatip yapilacak. (17.9.1994 Cumhuriyet) YENİ NESİL KOLEJLERE BAKARSANIZ ZATEN YEŞİL SERMAYENİN KOLEJLERİNİN BİR NEVİ İMAM HATİP OLDUĞUNU GÖRÜRSÜNÜZ.
Ben Istanbul'un imamiyim. (8.1.1995 Hurriyet) SENİN MÜSLÜMAN OLDUĞUN BİLE ŞAİBELİ
Mayo reklami sehvet somurusudur. (6.3.1996 Hurriyet) İŞTE BUDA SENİN SAPIKLIĞINDIR
Milli Piyango zulumdur. (29.9.1994 Hurriyet) PİYANGO VE BENZERİ KURULUŞLARDAN AKAN PARALAR OLMASAYDI GÖTÜNÜ TOPLAYAMAZDIN.
Taksim'deki caminin temelini insallah atacagiz. (1.7.1994) SENİDE O CAMİNİN TUVALETİNİ TEMİZLERKEN GÖRMEK İSTER BU ÜLKENİN VATANDAŞI.
Cumhurbaskani'nin imam hatipli olacagi gunler yakindir.(5.2.1996 Vakit) ALAYINIZ FETTULLAHIN KÖPEKLERİSİNİZ ZATEN.
Sarik operasyonu cok komik. (15.5.1995 Sabah) İŞTE BİZDE ERGENEKON HAKKINDA AYNI ŞEYİ SÖYLÜYORUZ AMA DİNLEYEN YOK
Yesil (kaldirim rengi) medeniyettir. (25.6.1994) SENİ YEŞİLE BOYASAK TANK DİYE SAVAŞA YOLLARIZ O GARANTİ
Ben Meclis'in dua ile acilmasindan yanayim.(8.1.1996 Milliyet) SENİN DUAN KABUL OLMAZ O YÜZDEN BÖYLE BİR ŞEYE GEREK DUYMUYORLAR.
Imamlar da nikah kiysin. (9.5.1995 Milliyet) İLAHİYATÇILAR SAĞLIK BAKANLIĞINA TRANSFER OLABİLİYROSA BU ÜLKEDE ODA OLUR YAKINDA ALLAH BELANI VERSİN.
-----------------------------