Grev Yapanlara "Çağdışı" Diyen Başbakan.
-
kırın işçi emekçi örgütlenmesini sonuna kadar kırın çağ dışı gösterin işçi emekçi örgütlenip dimdik hakkını araması işine gelmez bazı kesimin onlar istiyorlar süründüleim sadakalarla kendimize muhtaç edelim bu yardımlar kesilmesin diyede paso bize oy versinler
-
Sarper bunu yazdı:
-----------------------------
1903 earcome albay66 < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> gelsin görsün -.-
-----------------------------geldim gördüm yendim. ok
pm atacağına müslüman olmadığını neden ilgili konuya yazmadın. ALAKASIZ Bİ KONUDA İSMİMİN NE İŞİ VAR?
ben buraya yapıştırayım yanlış yamalak yazdığını.
sarper yazmış"hepimiz balıktan evrimleştik atest değilim dedim müslamın demedim. o linki kaybedecek biri warsa o sensin."
müslamın değil müslüman. atest değil ateist. şu an okuduğun lisede edebiyatın kaç bakiyim senin.
dinlere CAHİLLER inanır demişsin. cahiller müslüman olur dememişsin. söylediklerine göre kendini de cahil sınıfında addediyosun. özeleştirine hayranım.
duanda: Kur'an diyosun Allah diyosun; müslüman değilim diyosun
ATEİSTLER AŞMIŞ KİŞİLERDİR DİYENDE SENSİN.
balık hafızalı ergen.
oraya buraya adımı yazma.
AYRICA BAŞBAKANI BU KONUDA DESTEKLEDİĞİMİ NERDEN ÇIKARDIN.
ÇOK MERAK EDİYOSAN DESTEKLEMİYORUM
-
66albay bunu yazdı:
senin hemşehrin olmaktan utanıyorum
-
Prometheus bunu yazdı:
66albay bunu yazdı:
senin hemşehrin olmaktan utanıyorum
prometheus ile mevzuyu pm de hallettik sanırsam. hemşehrim...
-
kanal 24'te sabahları ergun babahan'ın programına göndersek nasıl yorumlayacak merak ediyorum e tabi yalakaların bir numarası akif beki'yide unutmamak lazım...
"- hayır o aslında öyle değil, başbakan öyle demek istemedi..."
akplilerden de bir değişiklik beklemiyorum artık geri dönünmez şekle dönüştüler... kısacası kaybettik el fatiha...
-
feel_me bunu yazdı:
Söylediği sözleride unutmamak lazım.
Elhamdulillah seriatciyiz. (21.11.1994 Milliyet)
Yilbasina karsiyim. (19.12.1994 Sabah)
Ben tekkeye degil dergaha gittim. (22.1.1997 Gozcu)
Ata'ya saygi durusunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok. (12.5.1994Hurriyet)
10 Kasim'da yaygara kopartildi. (14.11.1994 Hurriyet)
cki yasaklansin. (1.5.1996 Hurriyet)
Istanbul'u Medine yapacagiz. (Akis)
Butun okullar Imam Hatip yapilacak. (17.9.1994 Cumhuriyet)
Ben Istanbul'un imamiyim. (8.1.1995 Hurriyet)
Mayo reklami sehvet somurusudur. (6.3.1996 Hurriyet)
Milli Piyango zulumdur. (29.9.1994 Hurriyet)
Taksim'deki caminin temelini insallah atacagiz. (1.7.1994)
Cumhurbaskani'nin imam hatipli olacagi gunler yakindir.(5.2.1996 Vakit)
Sarik operasyonu cok komik. (15.5.1995 Sabah)
Yesil (kaldirim rengi) medeniyettir. (25.6.1994)
Ben Meclis'in dua ile acilmasindan yanayim.(8.1.1996 Milliyet)
Imamlar da nikah kiysin. (9.5.1995 Milliyet)
-----------------------------oha .
-
66albay bunu yazdı:
Sarper bunu yazdı:
1903 earcome albay66 < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> gelsin görsün -.-
pm atacağına müslüman olmadığını neden ilgili konuya yazmadın. ALAKASIZ Bİ KONUDA İSMİMİN NE İŞİ VAR?
sarper yazmış"hepimiz balıktan evrimleştik atest değilim dedim müslamın demedim. o linki kaybedecek biri warsa o sensin."
müslamın değil müslüman. atest değil ateist. şu an okuduğun lisede edebiyatın kaç bakiyim senin.
dinlere CAHİLLER inanır demişsin. cahiller müslüman olur dememişsin. söylediklerine göre kendini de cahil sınıfında addediyosun. özeleştirine hayranım.
balık hafızalı ergen.
-----------------------------ben din dedim tanrı demedim müslüman mülsüman kastettiğimi anlayacak zekayı bulmuşsun gözlerim yaşardı. din ile tanrı arasındaki farkı bilmeden gelip bana edebiyat notumu sorman seni komik duruma düşürüyor. din=tanrı sanmışsın -.- senden bu beklenecek bir durum zaten edebiyatım 5 arapça bilirim. evet atesitler dindeki bazı yanlışları sorgulamış kişilerdir senin gibi korkak değillerdir.ergen babandır ben atlatalı yıllar oldu. senin ilahındır tayyib nasıl desteklemezsin -.-
-
Sarper - 66albay
Hocalar bıktık sizin artık her konuda kedi köpek gibi didişmenizden geçin msne kapışacaksanız orada kapışın kardeşim bir şeyi yerinde bırakın akepe konusunda tartıştınız tamamdır oradaki tartışmanızı buraya neden taşıyorsunuz? -
Sarper bunu yazdı:
66albay bunu yazdı:
Sarper bunu yazdı:
balık hafızalı ergen.
-----------------------------ben din dedim tanrı demedim müslüman mülsüman kastettiğimi anlayacak zekayı bulmuşsun gözlerim yaşardı. din ile tanrı arasındaki farkı bilmeden gelip bana edebiyat notumu sorman seni komik duruma düşürüyor. din=tanrı sanmışsın -.- senden bu beklenecek bir durum zaten edebiyatım 5 arapça bilirim. evet atesitler dindeki bazı yanlışları sorgulamış kişilerdir senin gibi korkak değillerdir.ergen babandır ben atlatalı yıllar oldu. senin ilahındır tayyib nasıl desteklemezsin -.-
-----------------------------uzatmayalım. kişisel kavga moduna taşımak istemiyorum. okuyanlar değerlendirir zaten.
adımı oraya buraya yazma. kuyruk acın mı varki alakasız bi konuya yazmışsın.
ergenlik! atlattığın belli. biraz engebeli olmuş.
bana saydığın tüm hakaretleri misli ile sana iade edeyim. babam 50 yaşındadır. 50 yaşında yetişkin olursun. bilmiyosan öğren.
köşeye sıkşan insan klavyeden küfür döktürür.
benim sorgulamadığıma nerden ulaştın. yani benim mesela 5 senedir ateist olupta yeni iman etmemiş olduğuma nasıl eminsin.
ben hoşgörülü biriyim. kimseye ateist olduğu için tavır falan yapmam. ateist olduğu için hakaret etmem.
YARATILANI YATANDAN ÖTÜRÜ SEVMEYİ prensip edinmiş biriyim.
ADAM OLDA AİLE KARIŞTIRMA. DELİKANLI OL BİRAZ.
daha da cevap yazma kapansın konu.
-
SeRDaR bunu yazdı:
Sarper - 66albay
Hocalar bıktık sizin artık her konuda kedi köpek gibi didişmenizden geçin msne kapışacaksanız orada kapışın kardeşim bir şeyi yerinde bırakın akepe konusunda tartıştınız tamamdır oradaki tartışmanızı buraya neden taşıyorsunuz?
-----------------------------haklısın hoca kusura bakmayın(tüm arkadaşlar). adımı böyle alakasız bi yerde görünce canım sıkıldı.
sarper cevap felan yazma kapansın. rica ediyorum.