Gripten En Kısa Sürede Kurtulma Tecrübeleriniz?
-
arkadaşlar bugün saat 15 sularında grip başlangıcı oldu.hafif kırgınlık burunda kıpraşmalar halsizlik bitkinlik var. hafatayada vizeler var,kısa ve etkili bi çözüm lazım...
-
bol bol şalgam iç bide yorganı çek gir yatağa terle 2 güne bişeyin kalmaz
-
Ben bu konuya girdim banada bulaşırmı .. (;
Konuya Gelince Ye iç yat yatmadan önce sıçmayı unutma bu kadar hep geçiyor böyle :)
-
tylolhot iç arkadaşım
-
gribi bilmem de bizim kimyacı derdi ki,eğer burnunuz tutuksa mıçın sonra onu koklayın,mıçıkta amonyak olduğu için burun açabilitesi yüksekmiş :/
-
xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------
gribi bilmem de bizim kimyacı derdi ki,eğer burnunuz tutuksa mıçın sonra onu koklayın,mıçıkta amonyak olduğu için burun açabilitesi yüksekmiş :/
-----------------------------burnum tıkalı kalsın daha iyi:)
-
kaynat kendini :)
Yani uzun süreli sıcak ..yo yo ..sımsıcak bi banyo::.
üzerine bi ada çayı içiyosun yatıyosun::.
sabah aç karnına ..bi kiwi yiyosun
..15 dk sonra bi tane daha 15 dk sonra da bi tane daha..
Sonrasında 45 dk kahvaltını hazırla.. 45 dk tamam olduğunda ballısüt ile başlangıç yap..
GÜn içerisinde de 5-6 saatte bir -3-4 limon sıkıp suyunu iç yaklaşık bi su bardağı..
Yatmadan önce de bi ara sarımsakla bişilerin püresini yap tüket bakınız: doğal antibiyotik..
Vs.. Ben bu şekil bu sene bu sezon daha hiç grip olmadım etrafımdakiler ise perişann..
hatta bugün kızın gözünden yaşlar geliyodu.. Niye ağlıyosun dedim.. Gripten dedi mQ :D
Dişlerini fırçalamayı da unutma..
-
domuz gripli Türk sayısı 30 bin kişi :)
grip filan hikaye maksat gündem oyalamak...
-
"arkadaşlar bugün saat 15 sularında" ifadesi müthiş, grip değil sanki vukuat olmuş gibi ;)
Kaynatıldıktan sonra soğumaya bırakılan 1 bardak suya 1 çay kaşığı tuz koyup ılık bir hale gelince burnuna çek ve sonrasında sümkür.Tıpta serum fizyoloji diye geçer zararsız ve etkili bir yöntemdir.Bu işlemden sonra da burnuna vicks (halk arasında vikis ;) ) sür.İlerlemesini önlersin.Bu arada adaçayı içebilir ve adaçayı ile gargara yapabilirsin.Geçmiş olsun.
-
Hoca öncelikle kaçay çay bul, çay'ı demle.
Sonra hakiki karabiber ve hakiki kırmızıbiber bul.
Sıcak çay'ın içine az miktarda kırmızı pul biber ve karabiber dök, karıştır, isteğe göre limon sık, iç, yorgana sarıl uyu.
Ertesi gün grip attaaa...
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------
Hoca öncelikle kaçay çay bul, çay'ı demle.
Sonra hakiki karabiber ve hakiki kırmızıbiber bul.
Sıcak çay'ın içine az miktarda kırmızı pul biber ve karabiber dök, karıştır, isteğe göre limon sık, iç, yorgana sarıl uyu.
Ertesi gün grip attaaa...
-----------------------------nogay çayı diyolar sanırım ona. çok etkili bi karışım