Grup Toplantısındaki İstek Ve Rica Kartları ?
-
arkadaşlar az önce haberlerde gördüm akp grup toplantısında milletvekilleri ellerindeki kağıtlara yakınlarının tc kimlik numarasını ve notunu yazıp bakanlara ulaştırıyorlar bunun türkçe manası torpil midir ?en çok dikkatimi çeken bir milletvekili bir kaç kişiden topladığı kağıdı milli eğitim bakanı hüseyin çelik'e uzattı oda cebine attı bu düpedüz torpil gibi görünüyor.bunun başka açıklaması olabilir mi varsa yazalım lütfen.
-
tam konu açacaktım bu nasıl o.ç luğudur diye,a.q tepem attı ya
-
Kaldır ayağını, üstüne bastın.
-
aa hiç öle şey olur mu recep abiniz söz verdi artık yok diye ben ona güveniyorum kesin telefon numarasıdır onlar ;)
-
yaw anasını satiyim geçen askeri lise konusunda torpil yok deniliyordu.bunla onun alakası varmıdır bilemem ama askeri okullarda meb e bağlı değil mi ?eğer bağlıysa askeri liselerdede torpil yapılıyor kimse buna itiraz edemez.
-
Muhtaç olduğun torpil Oy pusulalarında mevcuttur.
R.T. Erdoğan...
-
kardeş sen hiç merak etme bende öğretmenim o hüsonun cezasını allah verecek. Abartmıyorum adam Her gün 180 bin boşta gezen 50 binde sözleşmeli öğretmenden çeşitli şekillerde küfür ve beddua yiyor. yemin ediyorum sana onun diğer tarafta yatacak yeri yok. akpliside, solcusuda ,milliyetçiside, laiğide, topuda, ibineside kim ağzını açıyorsa bu adama sövüyor. allah bunun cezasını verecekte haşa huzurdan biz bu cezasını çekerken geçip karşıdan zevkle izleyemeyecez. akpye komple karşı değilim ama bu adama komple karşıyım. adam milli eğitim MiLLİ etti. hergün işten çıkartırlarmı diye stresle yaşıyorum bu ve bunun zihniyetiyle. çocuklar okulda daşak geçiyorlar öğretmenlerle yedek,kadrolu, sözleşmeli diye. parti kapatmaya karşıyım ama lütfen bu adamı kapatın.
-
bunlar küçük torpiller. ya satılan devlet arazileri verilen ihalelere ne demeli..
-
arkadaşlar şoyle bir gidin devlet dairelerine hepsinin başı kapalı tmm kardeşim kim iktidarda olsa yapacak herkes kendi adamını koyuyor ama bu kadarı da fazla oluyor. butun devlet dairelerinde buna şahit oldum hatta gecen karakoyden vapura binecektim jeton satanlar bile başı kapalı kadınlar :| hakkı ile okuyanlarda beklesin boyle mal gibi ya da yanaşın akp ye :|
-
aa arkadaşlar yapmayın lütfen akp li vekiller dini bütün kullardır,öle torpil falan yapmazlar dimi ama :) a.q hokkabazları
-
yok caniiim tayyipçiğim yaparmı öyle şey ya :))) ben bilirim yapmaz merak etmeyn! ............ !
Toplam Hit: 2830 Toplam Mesaj: 15