Grup Toplantısındaki İstek Ve Rica Kartları ?
-
bu daha önce meclisin içindede görüntülenmişti ( görüntülenenlerden sadece 1 i gerisi Allah Kerim )
Tayin,terfi işleri için orada konuşulan tartışılan yasaları çoğu takmio ve kağıtlar elden ele dolanıyodu ..
Versiyon,taktik deişmemiş
-
Karşı komşum,bu sene mezun oldu hukuk fakültesinden,Kasım ayında Hakimlik-Savcılık sınavı var,ona girecekmiş..Çalışıyor musun dedim?Çalışıyorum dedi,yazılı kısmı zaten geçerim,önemli olan mülakat dedi..
Dedim çok torpil dönüyor mülakat işinde.Ondan korkmuyorum dedi.Adalet Bakanı Cemil Çicek,hemşeri dedi...
Böyle düzene,böyle zihneyete lanet olsun..
Torpile Lanet Olsun,yapanlara lanet olsun,yaptıranlara da lanet olsun!
-
büyük ihtimal o kagitta yazili olanlarin cogu görevde olan personellerdir diye düsünüyorum.. cünkü en cok torpil tayin, yer degistirme, üst kadroya gecme gibi kodamanlik islere bulasir bunlar.. ya böyle seyleri isterse sana bana göstere göstere yaparlar adamlara dokunamiyosun.. napiyosun sen kardesim hakkimizi yiyorsun diyemiyosun, yargilayamiyorsun... Her zaman derim bu ülke adam olacaksa DO-KU-NUL-MAZ-LIK kaldirilmali.... baska türlü aynen böyle haksizliklara maruz kalmaya mecbur bizim milletimiz...
-
aaa öyle demeyin.. onlar bizim dinimizi kurtardı, onlar yokken namaz kılamıyoduk, oruç tutamıyoduk, camiler yoktu.. onlar bizim dinimizi kurtardı olsun o kadarcık torpil..
Toplam Hit: 2833 Toplam Mesaj: 15