Grup Yorum - Marslar [Albüm]
-
http://rapidshare.de/files/22372049/GrupYorum-Marslar__BY_WWW.GURBET-ELLER.NET_.zip.html
Sevgilerle. -
gelıpte burda anarsıstlık yapmayın
-
hoca kızma öyle,hayırdır, evet biraz sol gruptur ama yine de güzel şarkıları var
-
Kusura bakma CONNECTION buralarin senden soruldugunu bilmiyorum agam. bi daha olmaz :)
amma hovardaymissin sen ya.
anarsizm ne demek kardes bi aciklarmisin?
neyse bosver aciklama burasi paylasim yeri baska forumda tartisabilirsin..
sana düsmemis neyin yapilip yapilmayacagi.
sevgilerle. -
güzel bi paylaşım grup yorumu çok severim. son albüleri de çok güzel olmuş
connection bunun anarşistlikle ne ilgisi war ki. adam haklı daha anarşistin anlamını bile bilmiosundur güzel paylaşım saol
-
Anarşistlik bağlantısı kurma sebebinin pkkk yandaşları olduklarını bilmesine bağlayorum ama bu anarşizm değil terörizmdir.
-
RedMILITAN işin gücün forumu karıştır ağzında iyi laf yapıyor tabi kimse bi mok diyemiyor sana :) Neyse sol mol pkk mkk bi tarafa adamlarda malzeme yok abi ya herşarkı da kesin ya "dağ,taş,savaş,barış,parti vs vs" aynı şeyler ama müziklerini severim....
-
pkk yandaslıgı ayrı bı vaka anarsıst deme sebebım komunıst olduklarından dıkkat edın solculuk ve komunızm farklı seydır
-
Aynı şey...
Ya aslında ikisinin birbiriyle pek alakası yok ama bizim ülkemizde ikisi nerdeyse birbirinin aynısı... -
Grup Yorum'un bütün parçaları bende mevcut.Yinede sağol dostum.Güzel paylaşım.
sana bir tafsiye dostum ama yanlış anlama tafsiyede değil aslında einstein in güzel bir sözü:Aptallarla tartışma senide aptal sanırlar.
dostlukla. -
Grup yorum dinlemek anarşistlik mi oluyor ? Eğer öyleyse ilahi dinleyelim risale-i nur falan okuyalım ? Herkes özgürdür burada bir paylaşım yapılmış beğenirsin beğenmezsin senin bileceğin iş. Beğenmiyorsan cevap vermezsin, veriyorsan da adabıyla verirsin. Kolay gelsin.
Toplam Hit: 4300 Toplam Mesaj: 14