Grup Yorum - Marslar [Albüm]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Burasi cw formlari degil oyle ahkam kesmeyin kimseye...burada adam rasale-i nur da paylasir das kapitalde....ne zamandir grupyorum pkk yanlisi oldu?...ne zamandir anarsik oldu...ha sakincali goruldu devlet tarafindan ama kayitlara bakarsaniz anarsizm yada pkk iliskisi oldugu icin ceza almadi....Grup Yorum 80 doneminin fasist baskilari altinda direnen gogus geren ve bugunlere kadar gelen İNTİLLİMANİ grubundan esinlenen ve sevilerek dinlenen bir ekiptir...Simdi yorum a karsi cikanlarin 100de 90 i "Bu kente yalnizlik coktugu zaman uykusunda bir kus olur ecelsiz..." parcasini severek dinleyenlerdendir...Bir kisinin sosyalist olmasi,,bir muzik grubunun sol icerikli muzik yapmasi dinlenmemesi gerektigi anlamina gelir gibisinden dusunen adamlarin ben insanligindan suphe ederim....Bana gosterin yoksulun,halkin,ulkenin sorunlarini anlatan sarkilar,siirler,filmler ceken bir sanatci.....bu zihniyetinizle Nazim Hikmetleri,Yilmaz Guneyleri harcadiniz simdi bana bir Nazim gosterin siirlerinde kendimizi gordugumuz,kurtulus savasini anlatan.....bir Yilmaz gosterin halkin cilesini beyaz perdeye yansitan....filmlere bakin hepsi burjuva hayatini anlatan ve ozenti bir cercevede insanlari havuzlamak isteyen filmler...amerika hayalleri olan filmler.....eger sevmiyorsan yorumu kemkum etmeyin seven var sevmeyen var...formun tadi kacmasin....

Zulüm ejderha olsa da
    Telli duvaklı yurdunda
    Bir oğul büyütmelisin
    Kavgada yiğit olmalı

Gün gelip yol kenarında
    Kızıl gül açmış alnında
    Bulursan yıkılmayasın
    Göz yaşında hınç olmalı

Düşen birdir bilmelisin
    Bin oğlun var sevmelisin
    Yarın bizim yılmayasın
    Yüreğinde güç olmalı

Yarin yanağından gayrı
    Paylaşmak için her şeyi
    Söylediğimiz türkülerde
    Senin de sesin olmalı

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    "Halkın sanatçısı halkın savaşçısıdır" Yılmaz Güney

Bu lafa uyan kaç kişi gösterebilirsiniz? Tarkan mı yoksa hülya avşar mı yoksa sibile tüzün mü?. Gerçek değerlerimizi görelim...

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    http://www.hemenpaylas.com/download/917926/TALAA_AL_BADRA_ALAYNA.rar.html

indirip dinleyebilirsiniz....

NOT: Yusuf Islam - Tala al Bedru Aleyna

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 4299 Toplam Mesaj: 14