G.Saray Bu Grupta Sizce Ne Yapar?
-
gs hiç bi şey yaaaa paaaa maaazzzzz
-
çıkar mı bileme ama ben ce psv yi burda yener bor deux la berabere kalır deplasmanda da psv iel berabere kalır 5 puan garanti yane tabi liverpool hariç dierleri birbirine yakın takımlkar yane alt taraf karısır bazı grupta 6-9 puanla ıkamazsın ama bazısında 5 puanla bile 3. olur,sun ornekleri çookk...
edit:fb liyim -
şimdi Şampiyonlar Ligine Katılan Takımlar Herkezin Bildiği Gibi Avrupa'nın Elit 32 Takımı : ) Yani Herkezi Almıyorlar..
bizim gruptaki takımların arasında en güçlü Bence Liverpool var..
diğerlerinide çok güçlü.
bir Dinomo Kiev e Nazaran bordo ve PSV çok iyi takımlar..
bazıları çok konuştu biz sussuk : )) biz şimdi icraat yapıcaz onlar izlicek :))))
Gazeteleri Bi Okursanız Anlarsınız Bizim Neden Turkiye'de En büyük Oldugumuzu :)
AVRUPALI LİGİNE GERİ DÖNDÜ
başka bişey yazmaya gerek yok :D
ben şöyle diyorum
Liverpool
Istanbulda Yeneriz - Ingilterede Berabere Kalırız
Bordeux
Hem Evimizde Hem Deplasmanda Yeneriz
PSV
Hem Evimizde Hem Desplasmanda Yeneriz..
16 Puanla Biz Pu Kupada Çeyrek Finale Çıkarız :D
Bazılarıda UEFA da yoluna dewam eder :)
ama bizim yaptıgımızı asla yapamazlar :) -
sorci senin dediğin biraz zor iş ya ama imkansız yoktur galatasaray bu herşey beklenir
-
yaw fenerliler !!!! ne diye bişey yapamaz filan diyonuz bal gibi yapacak işte galatasaray o gruptan en az 2. çıkar ahanda buraya yazıyom... siz yapamadınız diye bizdemi yapamıcaz euheuheuh
-
bn bir fenerbahçeli olarak ! cıkar dıorum bu grubtan ama 2. turda hiç bi si*im yapamas! uefada fınale kadar gtcez bız ! bn bu kadar dıorum !
-
1-Liverpool
2-PSV
3-GS
4-Bordeux -
bncede feneristin dediği gibi olucak
-
dar düşünceli febeliler lütfen yorum yapmasınlar :)))
1-galatasaray
2-bordeux
3-liverpool
4-psv
olur : )
yani Galatasaray Hiç bişey YApamazsa Dinomo Kievi YApar Gene gELir :)
mazlumun intikamını alır :D -
fenerlilerin çok büyük bi maçları var ayın 27 sinde :D koskacaman sakaryaspor la karşılacaklar :D wallahi yazık a.q o kadar yıldız eriyip gidiyo appiah alex aurello anelka yuhh a.q bunlar bizde olucaktı :D
Toplam Hit: 7414 Toplam Mesaj: 69