G.Saray Bu Grupta Sizce Ne Yapar?
-
iknci oluruz hiç yoktan belki birinci bile olabiliriz .
-
şş alooo size dıom la bı belge istıorum 7-0 ın :D vıdyo resım muzık hersekıl sunun gollerını kanıtlayıon bna hadı bakıım canlarım cigerlerim!
-
ne çeyrek finali lan. bu gruptan çıkan sadece tek takımla oynayacağı yeni sistem 2.tura çıkıo :D
ayrıca bordeux u orda da yeneriz burdada.
psv orda berabere kalırız burda yeneriz.
liverpool orda berabere kalır burda yeneriz.
14 puanla ikinci tura çıkarız.orda bize gelicek takımıda yener çeyrek finale çıkarız.sorası Allah kerim.
ayrıca dır dır ötmeyin lan fenerliler.açın bi topic orda başarılarınız anlatın bakalım kaç sayfa sürcek aq.anca boş laf -
bu arada dün fbtv yi izliom akşam üstü.aha yayın akışı aynı böle :
22:00 Gece Haberleri
22:15 Mazideki Efsane Futbolcularımız
23:50 AVRUPADAKİ BAŞARILARIMIZ
00:00 Gece Haberleri tekrar.
ahaha =) 10 dk sürüo fenerin avrupadaki başarıları :D -
Anahtar liverpool da bence..kendi sahamizada yenip disarida onlara yenilmezsek..rahat cikariz..
-
nakamura yı alsaydı geçen sene açık ara 1. olurduk ama almadığımız için ucu ucuna 1. olcaz:D
-
gruptakilerin hepsine grup yapar ewelallah
-
Sorci'me genelde katılıyorumda hep olarak katılmıyorum.
Şimdi sorcicim ben bir gs'li olaraktan söze başlıyorum.
Evimizde Liverpool'u yeneriz;İngiltere'De berabere kalırız demişsin ya ben bunu biraz şey yaptım benimseyemedim.
Liverpool 2 sene önce bizim şampiyonlar ligi maçları yapıcağımız Atatürk Olimpiyat stadında Milan'ı 3-0 dan gelerek yendi.
80.000 kişilik stadda 80.000 gs'li olacak değil ya elbet olur bi liverpool'lu.
Bu adamlar asla yalnız yürümeyeceksin diyo.
Bence İngilterede yeniliriz.
Atatürk Olimpiyat stadında berabere kalırız.
Bordeoux mu ne onuda 2 kere yeneriz.
PSV yi stadımızda yener orda berabere kalır yada yenilirz.
-
Fener5çe tarihi için 10 dakka bile fazla zaten reklam arası gibi sıkıştırmışlar araya
neyse ben yinede fenerlilere tekrar söylüyorum klüp tarihlerine bakmaya kalkarsanız g.s sizi çok fena ezer
nese tartışma çıkartmayalım böle devam ederse bir iki kişi ban yiyecek :D:D -
biz bu gruptan çıkıcaz!!! Bİz ne destanlar yazdık avrupanın fatihi suskunluğunu bu sene bozacak arkadaş. bu fırtına öncesi sessizlik. bu arada gsliyim diyen şu videoya bi baksın. Harika yapmış arkadaşlar.
http://www.youtube.com/watch?v=qOXmGj_suFA
Toplam Hit: 7411 Toplam Mesaj: 69