Gsm Hackteki Acizliğimiz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apeiron
    apeiron's avatar
    Erkek
    selam beyler başka biri anlatsa belki inanmayacağım bi olay başıma geldi Geçenlerde bi arkadaşın telinde ki tüm bilgilere başka biri girdi mesaj kutusundan rehberine kadar herşeyi de ortaya çıkardı it herif. İşin daha garip tarafı ise girilen bu telefonun bluetooth u olan program yüklenebilen bi telefon olmamasıdır yani virüsle falan ya da başka bi yöntemle girilmesi imkansız gibi...... nokianın siyah beyaz ekranlı monofonik sesli falan bi modeli ( tam modelinin ne olduğunu bilmiyorum) Böle bişery nasıl olabilir fikri olan var mı beyler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    Girdikten sonra olan değişikler ne ki ? Sakın ola siz telefonu unutup adamın eline geçtikten sonra tekrar unuttuğunuz yerden almayasınız ?

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    adamın arkadaşı ise bir gün sim kartını o it herifin teline takdığıysa adam sim karttaki bilgileri tele yüklemiş sonrada sizle taşak geçmiş olabilir

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Adam telefonun kendisine bakmis olmasin ? Yani bluetooth olmadan telefonla baglanti kuramaz. ( kizilotesiyle yapmasi imkansiz cunku menzili cok kisa ) symbiansiz da ".exe" tarzindaki biseyler yapabilicek dosyalari da calistiramaz. Hmm, bana imkansiz geldi. %99 adam bi sekil onlari daha once kopyalamistir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apeiron
    apeiron's avatar
    Erkek
    bunları düşünmeniz normal beyler ama olayı tam anlatayım size arkadaşla mesajlaşıyorken bu da ona mesaj atıyo bizim yazışmalarımıza göre ona birşeyler söylüyor. ben biliyordum zaten öle olduğunu falan tarzı şeyler Arkadşta ben de o itten nefret ediyoruz kesinlikle teli ona verme ya da onun arkadaşın telefonunu eline geçirmesi diye bi durum olmadı ama anlayamadım nasıl olduğunu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apeiron
    apeiron's avatar
    Erkek
    şunu da ekliim kesinlikle böle bi şaka yapacak biri değil arkadaşım arkadaş ta bu tip hack işleri ile uğraşıyor zaten donduk kaldık ama böle bişey olunca da
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    Anlayamadığın şeyi anlatamıyorsun tabii.. Biz de anlayamadık bu durumda.. nasıl yardımcı olacaz peki ? :S

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek
    bana saçma geldi nasıl bağlanacak peki tele blu. yok dedin mustekin dediği gibide kızılötesi kısa mesafelidir. Onun İçin saçma geldi :S sizle daşşak geçiyodur daha önceden bir şekilde kopyalamıştır olay bu yane :) başka türlü olmaz olamaz imkansız ;)
    biraz düşünürsen sanada saçma gelecek.

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apeiron
    apeiron's avatar
    Erkek
    doğru matrax bi daha okudum ben de anlamadım Tekrar anlatayım o zaman Bi gece arkadaşla mesajlaşıyorken benim arkadaşa yolladığım mesajlara, tele giren pezo yorum yapıyordu. ne yollarsam o an okuyabilirdu Birşey daha ekliyeyim clickatell den kullandığımız messenger proyu da cepten kontrol edebilen biri bunu yapan Yani boş bi herif değil
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apeiron
    apeiron's avatar
    Erkek
    aga söledim ya başkası dese belki bana da saçma gelecek bi olay Ama olanlar ortada ve kesin Eğer emin olmasam buraya yazmam
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    Zumsuk k.bakma ama her konuyu bu şekilde dağıtmak zorunda mısın ? Her konuda ne cvp versen bir tartışma yaratıyosun da.. Bilmiyorum yapın mı böyle ama biraz dikkat etsen diyorum.. Ortada zaten anlaşılmayan bir durum var sen de iyice anlaşılmaz duruma getirme.. Lütfen..

Toplam Hit: 4714 Toplam Mesaj: 22