Gsm Hackteki Acizliğimiz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apeiron
    apeiron's avatar
    Erkek
    geçenlerde aklıma birşey geldi Telsim cep shoplarda bi arkadaş aracılığıyla bu olay yapılabilir mi???
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Öle bi şey olamaz,o programlar işte hesap açıyor.Zumsuk canım benim o dediklerin dijital santraller ile bitti.Filmlerde war...

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    belki adamın gsm operatöründe çalışan arkadaşı vardır böyle bir ihtimal olabilir aksi durumda imkansız gibi bişey yada şöyle olabilir mesela diyelim yakın mesafede adamda bir cihaz vardır giden sinyalleri o cihaza kaydedip ne yaptığını kimi aradığını kimle görüştüğünü konuştuğu anda ne konuştuğunu takip edebilir bunu yapan bir cihaz olduğunu biliyorum hatta canlı olarakta gördüm. büyük bir ihtimalle öyle yapıyodur eğer konuşma arasında konuşmaya girebiliyorsa kesin dediğim gibidir başka şekilde olması imkansız

işte öyle
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek
    yahu zumzuk sen türkleri hiç sevmiyosun gibi me geliyo hangi konuyu açmaz mutlaka türkleryok onu yapamazalar yok gerzekalılar deyip duruyosun senin zaten türklere inancın kalmamış

konuyu dağıttığım için kusura bakmayın ama öyle...

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    şöle olabilir abicim

1- adam diğer adamın hattını bi ara elden geçirmiş olamsı yani denildiği gibi kopyalama olayı

2- sim kartlardan biri diğer telefona değiş tokus olma olasılığı

3- sallama olasılığı

işin gırgırı bi yana baba ne kadar tanıdığı olursa olsun gönderilen veya gelen yada yapılan görüşmelerde cepshopta ne olursa olsun baskasına veremez götleri yemez

o arkadasın hattını s60modelinde bi telefona taktıysa sim kartın alayını kendi telefonuna kopyalıyabilir bence :P
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Erkek
    telefon bluetoth yok dedin
    kızıl öteside yok dede güleyim artık : )))

hem şöyle bi ayrıntı daha vereyim bluetoth yazılım gibi yüklenmez..

bu ikiside olmayan bi tane telefona girmen imkansız.. tabi wap wirüsleri wardır sistemi siler öle bişey ilgilenmediğimden bilemiyorum ki daha önce hiç karşılaşmadım..

dediğin gibi şeyin olması imkansız..

şöyle bi soru sorayım ben sana ozaman..

hiç bir şekilde dışarıyla bağlantısı olmayan.. hatta hiç açılmayan bi bilgisayarda veriyi nasıl silebiliriz ?

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Erkek
    arakdaşlar şu sinyal yakalama ve telefon dinleme olaylarını küçklüğümden beri merak etmişimdir nasıl oluyor da bir cihaz gidiyor bizim telefonumuzda sinyali yakalıyor onu kayıt ediyor ve onu bize dinletiyor. bu nasıl oluyor hadi oldu bu cihaz nerde satılır yok satılmazsa nasıl yapılır devresi nedir.
    biliyorum çok soru sordum ama burada önemli olan öğrenmek soru sormak cevap almaktan daha önemlidir.
    saygılar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Erkek
    Zumsuz doğru sölüyor aptal saptal lame yollarla hack yapan adamlara hayran kalıncaya kadar 2-3 ingilizce ile googleden bi şeyler kapmaya çalışsa millet o ağzının suyunu akıttırarak izlediği adamların bi bok olmadığını anlarlar.

Biz söleyince kötü oluyoruz,siz yapamıonuz kıskanıyoruz die zırvalanıyor...

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiridoz
    asiridoz's avatar
    Erkek
    mit canım benim o sinyal dinleme olayı eski bu evlerdeki telsiz telefonlarda yapılabiliyordu bu eski panasonic ev telefonları filan onların içini karıştırdığında çevredeki telsiz telefonları dinleyebiliyordun bu olay vardı...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek
    Bak hocam bence böle bi şey imkansız sordum böle bişeyi yalnız GSm şirketinde çalışanlar yapabiliyoki o da yasak kişi özeline girdiği için bence sen böle bi şey varmı yokmu yada olabilirmi yada bana böle bişey lazım demek istedin yanlışsam kusura bakma apeiron
    Hocam .....

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
Toplam Hit: 4933 Toplam Mesaj: 22