Gsm Operatörlerinin En Uygun Kampanya Ve Paketleri [Genel Konu]
-
Hocalar Bir çoğumuz mesela takip edemiyoruz Gsm operatörleri arr arr çok uygun ve güzel kampanyalar yapmakta burada bilen bilmeyenlere duyursun maksadı güdüyorum. Örneğin; ben aveanın Bal 500 paketini kullanmaktaydım bugün tesadüfen gördüm süper3 lü diye bir paket çıkarmış harika ve aynı fiyata daha iyi özellikler var
Her Yöne 500 dk + 5000 Sms + 1 GB internet 30 TL bence bu fiyata harika
Detay; http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/SuperUcluPaketMevcutMusteriSizlerde Vodafone veya Turkcell'de böyle güzel paket ve kampanyalar oldukça burada paylaşırsanız güzel olur her daim GSm operatörlerinin sitelerini takip edemiyoruz ama hergün tahribattayız ;)
bu başlık altında ucuz ve sağlam paketleri paylaşalım birbirimizi bilgilendirelim -
Her Yöne 250 DAKİKA
Turkcellilerle 250 DAKİKA
HER YÖNE 5000 SMS
Turcellilerle 5000 SMS
20,50 Fatura Ödedim. -
suan Vodafone Özgür Genç tarifesindeyim , 2 ay kadar önce T.cell den geçmiştim.
HER YÖNE 500 DK - 1000 SMS - 1 GB INTERNET 19 tl ödüyorum.
-
karahanx bunu yazdı
aynısı bende var, vodafone kadar dandik bi şey görmedim arkadaş, 3g görüldüğü yerde bile doğru dürüst internet iletişimim yok, ses kalitesi
berbat zaten. sonra tekrar turkcell kartımı takıp onla devam ettim. vodafone un E çektiği yerde turkcell 3G çekiyor, ses kalitesi de 10 kat daha iyi.
evet trkcell biraz pahalı ama bence güzel :)
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/sayfalar/gnctrkcll-ben-yaptim-500-paketi.aspx
şuan bunu yaptım turkcell için, daha önce bunun 700 lük paketini yaptım, gayet güzel. isterseniz 1 hafta içinde 7 tl ye 500 mb internet ya da bilmem
kaç tane her yöne sms alabiliyorsunuz
unbalanced tarafından 07/Tem/13 15:16 tarihinde düzenlenmiştir -
karahanx bunu yazdı
aynısı avea
-
sunyy2003 bunu yazdıkarahanx bunu yazdı
aynısı avea
Aynısı AVEA ...!
-
suhatuna bunu yazdısunyy2003 bunu yazdıkarahanx bunu yazdı
aynısı avea
Aynısı AVEA ...!
pardon bizde 5000 sms :) çekmiyor filanda hikaye :)
-
5yuz dk her yöne + 5bin sms her yöne + 1gb internet = 19tl avea kullaniyorum piyasadaki en fiyat/performans paket bu sanirim smartphone kullanicilari icin gerci simdilerde 23 tl olmus ama ben iptal etmedigim surece 19tl devam ediyorum iptal de etmem gibi uzunca bir süre
-
Bonibon bunu yazdı5yuz dk her yöne + 5bin sms her yöne + 1gb internet = 19tl avea kullaniyorum piyasadaki en fiyat/performans paket bu sanirim smartphone kullanicilari icin gerci simdilerde 23 tl olmus ama ben iptal etmedigim surece 19tl devam ediyorum iptal de etmem gibi uzunca bir süre
19 tl lik olan 5bin değil 1000sms her yöne. yada 5bin avea içi.
-
unbalanced bunu yazdıkarahanx bunu yazdı
aynısı bende var, vodafone kadar dandik bi şey görmedim arkadaş, 3g görüldüğü yerde bile doğru dürüst internet iletişimim yok, ses kalitesi
berbat zaten. sonra tekrar turkcell kartımı takıp onla devam ettim. vodafone un E çektiği yerde turkcell 3G çekiyor, ses kalitesi de 10 kat daha iyi.
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/sayfalar/gnctrkcll-ben-yaptim-500-paketi.aspx
şuan bunu yaptım turkcell için, daha önce bunun 700 lük paketini yaptım, gayet güzel. isterseniz 1 hafta içinde 7 tl ye 500 mb internet ya da bilmem
25 yaş sınırı var xd
-
unbalanced bunu yazdıkarahanx bunu yazdı
Kalınla yazıgım yerler yalan. Turkcellin ekonomik paketi yoktur. Olsa her gün telefonu elimden düşürmüyorum ben geçerim.
Gsm operatörlerinin çekme kalitesi yerine göre değişir. Her yerde aynı değildir. Örnek ödemiş bölgesi avea ve vodafone turkcell den daha iyi çekiyor ve daha hızlı veri bağlantısı sağlanıyor.
10 kat daha iyi ses kalitesini de gaza gelerek yazdıgını sanıyorum.