folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Gsm Operatörlerinin En Uygun Kampanya Ve Paketleri [Genel Konu]

Gsm Operatörlerinin En Uygun Kampanya Ve Paketleri [Genel Konu]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Hocalar Bir çoğumuz mesela takip edemiyoruz Gsm operatörleri arr arr çok uygun ve güzel kampanyalar yapmakta burada bilen bilmeyenlere duyursun maksadı güdüyorum. Örneğin; ben aveanın Bal 500 paketini kullanmaktaydım bugün tesadüfen gördüm süper3 lü diye bir paket çıkarmış harika ve aynı fiyata daha iyi özellikler var

Her Yöne 500 dk + 5000 Sms + 1 GB internet 30 TL  bence bu fiyata harika 

Detay; http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/SuperUcluPaketMevcutMusteri

Sizlerde Vodafone veya Turkcell'de böyle güzel paket ve kampanyalar oldukça burada paylaşırsanız güzel olur her daim GSm operatörlerinin sitelerini takip edemiyoruz ama hergün tahribattayız ;) 

bu başlık altında ucuz ve sağlam paketleri paylaşalım birbirimizi bilgilendirelim

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Her Yöne 250 DAKİKA

Turkcellilerle 250 DAKİKA

HER YÖNE 5000  SMS

Turcellilerle 5000 SMS

20,50 Fatura Ödedim.

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

suan Vodafone Özgür Genç  tarifesindeyim , 2 ay kadar önce T.cell den geçmiştim.

HER YÖNE 500 DK - 1000 SMS - 1 GB INTERNET  19 tl ödüyorum.

Hayat Bizi 61 kenara...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    karahanx bunu yazdı

suan Vodafone Özgür Genç  tarifesindeyim , 2 ay kadar önce T.cell den geçmiştim.

aynısı bende var, vodafone kadar dandik bi şey görmedim arkadaş, 3g görüldüğü yerde bile doğru dürüst internet iletişimim yok, ses kalitesi

berbat zaten. sonra tekrar turkcell kartımı takıp onla devam ettim. vodafone un E çektiği yerde turkcell 3G çekiyor, ses kalitesi de 10 kat daha iyi.

evet trkcell biraz pahalı ama bence güzel :)

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/sayfalar/gnctrkcll-ben-yaptim-500-paketi.aspx

şuan bunu yaptım turkcell için, daha önce bunun 700 lük paketini yaptım, gayet güzel. isterseniz 1 hafta içinde 7 tl ye 500 mb internet ya da bilmem

kaç tane her yöne sms alabiliyorsunuz

unbalanced tarafından 07/Tem/13 15:16 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    karahanx bunu yazdı

aynısı avea

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı
    karahanx bunu yazdı

aynısı avea

Aynısı AVEA ...!

İmza YOK !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    suhatuna bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı
    karahanx bunu yazdı

aynısı avea

Aynısı AVEA ...!

pardon bizde 5000 sms :) çekmiyor filanda hikaye :)

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bonibon
    Bonibon's avatar
    Erkek
    5yuz dk her yöne + 5bin sms her yöne + 1gb internet = 19tl avea kullaniyorum piyasadaki en fiyat/performans paket bu sanirim smartphone kullanicilari icin gerci simdilerde 23 tl olmus ama ben iptal etmedigim surece 19tl devam ediyorum iptal de etmem gibi uzunca bir süre

om mani padme hum
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek
    Bonibon bunu yazdı
    5yuz dk her yöne + 5bin sms her yöne + 1gb internet = 19tl avea kullaniyorum piyasadaki en fiyat/performans paket bu sanirim smartphone kullanicilari icin gerci simdilerde 23 tl olmus ama ben iptal etmedigim surece 19tl devam ediyorum iptal de etmem gibi uzunca bir süre

19 tl lik olan 5bin değil 1000sms her yöne. yada 5bin avea içi.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    karahanx bunu yazdı

aynısı bende var, vodafone kadar dandik bi şey görmedim arkadaş, 3g görüldüğü yerde bile doğru dürüst internet iletişimim yok, ses kalitesi

berbat zaten. sonra tekrar turkcell kartımı takıp onla devam ettim. vodafone un E çektiği yerde turkcell 3G çekiyor, ses kalitesi de 10 kat daha iyi.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/sayfalar/gnctrkcll-ben-yaptim-500-paketi.aspx

şuan bunu yaptım turkcell için, daha önce bunun 700 lük paketini yaptım, gayet güzel. isterseniz 1 hafta içinde 7 tl ye 500 mb internet ya da bilmem

25 yaş sınırı var xd

Minimalist Değilim Tembelim
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    karahanx bunu yazdı

Kalınla yazıgım yerler yalan. Turkcellin ekonomik paketi yoktur. Olsa her gün telefonu elimden düşürmüyorum ben geçerim.

Gsm operatörlerinin çekme kalitesi yerine göre değişir. Her yerde aynı değildir. Örnek ödemiş bölgesi avea ve vodafone turkcell den daha iyi çekiyor ve daha hızlı veri bağlantısı sağlanıyor.

10 kat daha iyi ses kalitesini de gaza gelerek yazdıgını sanıyorum.

Toplam Hit: 6261 Toplam Mesaj: 51