Gsm Operatörlerinin En Uygun Kampanya Ve Paketleri [Genel Konu]
-
20 TL ye 250 dk konuşma 1 gb internet paketini kullanan var mı arada reklamlarda görüyorum sonra sitelerine giriyorum didik didik ediyorum bulamıyorum ya daha pahalı yada 250 dk 500 mb internet var 20 liraya faturalı faturasız veya operatör fark etmez 250 dk 1 GB interneti veren bi operatör var mı 20 liraya
-
Avea faturalılar için daha iyi ne var
-
Bu vodafone ve bimcell kullanan arkadaşlar çekim gücünden memnunlar mı?
-
hocalar 15-20 tl ye 500 dk konusma olan bi paket var mi? Sms internet fln olmasada olur ama en az 400-500 dk konusma lazim?
-
birgaripaskbestesi bunu yazdı
Grup içi 5400 dk
her yöne 1000 dk
her yöne 1000 sms
4 gb internet 27 tl Avea da
Arkaşlar bakın buda süpermiş bunların tarife isimlerini filna yazarsanız daha kolay olur bakmamız detaylarına sitesine
SeRDaR tarafından 09/Tem/13 19:31 tarihinde düzenlenmiştir -
u235 bunu yazdı
Ben vodafone kullanıyorum memnunum.
Genç avantaj her yöne tarifesinde;
her yöne 500 dk
her yöne 5000 sms
Face-Twitter bedava (face de video izlemeyeceksin paketin içinde öyle bir özellik yok izlersen kabarık gelir faturan :)
Hiç konuşmadım ama görüntülü konuşmak için de ekstradan bir ücret vermiyorsun zaten
Faturalı ayda 26 lira veriyorum
Birde vodafonun olduğu ülkelerdeki vodafonluları ve ordaki sabit hatları arayabiliyormuşsun diye duydum ama onu bilmiyorum hiç de sormadım.
Düzen: Sadece 26 yaş altı için geçerlidir 1 yıllık taahhütle 26 liradır yoksa 31 liraya falan geliyor bunu da belirtelim.
Palerider tarafından 09/Tem/13 20:06 tarihinde düzenlenmiştir -
GUS bunu yazdı
20 TL ye 250 dk konuşma 1 gb internet paketini kullanan var mı arada reklamlarda görüyorum sonra sitelerine giriyorum didik didik ediyorum bulamıyorum ya daha pahalı yada 250 dk 500 mb internet var 20 liraya faturalı faturasız veya operatör fark etmez 250 dk 1 GB interneti veren bi operatör var mı 20 liraya
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/sayfalar/gnctrkcll-ben-yaptim-500-paketi.aspx
tr içi 250dk + her yöne 250 dk ama yaş sınırı var 25 yaş altı nette yok :D
-
u235 bunu yazdı
Vodafone iyi ,
Bimcell , Gsm , Bjkcel , fenercell , pamukkale cell vs vs hepsi zaten aveadır hocam.
-
SeRDaR bunu yazdıbirgaripaskbestesi bunu yazdı
Grup içi 5400 dk
her yöne 1000 dk
her yöne 1000 sms
4 gb internet 27 tl Avea da
Arkaşlar bakın buda süpermiş bunların tarife isimlerini filna yazarsanız daha kolay olur bakmamız detaylarına sitesine
VARMI O fıyata oyle bı tarıfe? Lınk yok mu?
-
Vodafonda Yeni Biten bir kampanya cep kazan+ super kopmle paket 1000 dk vodafone 500 dk her yöne 1 gb internet 1000 sms her yöne 25 tl :)