GSS Borçlarına Af

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

25 yasa kadar zaten uni ogrencisine gelmiyordu.

yukseklisana yap doktora yap gss ciksin iyi mi arkadas.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

hayır ssk emeklilik primlerini ödim desen 650tl olmuş mq nasıl ödücen . insaf biraz 

Minimalist Değilim Tembelim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    @elniNo :D

@hakkinen hesabın olsun olmasın, ziraat bank atm`lerinden TC kimlik No ile öğrenebilirsin. sanırım ben gördüğümü hatırlıyorum. ^^)//

RitmFarbRacourci tarafından 21/Mar/16 23:09 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

Yorumsuz..

------------------------------------------------

http://www.hurriyet.com.tr/stres-yapmayin-40006426

BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, 1 Kasım seçimlerinden sonra ilk işlerinin gelir testi borçlarını silmek olduğunu söyledi. Davutoğlu bir grup üniversite öğrencisiyle buluşmasında genel sağlık sigortası beyannamesine getirilen muafiyetin ardından gelir testi yapılamamasından dolayı biriken borçlar için, “Borç sıkıntısı içinde strese girmeyin. 1 Kasım’dan sonra ilk işimiz, bütün o borçları silmek olacak.. Sistem daha sonra oturacak. Okulu bitirince iki yıl içinde de müddet vereceğiz. İş güç sahibi olur, ondan sonra da ödersiniz” dedi.

21 Mart 2016

http://www.hurriyet.com.tr/basbakan-yardimcisi-kurtulmustan-genel-saglik-sigortasi-ile-ilgili-onemli-aciklama-40073298

B. Y. Numan Kurtulmuş : Gönderdiğimiz eylem paketi içinde olan birkaç hususu paylaşmak isterim. Çalışma hayatı ve sosyal güvenlik ile ilgili konular arasında 25 yaş öncesi gençlerin birikmiş genel sağlık sigortası prim borçlarının silinmesi...

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek

25 yaş üstüne garezi mi var bunların anlamıyorum. Sikecek adam arıyorlar 

Bazı İnsanLar AnıLarıyLa AnıLıR Bazı İnsanLar AnaLarıyLa...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

odediklerimizi geri versin devlet baba. madem af oldu

tahribatta her 3 ayda bir açılan konu

bende dahil.

aynen

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

durduk yere bu haraç işini çıkardılar. son derece haksız, ve oturduğun yerden haberin olmadan borçlandırıyor seni. yıllarca anlattım kimse inanmadı bile. tam anlamaya başladılar bu sefer de borcu çıkaran adamlar affedicez dedi. iyi güzel dedik sonra borcun faizini affedicez dedi. haydaa dedik şimdi 25 yaş altını affedicez diyorlar. 25 yaşına kadar zaten öğrenci oluyorsun o ayrı da bakalım bu işin sonucu ne olacak. 

rıza da göte geldiğine göre göre para ihtiyacı oluşacaktır. vuracaklar kırbacı gibi geliyor.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

8 bin lira geri ödemeli kredi var, ben 1 yıldır işsizim çalışsamda sigortalı çalışmadım 26 yaşındayım. 1 sene sonra benden 8 bin lirayı taksitle isteyecekler bide bu gss borcu çıktı basımıza, mk ben günlük 30 liraya çalışsam askere gidene kadar bi paket sigara içsem geri kalanını yola yemeğe versem nasıl ödeyecem bu borcu. hadi askere gittik geldik 1 sene geçti adam akıllı iş bulana kadar 1 sene daha gecti yaş gelecek 28 e daha borc cıkacak biz ne zaman birikim yapacaz ne zaman evlenecez ne zaman hayat standartımızı yukseltecez.. sikeyim böyle işi.

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    Piratebay bunu yazdı

Ödeyeni ayrı, borcu yazanı ayrı, borcu silmeyeni ayrı sikiyim.

çok iyi bir noktaya barmak basmış arkadaş

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JahR
    JahR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sosyal devlet dediğin budur işte!!! durup dururken  8 bin küsür  borç:))  

gelin alın..

beyin derki; ya beni kullan, ya da kafana sık ulan!
Toplam Hit: 8020 Toplam Mesaj: 57
gss #gss