GSS Yi Napmak Lazim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caagroup
    caagroup's avatar
    Erkek

Şuan 3 bin lira borç çıkıyor GSS li olduğum dönemde asla faydalanmadım devlette bile tam ücret ödedim,bu sebeple dava açabilir miyim ? Kullanmadığım zorla dayatılmış bir şey bu, faydalanmadığım bir hizmetin bedelini neden ödeyeyim ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    caagroup bunu yazdı

Şuan 3 bin lira borç çıkıyor GSS li olduğum dönemde asla faydalanmadım devlette bile tam ücret ödedim,bu sebeple dava açabilir miyim ? Kullanmadığım zorla dayatılmış bir şey bu, faydalanmadığım bir hizmetin bedelini neden ödeyeyim ?

şu ortamda devlete dava açmaya götüm yemez benim

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Benim var ben ölü taklidi yapıyorum o da yapıyor en son o canlanacak tabi ama bu sürede ödemem..

Adamlar borcum olduğu sürede her ay borç işletip sağlık hizmeti vermedler borçtan dolayı tarihin en saçma olayı ama malum burası Türkiye..

Kendine İyi Bak ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

devlet sistemi ile özel sektör okadar farklı mantıkla çalışıyorki 

devlette sevdiğim en güzel şey paranı öde git ameliyatını ol doğumunu yaptır vs

özelde bu mümkün olmuyor damat biraz daha kalsaydı değiştirecekti ama özel gibi yapacaktı neyseki gitti

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antichrist
    antichrist's avatar
    Erkek

GSS'yi yatırsan da muayene ücreti bilmem ne ücreti diye yine giriyor. Detaylarını çok bilmemekle birlikte saçma bir sistem. Bir şeye katkısı yok. Havadan alınan bir para diyebiliriz ona. Bir kısmını sildirdim bir mebla hala kenarda duruyor. Neyse ki gelir testi yaptırmıştım zamanında kazığı daha mini mini yerleştiriyorlar. Yaptırmayanlara aylık 200 küsür yazıyor diye biliyorum. Seçimde silinmesine kesin gözüyle bakılan kalemlerden birisi bu. Hastaneyle sık sık işiniz varsa provizyon alabilmek için mebla ufaksa yatırmak lazım. Diğer türlü uğraştırıyorlar. İşsizken gss de birikmişti ihtiyaç anında hastaneye görünemedim, bilmem kaç aylık miktarı yatır öyle gel demişlerdi.

antichrist tarafından 18/Eki/21 16:02 tarihinde düzenlenmiştir

|~_~|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Macidor
    Macidor's avatar
    Erkek

Askerliği yedek subay yaptım 2018'de. Eğitimin bitip asteğmen başladığım gün için 2,06₺ borç çıkmış :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Erkek

Bana baya borç çıkmıştı, ödemedim. Gidip gelir testi yaptırdım ve geriye dönük borçlar silindi. 60 TL falan kalmış, onu da ödemiyorum.

Önceleri Kızlar Utanınca Kızarırdı Şimdilerde Kızarınca Utanıyorlar..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Bu ne lan hayatımda ilk defa çıkıyor böyle bir borç, sürekli bunu çalışmıyorum diye güncelleyecek miyiz? 

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zgmanco
    zgmanco's avatar
    Erkek

Bende de bu saçma borç var ve asla ödemeyeceğim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

4 taksit kaldı bitmesine, daha önce hesaba bloke koydular ödedim biraz sonra yapılandırdım. 

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
Toplam Hit: 2660 Toplam Mesaj: 23
gss borcu