GSS Yi Napmak Lazim?
-
Şuan 3 bin lira borç çıkıyor GSS li olduğum dönemde asla faydalanmadım devlette bile tam ücret ödedim,bu sebeple dava açabilir miyim ? Kullanmadığım zorla dayatılmış bir şey bu, faydalanmadığım bir hizmetin bedelini neden ödeyeyim ?
-
caagroup bunu yazdı
Şuan 3 bin lira borç çıkıyor GSS li olduğum dönemde asla faydalanmadım devlette bile tam ücret ödedim,bu sebeple dava açabilir miyim ? Kullanmadığım zorla dayatılmış bir şey bu, faydalanmadığım bir hizmetin bedelini neden ödeyeyim ?
şu ortamda devlete dava açmaya götüm yemez benim
-
Benim var ben ölü taklidi yapıyorum o da yapıyor en son o canlanacak tabi ama bu sürede ödemem..
Adamlar borcum olduğu sürede her ay borç işletip sağlık hizmeti vermedler borçtan dolayı tarihin en saçma olayı ama malum burası Türkiye..
-
devlet sistemi ile özel sektör okadar farklı mantıkla çalışıyorki
devlette sevdiğim en güzel şey paranı öde git ameliyatını ol doğumunu yaptır vs
özelde bu mümkün olmuyor damat biraz daha kalsaydı değiştirecekti ama özel gibi yapacaktı neyseki gitti
-
GSS'yi yatırsan da muayene ücreti bilmem ne ücreti diye yine giriyor. Detaylarını çok bilmemekle birlikte saçma bir sistem. Bir şeye katkısı yok. Havadan alınan bir para diyebiliriz ona. Bir kısmını sildirdim bir mebla hala kenarda duruyor. Neyse ki gelir testi yaptırmıştım zamanında kazığı daha mini mini yerleştiriyorlar. Yaptırmayanlara aylık 200 küsür yazıyor diye biliyorum. Seçimde silinmesine kesin gözüyle bakılan kalemlerden birisi bu. Hastaneyle sık sık işiniz varsa provizyon alabilmek için mebla ufaksa yatırmak lazım. Diğer türlü uğraştırıyorlar. İşsizken gss de birikmişti ihtiyaç anında hastaneye görünemedim, bilmem kaç aylık miktarı yatır öyle gel demişlerdi.
antichrist tarafından 18/Eki/21 16:02 tarihinde düzenlenmiştir -
Askerliği yedek subay yaptım 2018'de. Eğitimin bitip asteğmen başladığım gün için 2,06₺ borç çıkmış :)
-
Bana baya borç çıkmıştı, ödemedim. Gidip gelir testi yaptırdım ve geriye dönük borçlar silindi. 60 TL falan kalmış, onu da ödemiyorum.
-
Bu ne lan hayatımda ilk defa çıkıyor böyle bir borç, sürekli bunu çalışmıyorum diye güncelleyecek miyiz?

-
Bende de bu saçma borç var ve asla ödemeyeceğim.
-
4 taksit kaldı bitmesine, daha önce hesaba bloke koydular ödedim biraz sonra yapılandırdım.