GTA 4 Yapımcıları Türkleri Nasıl Tanımış...
-
Az önce oyunu oynarken gözüme bir yazı çarptı ve okuyunca fena dumur oldum :)

-
noluyor?
-
hocam konuyla alakası yok ama gta4 de yunanlı korumayı döverken "annen türk fahişe" gibisinden birşeyler diyormuş.
-
onu birak alttaki rusa baksen bj dio hatun
-
kaç defa bitirdim oyunu.hiç denk gelmedimlan böyle bir şeye :\
-
Ben de yolda hacı dayı görünce bayağı gülmüştüm. Ama malesef sonradan dikkatli bakınca kipa takmış bir Yahudi olduğunu öğrendim. İşin komedisi kaçtı :\
Mektup süpermiş. Tam egosu tavan yapmış bir net amelesinin ağzından yazılmış cümleler. Polonya ve Ukrayna'ya olan özel ilgimize de değinilmesi güzel :D -
shivo bunu yazdı:
-----------------------------kaç defa bitirdim oyunu.hiç denk gelmedimlan böyle bir şeye :\
-----------------------------
ekşisözlükde 294 numaralı entry:yolda salak salak yürürken yanlışlıkla * omuz attığım ve sonradan yunan asıllı olduğunu farkettiğim takım elbiseli npc'nin benle dövüşmesi ve dövüşürken de "malaka, your mother is a turkish whore!" demesi çok sinirime dokundu. -
FireX bunu yazdı:
Ben de yolda hacı dayı görünce bayağı gülmüştüm. Ama malesef sonradan dikkatli bakınca kipa takmış bir Yahudi olduğunu öğrendim. İşin komedisi kaçtı :\
Mektup süpermiş. Tam egosu tavan yapmış bir net amelesinin ağzından yazılmış cümleler. Polonya ve Ukrayna'ya olan özel ilgimize de değinilmesi güzel :D
-----------------------------Onu diyorum ya zaten :) Bizden biri bu kadar objektif yansıtamazdı :D
-
FireX bunu yazdı:
Mektup süpermiş. Tam egosu tavan yapmış bir net amelesinin ağzından yazılmış cümleler. Polonya ve Ukrayna'ya olan özel ilgimize de değinilmesi güzel :D
-----------------------------hocam çevirsene :)
-
ekşisözlükde 294 numaralı entry:yolda salak salak yürürken yanlışlıkla * omuz attığım ve sonradan yunan asıllı olduğunu farkettiğim takım elbiseli npc'nin benle dövüşmesi ve dövüşürken de "malaka, your mother is a turkish whore!" demesi çok sinirime dokundu.
-----------------------------sonuçda o npc öldü :D
-
SUPERBICO bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
-----------------------------hocam çevirsene :)
Amele ağzına uygun çevireyim :DGünaydın! Yazışmaya arkadaş aramaktayım. Bayanlarla yazışmak isterim. En son hatun tenine elim değeli uzun yıllar geçti. Polonya, Ukrayna gibi ülkelerden çekici bayanlarla yazışmak isterim.Hoş adamım. Titiz adamım. Tam sevişmelik kuvvetli aletim var. Çok romantik ve hassas. Sana eli kanlı bir diktatörün prensesi gibi davranmak istiyorum. Belki birgün boşalmak için bir araya geliriz. Paten, dondurma ve silahları severim. Muhtemelen benim gibi adamın nasıl yalnız olduğunu merak ediyorsunuzdur. Neden burayla yazışmayı denemiyorsunuz bayanlar?