GTA 4 Yapımcıları Türkleri Nasıl Tanımış...
-
shivo bunu yazdı:
-----------------------------kaç defa bitirdim oyunu.hiç denk gelmedimlan böyle bir şeye :\
-----------------------------oyunu öyle adam öldürmece gibi oynamıcan hacı.
aynı zamanda bir rpg oyunudur gta.
oyunu incelerseniz birçok değişik ayrıntıya tanık olabilirsiniz.
-
e yanlış mı tanıtmışlar :)
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------
shivo bunu yazdı:
-----------------------------kaç defa bitirdim oyunu.hiç denk gelmedimlan böyle bir şeye :\
-----------------------------oyunu öyle adam öldürmece gibi oynamıcan hacı.
aynı zamanda bir rpg oyunudur gta.
oyunu incelerseniz birçok değişik ayrıntıya tanık olabilirsiniz.
-----------------------------öyle adam öldürmece gibi oynamıyorum ki hocam konusunu anlayarak oynuyorum :) daha doğrusu oynadım. ama hiç denk gelmedim ya da duymamışımdır dediklerini.
-
GTA 4 de rpg olayı yok. Bildiğin sıradan oyun olmuş. Eski GTAlardaki oynanabilirliğin de içine edilmiş. Aynı zamanda felaket derecede kötü bir optimizasyon yapılmış. Görüntüler kesinlikle o sistemi hak etmiyor. Şahsen vakit geçirmelik nadiren bakıyorum. Hep Newyork sokakları bayıyor zaten. Radyoda dinlenecek tek müzik yok. En güzel GTA oyunu bence San Andreas. Atla uçağa çöle git. Bin arabana hovardalığa çık. Motora bin dağ tepe dolaş vs. Soundtrack de süper zaten. Zamanında GTA sitesi kuracak kadar fanı olduğum oyunun 4.sünü görünce çok büyük hayal kırıklığına uğradım doğrusu.
-
gta 4 ü 4gb ram ve 4 çekirdeğimle yarım özelliklerde anca oynarken mafia 2 yi son özelliklerde en ufak kasma olmadan oynayabiliyorum. aradaki grafik farkı kaç katla ifade edilir onuda düşünmek lazım :)
-
FireX bunu yazdı:
GTA 4 de rpg olayı yok. Bildiğin sıradan oyun olmuş. Eski GTAlardaki oynanabilirliğin de içine edilmiş. Aynı zamanda felaket derecede kötü bir optimizasyon yapılmış. Görüntüler kesinlikle o sistemi hak etmiyor. Şahsen vakit geçirmelik nadiren bakıyorum. Hep Newyork sokakları bayıyor zaten. Radyoda dinlenecek tek müzik yok. En güzel GTA oyunu bence San Andreas. Atla uçağa çöle git. Bin arabana hovardalığa çık. Motora bin dağ tepe dolaş vs. Soundtrack de süper zaten. Zamanında GTA sitesi kuracak kadar fanı olduğum oyunun 4.sünü görünce çok büyük hayal kırıklığına uğradım doğrusu.
-----------------------------radyo konusunda yanılıyorsun hocam "electro shock" radyosunu aç orada zaten genelde hep aynı şarkı çalıyor.10 numara şarkı ayrıca san andreas'ın neresini sevdin anlamadım hiç güzel değil bence.gta 4 resmen gerçek hayattaki gibi görüntü falan.Oynadığım oyunlar içerisinde rahatlıkla ilk 3'e girer.
-
FireX bunu yazdı:
----------------------------- -
shivo bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
-----------------------------radyo konusunda yanılıyorsun hocam "electro shock" radyosunu aç orada zaten genelde hep aynı şarkı çalıyor.10 numara şarkı ayrıca san andreas'ın neresini sevdin anlamadım hiç güzel değil bence.gta 4 resmen gerçek hayattaki gibi görüntü falan.Oynadığım oyunlar içerisinde rahatlıkla ilk 3'e girer.
-----------------------------Hoca sen tek radyonun tek şarkısından bahsediyorsun. Bu mudur radyo olayı? San Andreas'da her türden radyoyu açtığında güzel şarkılara illaki denk geliniyordu. Bundaki radyo bence rezalet. GTA 4'ün görüntüleri iyi, detayları diğerlerine göre fazla olabilir ama cidden zevk vermiyor. Sürekli Newyork sokakları. Hep aynı yerler. San Andreas ı defalarca bitirmiş biri olarak (geleneksel her sene yaz tatilinde) bu oyun bana çok yabancı geldi. Şu kamera olayı, yürüme-koşma olayı özellikle deli ediyor. Oynananilirlik olmadıktan sonra ne koyarlarsa koysunlar pek bir önemi yok. Ayrıca görevler de diğer GTAlar kadar yaratıcı ve çeşitli değil. Genelde gidip onu bunu öldürme görevleri.
-
bence gta 4 diğer tüm seirlerden çok çok daha üstün radyoları da çok iyi
-
GTA nın bütün serilerini bitirdim. Evet 1 i bile. Bende 4 ten hiç hoşlanmadım.