folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder GTA V Oyun İçi Oynanış Videoları Sızdı

GTA V Oyun İçi Oynanış Videoları Sızdı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Bu gta nasil bir hastaliktir ya hiç oynamadım ve millet hastası olmuş.

serinin en güzeli hangisi? bi indirip bakayım şuna araba yarışı fln sewmem ama bi denyim

Vice city akar :D

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

gta 2 vardı bi zamanlar kafede ne oynardık pehh. sadece üstten görünüm vardı ama çok zevkliydi..

goo.gl/qBNZmW
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    bu gta yi o kadar oynadim basip gazi etrafi gezmek disinda bir sey yapmadim yok plan yok gorev felan bende merak ettim ne bu merak :)

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

serinin en güzeli hangisi? bi indirip bakayım şuna araba yarışı fln sewmem ama bi denyim

Gta vice city hocam bi indir dene ;)

4ü indir. vice eski 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

şeyhim elinde konsol varsa hiç düşünmeden gta 5 i indir yada al derim oyunu aldığımdan beri başından kalkamıyorum :) konsol yok diyosan gta san andreas ı öneririm bide onun online modu var samp diye uzun süre adamı bağlar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

gta 2 vardı bi zamanlar kafede ne oynardık pehh. sadece üstten görünüm vardı ama çok zevkliydi..

oynadığım en iyi oyunlardandı. gta nın 2 sinden başkasını oynamadım biraz vice city denemek için onuda. hiç sarmadı beni.

gta 2 harikaydı. arada kurar oynarım halen.

hele tank filan aldığında :D aboww :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Mahalledeki ps kafeye sordum oyun gelmiş. Yarın gidip çıkmıcam kafe kapanana kadar. Bi de adam multiplayer oynanmıyo dedi, nedir bunun aslı bilen var mı müridler ? 4 kafadar gta hastasıyız, 4 kişi bilemedin 2 kişi ile oynanır mı ki ?

DadasAdam tarafından 22/Eyl/13 01:27 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı

Mahalledeki ps kafeye sordum oyun gelmiş. Yarın gidip çıkmıcam kafe kapanana kadar. Bi de adam multiplayer oynanmıyo dedi, nedir bunun aslı bilen var mı müridler ? 4 kafadar gta hastasıyız, 4 kişi bilemedin 2 kişi ile oynanır mı ki ?

gta5 multiplayer olarak çıkmıyacak :) gta5 online adında resmen yeni bir oyun çıkacak ya 1 veya 2 hafta sonra :) gta5 onlineda şöyle özellikler olacak

-24 kişi bir serverda olabilecek

-herkesin kendi evi olabilecek

-arkadaşlarınızı evinizde ağırlayabileceksiniz örneğin evinizde televizyon izleyebileceksiniz(lan ne izliycem gta da televizyon dersen) örneğin sizden başka kişileri o sırada polis kovalıyorsa onları izleyebileceksin haber tadında

-arkadaşlarınızla çete kurabileceksiniz banka soyabileceksiniz, ancak bir ayar çekmişler mesela sizin çete görevdeyken sizin takım başka oyunculara saldıramayacak başka oyuncularda sizin takıma

-arkadaşlarınla oyun oynarken örneğin tenis biri sizi öldüremeyecek

-hisse senetleri gibi olaylar olacak örneğin hisse senetlerini düşürmek için gidip soygun yapacaksınız

-gta5 online gta5 single ın bittiği hikayeden başlayacak ve arkadaşlarınızla görevleri bitirmeye çalışacaksınız

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı

gta5 multiplayer olarak çıkmıyacak :) gta5 online adında resmen yeni bir oyun çıkacak ya 1 veya 2 hafta sonra :) gta5 onlineda şöyle özellikler olacak

-24 kişi bir serverda olabilecek

-herkesin kendi evi olabilecek

-arkadaşlarınızı evinizde ağırlayabileceksiniz örneğin evinizde televizyon izleyebileceksiniz(lan ne izliycem gta da televizyon dersen) örneğin sizden başka kişileri o sırada polis kovalıyorsa onları izleyebileceksin haber tadında

-arkadaşlarınızla çete kurabileceksiniz banka soyabileceksiniz, ancak bir ayar çekmişler mesela sizin çete görevdeyken sizin takım başka oyunculara saldıramayacak başka oyuncularda sizin takıma

-arkadaşlarınla oyun oynarken örneğin tenis biri sizi öldüremeyecek

-hisse senetleri gibi olaylar olacak örneğin hisse senetlerini düşürmek için gidip soygun yapacaksınız

-gta5 online gta5 single ın bittiği hikayeden başlayacak ve arkadaşlarınızla görevleri bitirmeye çalışacaksınız

APB reloaded + gta5. Sonucu tahmin edemiyorum. Sağol bilgiler için.

(öğrencilik kötü birşey, bi ps3 alamadık)

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Gtayı yeni oynıycak olanlar San Andreas ı oynasın çünkü daha kapsamlı ve daha güzel . 

Toplam Hit: 3717 Toplam Mesaj: 27