GTA V Oyun İçi Oynanış Videoları Sızdı
-
vice city efsanedir.. hele malibunun ordaki rampadan günboyu uçup para kastığımı bilirim :D
san andreas a geçmeden evvel kesinlikle oynanmalı
-
gta oynamayan çocuk mu olur lan ?
-
çok iyi olmuş
Daniel-Koo tarafından 22/Eyl/13 12:34 tarihinde düzenlenmiştir -
BeyinAdam bunu yazdımRBerkay bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdı
Mahalledeki ps kafeye sordum oyun gelmiş. Yarın gidip çıkmıcam kafe kapanana kadar. Bi de adam multiplayer oynanmıyo dedi, nedir bunun aslı bilen var mı müridler ? 4 kafadar gta hastasıyız, 4 kişi bilemedin 2 kişi ile oynanır mı ki ?
gta5 multiplayer olarak çıkmıyacak :) gta5 online adında resmen yeni bir oyun çıkacak ya 1 veya 2 hafta sonra :) gta5 onlineda şöyle özellikler olacak
-24 kişi bir serverda olabilecek
-herkesin kendi evi olabilecek
-arkadaşlarınızı evinizde ağırlayabileceksiniz örneğin evinizde televizyon izleyebileceksiniz(lan ne izliycem gta da televizyon dersen) örneğin sizden başka kişileri o sırada polis kovalıyorsa onları izleyebileceksin haber tadında
-arkadaşlarınızla çete kurabileceksiniz banka soyabileceksiniz, ancak bir ayar çekmişler mesela sizin çete görevdeyken sizin takım başka oyunculara saldıramayacak başka oyuncularda sizin takıma
-arkadaşlarınla oyun oynarken örneğin tenis biri sizi öldüremeyecek
-hisse senetleri gibi olaylar olacak örneğin hisse senetlerini düşürmek için gidip soygun yapacaksınız
-gta5 online gta5 single ın bittiği hikayeden başlayacak ve arkadaşlarınızla görevleri bitirmeye çalışacaksınız
APB reloaded + gta5. Sonucu tahmin edemiyorum. Sağol bilgiler için.
(öğrencilik kötü birşey, bi ps3 alamadık)
o zaman sen hala watch dogsu görmemişsin :)
http://watchdogs.ubi.com/watchdogs/en-us/home/index.aspx
bir artı daha ekle :)
-
mRBerkay bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdımRBerkay bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdı
Mahalledeki ps kafeye sordum oyun gelmiş. Yarın gidip çıkmıcam kafe kapanana kadar. Bi de adam multiplayer oynanmıyo dedi, nedir bunun aslı bilen var mı müridler ? 4 kafadar gta hastasıyız, 4 kişi bilemedin 2 kişi ile oynanır mı ki ?
gta5 multiplayer olarak çıkmıyacak :) gta5 online adında resmen yeni bir oyun çıkacak ya 1 veya 2 hafta sonra :) gta5 onlineda şöyle özellikler olacak
-24 kişi bir serverda olabilecek
-herkesin kendi evi olabilecek
-arkadaşlarınızı evinizde ağırlayabileceksiniz örneğin evinizde televizyon izleyebileceksiniz(lan ne izliycem gta da televizyon dersen) örneğin sizden başka kişileri o sırada polis kovalıyorsa onları izleyebileceksin haber tadında
-arkadaşlarınızla çete kurabileceksiniz banka soyabileceksiniz, ancak bir ayar çekmişler mesela sizin çete görevdeyken sizin takım başka oyunculara saldıramayacak başka oyuncularda sizin takıma
-arkadaşlarınla oyun oynarken örneğin tenis biri sizi öldüremeyecek
-hisse senetleri gibi olaylar olacak örneğin hisse senetlerini düşürmek için gidip soygun yapacaksınız
-gta5 online gta5 single ın bittiği hikayeden başlayacak ve arkadaşlarınızla görevleri bitirmeye çalışacaksınız
APB reloaded + gta5. Sonucu tahmin edemiyorum. Sağol bilgiler için.
(öğrencilik kötü birşey, bi ps3 alamadık)
o zaman sen hala watch dogsu görmemişsin :)
http://watchdogs.ubi.com/watchdogs/en-us/home/index.aspx
bir artı daha ekle :)
hemide pcye çıkcak watch dogs
gta neymiş ki? ibnelik yaptılar adamlar
-
san andreası hala oynuyorum. gta 4ü indirdim lakin pc yemedi çalışmıyo mk :D