folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gül, "Cumhuriyet Mitingi" Düzenleyen STK"Ları Köşke Çağırımadı

Gül, "Cumhuriyet Mitingi" Düzenleyen STK"Ları Köşke Çağırımadı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmedmurad
    ahmedmurad's avatar
    Erkek
    etme bulma dünyası
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    ibosoft bunu yazdı:
    -----------------------------

Sezerin gebermek üzereyken "AF"fettiği çıkıncada birden tazı gibi olup tekrar eylemlere katılan 100'ü geçik PKK'lı teroristi affetiğini biliyormuydunuz!!!

Hani şu cumhuriyet mitinglerinde bas bas bağırdığın şehitlerimizin kanını döken PKK'lılar.

Ben Böyle İdeolojinizin ....

işte siz daha şukadarcık bilgiye bile sahip olmadan ideolojilerden bahsedersiniz. yasa cıkarma yetkisi meclisindir cumhurbaskanının degil. cumhurbaskanı yasa cıkaramaz. once 3-5 lakırdı ogrende sonra konus. yasayı cıkaran akp listeyi yollayanda adalet bakanlıgıdır. cumhurbaskanının 2veto hakkı vardır. bu ulkenin olumu cehaletten olacak aha buraya yazıyorum

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/haber.do?haberno=185352

oku bakalım 

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    onun için herhangi bi yasa çıkarma olayı yok. Cumhurbaşkanının özel izni ile cezaevinden biri elini kolunu sallaya sallaya çıkar dışarıya. Zamanında olmuş bi hatadır olur böyle şeyler. Zaten devlet kurumlarımız bi deneme tahtası halinde değilmi?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Erkek
    yaa anlamıyorum hani turkiyenin yarısı bunlara oy verdi ulen secimden sonra kime verdin diye sorsam yada muhabbet etsek akp ye vermedim diyolar hayır benim anlamadıgım kim verdi ya kendi insanlarıza bile güven olmuyor anlamadım gitti bu işi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    DkN bunu yazdı:
    ibosoft bunu yazdı:

Sezerin gebermek üzereyken "AF"fettiği çıkıncada birden tazı gibi olup tekrar eylemlere katılan 100'ü geçik PKK'lı teroristi affetiğini biliyormuydunuz!!!

Hani şu cumhuriyet mitinglerinde bas bas bağırdığın şehitlerimizin kanını döken PKK'lılar.

işte siz daha şukadarcık bilgiye bile sahip olmadan ideolojilerden bahsedersiniz. yasa cıkarma yetkisi meclisindir cumhurbaskanının degil. cumhurbaskanı yasa cıkaramaz. once 3-5 lakırdı ogrende sonra konus. yasayı cıkaran akp listeyi yollayanda adalet bakanlıgıdır. cumhurbaskanının 2veto hakkı vardır. bu ulkenin olumu cehaletten olacak aha buraya yazıyorum

abi hiç uğraşma birini döt etsen diğeri gelio hiç sinir stres yapmana gerek yok uğraşsınlar onlar AKLI BAŞINDA OLANLAR neyin ne oldğunu biliyolar  

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    ibosoft bunu yazdı:

Evet arkadaşım bunu bende biliyorum ve bunada katılıyorum.Bu idooloji diye savunulan şey artık her neyse demokrasiden şehitlerden insan haklarından daha önemli olsa gerenk.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek
    ibosoft bunu yazdı:

oku bakalım 

bizi engin bilgilerinle aydinlattıgın icin cok sagol arkdasım.ama ama o verdıgın gazete benim icin bise ifade etmioki bosuna zaman kaybı :))) fettul amicamıs sagolsun  onu basımızdan eksik etmie Yarabbi....
    soguk sen iç aklı beyni calısan insan lasım bize.bize birinin fikir uşaklıgını yapan askerler lasim dil ;))

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    devletinize de ideolojinize de..

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    tranceport bunu yazdı:
    ibosoft bunu yazdı:

oku bakalım

bizi engin bilgilerinle aydinlattıgın icin cok sagol arkdasım.ama ama o verdıgın gazete benim icin bise ifade etmioki bosuna zaman kaybı :))) fettul amicamıs sagolsun onu basımızdan eksik etmie Yarabbi....
    soguk sen iç aklı beyni calısan insan lasım bize.bize birinin fikir uşaklıgını yapan askerler lasim dil ;))

tesadüfe bak benim içinde senin düşüncelerin birşey ifade etmiyo o zaman ne yapıcan döte. giren şemsiye açılmaz... :P 

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
Toplam Hit: 6773 Toplam Mesaj: 53