Gül, "Cumhuriyet Mitingi" Düzenleyen STK"Ları Köşke Çağırımadı
-
Thelordmax bunu yazdı:
-----------------------------
onun için herhangi bi yasa çıkarma olayı yok. Cumhurbaşkanının özel izni ile cezaevinden biri elini kolunu sallaya sallaya çıkar dışarıya. Zamanında olmuş bi hatadır olur böyle şeyler. Zaten devlet kurumlarımız bi deneme tahtası halinde değilmi?
-----------------------------1.2.3.4.5.6.7.8.9.................. kaç bi kere olmuş bu hata
-
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------Thelordmax bunu yazdı:
onun için herhangi bi yasa çıkarma olayı yok. Cumhurbaşkanının özel izni ile cezaevinden biri elini kolunu sallaya sallaya çıkar dışarıya. Zamanında olmuş bi hatadır olur böyle şeyler. Zaten devlet kurumlarımız bi deneme tahtası halinde değilmi?
-----------------------------1.2.3.4.5.6.7.8.9.................. kaç bi kere olmuş bu hata
ya arkadasım hani zirtpirt dionya yon A.N.Sezer yok affetti yok sole bole bos selerle karalamaya calısıon.. senin savundugun anladım kadarıyla fetto. O adamda bölücü bi pkkyla es degerdir.sempati duyabilrsin ama görusun bence dar anlayamıosun köreltmişler sen.bide hep bole sıkısıncagot semsiye felan.... bunlarımı ogrendin fikir babalarından zaten yazzıların hep butarz oluyo sanırım bikackerede ban yemiştin....gene abuksubuk selerle cevap wericen alta kalmma hicbizaman emi ;))ya bide yanlıs anlama sakın ben ortamı germek faln niyetinde dilimde hani daha anlayıslı gelsen daha farklı olurdu dinlenirdin ama bukadar keskin net konus ideolojınınarkasında sora da...
turkıyenin sorunuda bu aslında kimsenin kimseye saygısı yok -
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------Sezerin gebermek üzereyken "AF"fettiği çıkıncada birden tazı gibi olup tekrar eylemlere katılan 100'ü geçik PKK'lı teroristi affetiğini biliyormuydunuz!!!
Hani şu cumhuriyet mitinglerinde bas bas bağırdığın şehitlerimizin kanını döken PKK'lılar.
Ben Böyle İdeolojinizin ....
-----------------------------Kaynak? Götünüzden uydurmayın kaynak varsa alnından öperim özür dilerim.
-
Prometheus bunu yazdı:
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------Sezerin gebermek üzereyken "AF"fettiği çıkıncada birden tazı gibi olup tekrar eylemlere katılan 100'ü geçik PKK'lı teroristi affetiğini biliyormuydunuz!!!
Hani şu cumhuriyet mitinglerinde bas bas bağırdığın şehitlerimizin kanını döken PKK'lılar.
-----------------------------Kaynak? Götünüzden uydurmayın kaynak varsa alnından öperim özür dilerim.
-----------------------------zamanında televizyonda çıktı bunlar. tarihi hatırlasam direkt yazıcamda hocam hatırlamıyorum
-
B.ku yemişiz haberiniz yok amk... Görün neler olacak...
-
Fistandantilus bunu yazdı:
devletinize de ideolojinize de..
seni bu devlette yaşatana da mantığına da.. -
byhacktr bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------zamanında televizyonda çıktı bunlar. tarihi hatırlasam direkt yazıcamda hocam hatırlamıyorum
-----------------------------Konuyla ilgili araştırma yaptım ve gerçeğe ulaştım. Yeni konu açıyorum.
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=47590
Lütfen takip ediniz.
-
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------Thelordmax bunu yazdı:
-----------------------------Ulan yumuşaksoft senin yüzünden ban yedim forumda kıllık yaratma senin beyinsiz görüşlerine saygı duyup susuyorum milleti ve beni germe.Millet nası senin bağnaz düşüncelerine katlanıyosa öle milleti laflarınla oturtuğunu filan sanma.Sezer af çıkarmış olm o teroristlerin çou bizim bu vatanın evlatları küçük yaşlarda kaçırılıp beyinleri boşaltılmış insanlar ayrıntı bilmeden konuşma.(sakın sanmayın pkk yandaşı filan diilim haşaaaaa).Kİ büyük ihtimal karalama kampanyasıdır.Bu düşün tayyibin hakkında kaç haber çıkıyo syn sezer hkında kaç hbr.100'ün 1 den büyük olduunu o kalın kafan basıyodur umarım...............................az sesini kesmeyi dene millete kaynama ben susutum bişi demedim sen kaşınıp laf atıyon millete.faşist:S
-
Ulan yumuşaksoft senin yüzünden ban yedim forumda kıllık yaratma senin beyinsiz görüşlerine saygı duyup susuyorum milleti ve beni germe.Millet nası senin bağnaz düşüncelerine katlanıyosa öle milleti laflarınla oturtuğunu filan sanma.Sezer af çıkarmış olm o teroristlerin çou bizim bu vatanın evlatları küçük yaşlarda kaçırılıp beyinleri boşaltılmış insanlar ayrıntı bilmeden konuşma.(sakın sanmayın pkk yandaşı filan diilim haşaaaaa).Kİ büyük ihtimal karalama kampanyasıdır.Bu düşün tayyibin hakkında kaç haber çıkıyo syn sezer hkında kaç hbr.100'ün 1 den büyük olduunu o kalın kafan basıyodur umarım...............................az sesini kesmeyi dene millete kaynama ben susutum bişi demedim sen kaşınıp laf atıyon millete.faşist:S
adam gayet tabi kendi üşüncelerini belirtmiş.Kime laf atmış,kime hakaret etmiş göster bakam bi ? Ayrıca böyle klavye delikanlılığıda yapma burası forum adam akıllı konus tehditt vari sözlerinide kendine sakla canın sıkıldıkça bakarsın,tamam mı abisi ?? -
Yav güzel mürüdler, onun bunun daveti gelip gelmemesi , davetiye alıp almamasından bize ne ya ? orda oturup yiyip içcekler vergilerimizi bir güzel. davetiye dağıtırlarken bizemi sordular? Kıl oldum şey protokoldür.sahte hoşgeldinler..yalancı gülümsemeler ,suni davranışlar filan.ne faydası var memlekete ..her hafta rasgele t.c. numarasından 10 kişi kuradan çekip neden davet etmiyorlar vatandaşı?
onlar milletinvekili ise bizde milletinasiliyiz. onlar vekil biz asil .
şimdi cumhurbaşkanı sevenler ve sewmeyenler olduk.sevenler şu partiden sevmeyenler de bu partiden oldu nerdeyse.
cumhurbaşkanını sevsek onun bundan haberi olcakmı? yada sövsek? bunları seçim zamanında düşüncektiniz.