Gülme Garantili :D
-
ne şeker bir kız yha:D
-
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bu çok ii :D:D
-
hacılar yokmu bu videoların youtube izlesene vs facebook u olan var olmayan var :D
-
bunu dene hajım
http://www.facebook.com/video/video.php?v=111582745911&ref=nf
-
Andrei bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------gülmediysen...
konuyu silebilirler :(
benim de canım sıkıldı zaten simdi :(
-----------------------------ahaha :D hoca dur tirp moduna girme hemen şaka yapıyoruz.
-
diener bunu yazdı:
hacılar yokmu bu videoların youtube izlesene vs facebook u olan var olmayan var :D
-----------------------------abi neden dünya düzenine karşı çıkıyorsunuz ki ? alın bi tane facebook sallayın bilgileri reimsde koymayın avatar koyun yeter.
Teknoloji ilerledi siz ona direniyorsunuz anlamsız.
Facebook gerçektir.Youtube kapalı tek facebooktan izliyoruz ve çok güzel videolar var.youtube ta olmayanlar.
Direnmek yerine
www.facebook.com
-
zumsuk bunu yazdı:
Andrei bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------gülmediysen...
konuyu silebilirler :(
benim de canım sıkıldı zaten simdi :(
-----------------------------ahaha :D hoca dur tirp moduna girme hemen şaka yapıyoruz.
-----------------------------yok abi est. trip yapmıyorum da sonradan bi kere daha izledim videoyu gülemedim, bir anlık oldu demek ki, sonradan can sıkıntısı geri geldi gene :)
ama kız cok tatlı :)
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------diener bunu yazdı:
-----------------------------abi neden dünya düzenine karşı çıkıyorsunuz ki ? alın bi tane facebook sallayın bilgileri reimsde koymayın avatar koyun yeter.
Teknoloji ilerledi siz ona direniyorsunuz anlamsız.
Facebook gerçektir.Youtube kapalı tek facebooktan izliyoruz ve çok güzel videolar var.youtube ta olmayanlar.
Direnmek yerine
www.facebook.com
Hocam bu kaç kere tartışıldı bence sen bu konuda direnme.Yok işte sahte bilgi ilede üye olmak istemiyrum ?
Bu sadece facebook olayı değil üyelik isteyen her site için geçerli?
Ha tamam hani harbiden önemli bi olay olur yada gerçekten yararlı bi video bişi olur o zaman koylur ama onun dışında işin b*kunun çıkartılmasının bi mantığı yok böyle olunca önüne gelen yok şu ilginç yok bu güzel yok şu komik yok şu şöle yok bu böle diye konu açıyo ?
Aşırı derecede kirlilik oluyo iş böyle olunca bu yüzden üyelik isteyen siteler için u tip şeylerin engellenmesi en güzel karardır
-
Bu videoyu akilli.tv adli sitede gormustum. Üleyn ne manyak insanlar var ya...
Bir tanesinde adam kendi cocugunu evin orta yerinde kıçına tekme vurarak oynatmaya calısıyordu aynı sitede. :S