Gün İçi Motorlu Kurye Kullananlar Buyrun
-
MhmdAlmz bunu yazdımakets bunu yazdı
Hocam hayırlı olsun. Sorması ayıp böyle bir projeyi ne kadar sürede bitirdin ve native dilleri mi kullandın.
Hocam 3 yılı aşkın süredir yazıyorum projeyi. Bir hayli geniş bir proje.
Proje içerisinde Php, Java (Android native kuryelerin el terminalleri için), Dart (Flutter şuanki uygulama için), JavaScript/Node.js (Socket.io VoIP için ve gerçek zamanlı işlemler için), goLang (Arka planda genetik algoritmalar çalışıyor bot tarzı bir şey yazıldı) dillerini kullandım hocam.
Tahmin etmiştim, böyle komplike bir işe girip nihai ürünü çıkardığın için tekrar tebrik ederim hocam, ellerine sağlık.
-
Hayirli olsun genc... Allah basarilarini daim etsin.
-
Atorgani bunu yazdı
unfollow jet uygulamanda otomatik beğeni var mı hocam ben otomatik beğeni yapmak isityorum takip ettiklerime
Hocam uygulamayı sıfırdan tekrar yazacağım vakit ayıramadım ona 1 yıldır. Haftaya oturup sıfırdan yazıp ui. Falan güncelicem o zman eklerim.
-
makets bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdımakets bunu yazdı
Hocam hayırlı olsun. Sorması ayıp böyle bir projeyi ne kadar sürede bitirdin ve native dilleri mi kullandın.
Hocam 3 yılı aşkın süredir yazıyorum projeyi. Bir hayli geniş bir proje.
Proje içerisinde Php, Java (Android native kuryelerin el terminalleri için), Dart (Flutter şuanki uygulama için), JavaScript/Node.js (Socket.io VoIP için ve gerçek zamanlı işlemler için), goLang (Arka planda genetik algoritmalar çalışıyor bot tarzı bir şey yazıldı) dillerini kullandım hocam.
Tahmin etmiştim, böyle komplike bir işe girip nihai ürünü çıkardığın için tekrar tebrik ederim hocam, ellerine sağlık.
Eyvallah hocam çok teşekkür ederim :)
-
dhmm bunu yazdı
Hayirli olsun genc... Allah basarilarini daim etsin.
Eyvallah abi sağ olasın :)
-
Firma ile geçen ay çalışmaya başladık. Şuana kadar aldığımız hizmetten memnunuz.
-
tebrikler hocam. inşallah 3 yıllık emeğinin karşılığını misli misli alırsın.
-
Ilgincccccc........ benim nacizane dusuncem, harika fikir !
Fikri realiteye saglam dokmussun gibi gorunuyor.
Hayirlisi olsun murid kardes.
-
@garga , Çok teşekkür ederim hocam yakın zamanda güzel şeyler olur gibi bakalım :)
@coLin , çok teşekkür ettim hocam.
@misterio_junior firma isminizi pm den alabilir miyim hocam ?
-
Hayırlı olsun hocam