folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Gün İçi Motorlu Kurye Kullananlar Buyrun

Gün İçi Motorlu Kurye Kullananlar Buyrun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackstone_tr
    blackstone_tr's avatar
    Erkek

bu fiyatlar normal mi arkadaşlar bana çok yüksek geldi yazıcıoğlunun önünde doğubankın önünde bekleyen kuryeler var 50 Tlye karşıya ürün telefon ekranı vs taşıyorlar fatura falan yok ama

motorsiklet  20 krş flan yakıyor diye biliyorum bu

kuryeler kmde kaç tl ye gidiyor taksiler bile 3 TL sanırım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

Unfollow jet copyright ban yerse, hesap gümler, projede androidde çöp olur hocam. Buna dikkat etseydin profesyonellikten uzak olmuş bu. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

@blackstone_tr hocam fiyatlar ortalama böyle. Ekstra semt falan seçmiş olabilirsin yoksa çok daha ucuz nereden nereye hesapladın önemli olan o yoksa fiyat olarak piyasanın bir tık üstünde.

@SUPERBICO, hocam unfollowjet apiler ile çalışıyor ne gibi telif hakkı olabilir ki? 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Fiyatı adres ile hesap laması  çok güzel  benim gibi hiç moto kurye kullanmamış  bile 2 dk da işi çözebildim . Kolay kullanım 

Not : fiyat pahalı . Ataşehir benim ev taxi ile 60 65tl  tutuyor 

Moto kurye de aynı  .

Lafım  sana değil .  Bu iş ekonomik değil imiş sadece seri olma var mış 

Umarım başarılı olur sun . Projen en iyi yerlere gelir 

Paket küçük ne ebatta kg da  . Büyük ne ebat  kg ölüyor?  

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

Fiyatı adres ile hesap laması  çok güzel  benim gibi hiç moto kurye kullanmamış  bile 2 dk da işi çözebildim . Kolay kullanım 

Not : fiyat pahalı . Ataşehir benim ev taxi ile 60 65tl  tutuyor 

Moto kurye de aynı  .

Lafım  sana değil .  Bu iş ekonomik değil imiş sadece seri olma var mış 

Umarım başarılı olur sun . Projen en iyi yerlere gelir 

Paket küçük ne ebatta kg da  . Büyük ne ebat  kg ölüyor?  

Yok hocam kuryelerin motor hazneleri var ya arkada. Eğer o hazneyi doldurur iseniz kuryenin işine engel olmuş olursunuz o yüzden daha fazla para alınıyor.

Bu kurye işi zaten hiçbir şeye bulaşmadan sizin yerinize adam kiralamak oluyor. Yani sizi taşımıyor sizin işinizi yapıyor adam saatler içerisinde.

Yani arayıp taksiye kardeşim gel bir evrak var şunu benden al git bostancuda x firmadaki mehmete ver diyemezsiniz. Hele istanbul trafiğinde imkansız :) Adam senle mi uğraşacağım lan der geeçr gider.

Sen peşin müşteri olduğun için biraz pahalı hocam. Peşin mantık şu şekilde. Bu adam 1 kere beni kullanacak o zaman bu adama neden ucuza çalışayım diyrlar.

Mesela bazı firmalar var Taaa halkalıdan-> Gebzeye 70-80 ₺ ye evrak taşıyorlar. Peşin gönderi yapsan 300-400 ₺ ye tekabül ediyor sanırım tam olarak bilmiyorum ama.

Bu firmalar anlaşmalı oluyor sürekli kullandığı için normal bir şekilde sürümden kazanıyorlar.

Fiyat olayı bu şekilde hocam. Ebat olayı da kurye için geçerli oradaki mantığı anlatırsam sektörün en büyük sorununu anlatmış olurum :D O yüzden o da bende kalsın kendi mesleğimin bir taktiğidir. Ama kuryeler zarf gönderme işini daha çok isterler. Yani atıyorum ayakkabı kutusu vs gibi şeyleri pek istemezler o yüzden fiyatı farklıdır.

Arabalı gönderiler de atıyorum 50-60 koli bir şey var teee bilmem nereye gönderiyorsun adamalr senin yerine güvenilir şekilde teslim ediyor sen elini sürmeden senmişsin gibi teslimat yapıyorlar.

Olay bu yani.

@Mycity , çok teşekkür ederim hocam.

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
Toplam Hit: 3928 Toplam Mesaj: 26
motokurye temkurye motorlukurye gün içi kurye