Gün İçi Motorlu Kurye Kullananlar Buyrun
-
bu fiyatlar normal mi arkadaşlar bana çok yüksek geldi yazıcıoğlunun önünde doğubankın önünde bekleyen kuryeler var 50 Tlye karşıya ürün telefon ekranı vs taşıyorlar fatura falan yok ama
motorsiklet 20 krş flan yakıyor diye biliyorum bu
kuryeler kmde kaç tl ye gidiyor taksiler bile 3 TL sanırım
-
Unfollow jet copyright ban yerse, hesap gümler, projede androidde çöp olur hocam. Buna dikkat etseydin profesyonellikten uzak olmuş bu.
-
@blackstone_tr hocam fiyatlar ortalama böyle. Ekstra semt falan seçmiş olabilirsin yoksa çok daha ucuz nereden nereye hesapladın önemli olan o yoksa fiyat olarak piyasanın bir tık üstünde.
@SUPERBICO, hocam unfollowjet apiler ile çalışıyor ne gibi telif hakkı olabilir ki?
-
Fiyatı adres ile hesap laması çok güzel benim gibi hiç moto kurye kullanmamış bile 2 dk da işi çözebildim . Kolay kullanım
Not : fiyat pahalı . Ataşehir benim ev taxi ile 60 65tl tutuyor
Moto kurye de aynı .
Lafım sana değil . Bu iş ekonomik değil imiş sadece seri olma var mış
Umarım başarılı olur sun . Projen en iyi yerlere gelir
Paket küçük ne ebatta kg da . Büyük ne ebat kg ölüyor?
-
samaccc bunu yazdı
Fiyatı adres ile hesap laması çok güzel benim gibi hiç moto kurye kullanmamış bile 2 dk da işi çözebildim . Kolay kullanım
Not : fiyat pahalı . Ataşehir benim ev taxi ile 60 65tl tutuyor
Moto kurye de aynı .
Lafım sana değil . Bu iş ekonomik değil imiş sadece seri olma var mış
Umarım başarılı olur sun . Projen en iyi yerlere gelir
Paket küçük ne ebatta kg da . Büyük ne ebat kg ölüyor?
Yok hocam kuryelerin motor hazneleri var ya arkada. Eğer o hazneyi doldurur iseniz kuryenin işine engel olmuş olursunuz o yüzden daha fazla para alınıyor.
Bu kurye işi zaten hiçbir şeye bulaşmadan sizin yerinize adam kiralamak oluyor. Yani sizi taşımıyor sizin işinizi yapıyor adam saatler içerisinde.
Yani arayıp taksiye kardeşim gel bir evrak var şunu benden al git bostancuda x firmadaki mehmete ver diyemezsiniz. Hele istanbul trafiğinde imkansız :) Adam senle mi uğraşacağım lan der geeçr gider.
Sen peşin müşteri olduğun için biraz pahalı hocam. Peşin mantık şu şekilde. Bu adam 1 kere beni kullanacak o zaman bu adama neden ucuza çalışayım diyrlar.
Mesela bazı firmalar var Taaa halkalıdan-> Gebzeye 70-80 ₺ ye evrak taşıyorlar. Peşin gönderi yapsan 300-400 ₺ ye tekabül ediyor sanırım tam olarak bilmiyorum ama.
Bu firmalar anlaşmalı oluyor sürekli kullandığı için normal bir şekilde sürümden kazanıyorlar.
Fiyat olayı bu şekilde hocam. Ebat olayı da kurye için geçerli oradaki mantığı anlatırsam sektörün en büyük sorununu anlatmış olurum :D O yüzden o da bende kalsın kendi mesleğimin bir taktiğidir. Ama kuryeler zarf gönderme işini daha çok isterler. Yani atıyorum ayakkabı kutusu vs gibi şeyleri pek istemezler o yüzden fiyatı farklıdır.
Arabalı gönderiler de atıyorum 50-60 koli bir şey var teee bilmem nereye gönderiyorsun adamalr senin yerine güvenilir şekilde teslim ediyor sen elini sürmeden senmişsin gibi teslimat yapıyorlar.
Olay bu yani.
@Mycity , çok teşekkür ederim hocam.