Günaha Girmemek İçin Tavlaya İskambile Hayır
-
AllahliTospik bunu yazdı:
-----------------------------
underzero bunu yazdı:
:|
su an soktayim...
-----------------------------Darbecilerin,yasakcıların ve hayırcıların tepkisi bu olacaktır,Allah seni ıslah etsin.
-----------------------------:|
ikinci defa soktayim.
yazdigin yazi ile verdigim cevabi darbeye, yasaklara, referanduma nasil getirdin.
gerci tavladaki sayilari biryerlere baglayan beyin benim yazimi oraya buraya baglamasi gayet normal.
-
yapma gözünü sevim hoca.
islam karşıtlarına alay konusu oluyoruz böyle hurafelerle.
-
bunu yazan kişi '23' ü çok izleyip kafaya takmş heralde :/
neyle neyi toplasamda ondan neyi çıkarsamda şunu bulsam hesaabı
-
İskambil 28 kağıt ile oynanır. Bu da Kur`anda ismi geçen peygamberlerin sayısıdır. Sen iskambil kağıtlari yerine Hz. İsa'yı, Hz. Musa'yı, Hz. İbrahim'i ve işin en acısı Hz. Muhammed (sav) i masaya vurmuş olmuyormusun?
Alçak yahudinin sana neler yaptığının farkındamısın ?ulan bu yahudiler yok mu, isleri gucleri muslumanlarla ugrasmak, carpilamadilar gittiler ya ama yakindir yukarida Allah asagida RTE var , roflmao
-
Hiçbir ibadeti yapmam, susamış kediye su verir, cennete girerim mantığı ile kendini kandıran zihniyet, çökmüş yine konuya :D
-
Ulutoyun bunu yazdı:
ve Milliyetçi Hareket Partisinin 40. yılı
-----------------------------Embesil
-
bunları bilmiyom ama bende satrançın ne anlamda yapıldığına dair bir teori duydum. Teori şöyle şahın üstündeki haç işaretidir aslında şahı değerli kılan o yıkıldığında haç işareti yıkılır ve bütün herşey biter satrançta. Anlatmak istedikleri haç işaretinin, yani hristranlığın yıkılması demek dünyanın sonu anlamına gelio gibi bir mesaj vermeye çalıştıklarını duymuştum. Ne kadar dooru ne kadar yanlış bilemiiicem tabiii...
-
AllahliTospik bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
:|
su an soktayim...
-----------------------------Darbecilerin,yasakcıların ve hayırcıların tepkisi bu olacaktır,Allah seni ıslah etsin.
-----------------------------Burda yasakçı ki,m merak ettim. Diyanete site kapatma yetkisi verenler mi, yoksa halka hic bi yararı olmayan referanduma hayır diyenler mi? Allahlısın fln ama bari allah korkusuna birseyler yazmadan önce araştır tospik seni...
-
Oyunların yerinin dinde iyi bir yer olmadığı kesin. Boşa vakit geçirmeyi sağlayan her şeyin dinde yeri kötüdür buda kesin.
Fakat sayılar gerçekten ilginçler.
Siyonizmden herşeyi beklerim ben.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
Ulutoyun bunu yazdı:
ve Milliyetçi Hareket Partisinin 40. yılı
-----------------------------Embesil