Gunde 1 Adet Sigara İcmek Zararlimi
-
Pipo yak. En azından doğrudan ciğere giden bir zarar yok.
-
-
olurda totoloto dam lotodan milli piyangodan parayı bulursam . her gün 3 bira 1 paket sigara içmeyen namerttir.
içme hocam . sigaranın içildiği ortamda dahi bulnmak iyi değildir.
-
günde 1 tane içiyorsan içmeyebilirsinde. Bende bıraktıktan sonra günde 1 içeyim dedim ama olmuyor o sayı artıyor. Daha önce bir paket içtiğine göre sonun bu olur.
-
Ne guzel insalar var lan, gunde bi tane sigara. On dakika icinde 3 sigara ictigimi biliyorum.
-
Hocam ben 4 sene biraktim sonra senin dedigin gibi gunde iki tane iciyordum simdi bir pakete yukseldi geri. Yani demem o ki bunun azi yok. Sonra sonra artiyor.
O bir tane 10 tane olmadan önce bırak.
Ben tekrar bırakacagim inşallah.
-
mevzu şu dostum, arada bir alınan kötü maddeleri vücut erken yaşlarda rahatça tolere edebiliyor. ilerleyen yaşlarda bu daha da sorun olup hastalıklara veya vücutta dezenformasyona sebep olabiliyor.
ayrıca bir hastalığa yakalanma riskini genetik faktörler de çok fazla etkiler. bütün ailesi kalp krizinden ölmüş birisinin yağlı yemek tüketmesiyle aile geçmişinde böyle bir şey yaşamamış adamın yağlı yemesi çok daha farklı etkiler vücudu.
tabiki sonuçta vücuduna zararlı madde aldığın için zararı var bunun tartışması yok. sadece zararın büyüklüğünü belirliyorsun sen şu an. ve tabiki günde 20 sigara içen adama göre vücudun çok daha rahat karşılar bu zararı. ama asla sigara kaynaklı bir hastalığa yakalanma riskim yok diye düşünme. tek sigara dahi içsen bu risk mevcut.
en güzel cevapları da tabiki doktorlara danışarak alırsın :) biz okuduklarımızdan öğrendiklerimizden konuşuyoruz.
-
Paket alırım. lan dursun bir kçşede arada bir yakarım hesabından.
aldığım paket 1 gün gitmez.
o 1 sigara yakın zamanda artar hocam. hiç bulaşma.
ayrıca tek sigara içtiğin için koku seni çok daha rahatsız edecek.
-
Evet
-
Bedene zülüm etmeye gerek yok kısa zamanda günde 1 pakete çıkarmalısın.