folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Günde 2 Veya Daha Fazla Duş Almanın Zararı Varmıdır

Günde 2 Veya Daha Fazla Duş Almanın Zararı Varmıdır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekkeli
    Tekkeli's avatar
    Erkek

hergün 2 kere duş alıyom deyince ilk önce boy abdesti bozacak durumlar geldi aklıma hocamda.:) gereği varmıdır yani.Bir zararı su faturasına olur .

Köpeklerin kardeşliği aralarına kemik atılana kadardır. Mevlana Celaleddin-i Rumi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

her gün duş alınmasının saç türünüze göre dökülme gibi ciddi zararları var. lakin şampuanlanıyorsanız bunu iki günde bir yapmalısınız. normal şartlarda olması gereken 2 günde 1 duş almaktır. saçlar kendi yağı ile kaplanmaya vakit bulamadığı ve beslenemediği için dökülme riski ile karşı karşıya kalabilirsiniz. saç seyrekleşmesi yaşayanların %90 u her gün duş alanlardır. ayrıca jöle veya diğer katkı maddeleri kullanılmadığı zaman saç daha yumuşak olup kırılmalar ve deride döküntüler yapabiliyor. benim sana tavsiyem 2 günde 1 duş almanız ve jöle kullanmanızdır. jöle kullandığınız günkü akşam saçınızı yıkamayın. duş almayın. o şekilde yatın ve ertersi gü saçınızı hafif ıslatıp şekle sokabilirsiniz. ama ikinci gün duş almalı veya saçı yıkamalısınız kesinlikle. bu anlattıklarım acil durumlar için geçerli değildir. cünüp gezmek vs. gibi gibi

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

bu geldi aklıma

https://www.youtube.com/watch?v=w6a6R0VsaG0

arbeit macht frei
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Bir yerde okumuştum çok fazla duş özellikle fazladan nem kaybını tetikliyor hatta derinin erkenden buruş buruş olmasını yani kısaca çabuk yaşlanmayı sağlıyormuş.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ankara da ikamet etmiyosan sorun yok

küfrederiz villalara kulübeden
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

büyükşehirlerde su parası fazla gelir.

Akrabalarım Maraşın ilçesinda yaşıyorlardı 10 tl su parası gelirdi bazen gelmezfi 2-3 ay birden gelirdi 30 tl filan.

Maraş büyükşehir oldu şimdi 50-60 aylık su parası ödüyorlar

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zasox
    zasox's avatar
    Erkek

fazla duş  almanın vücutta bi kimyasalı azaltığını duymuştum yani sık duş alanlar normale göre daha çabuk ölüyormuş

bi kaynaktan okumuştum nekadar gerçek bilmiyorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Zararı yok, zira avrupalılar götünü yıkamaz ama sabah kalkınca, akşam da yatmadan duş alır.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slim_38
    slim_38's avatar
    Erkek

Duşu bilmem de hergün saçı yıkamak (şampuanlamak) saça zararlı .3 günde bir ideal.

Çok sık yıkandığında daha çabuk yağlanıyor ve de zarar veriyor diye okumuştum bir yazı da.

Ayrıca içinde silikon bulunan şampuanlar saç dökülmesine sebep oluyor uzun vadede( hemen heen hepsinde var silikon )

Münferidin münasıbı mükafatından mütefekkir olandır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

robinson hocam gunde 4 kez dus aliyorum, bunlarin 2si 3u sabunlu kopuklu..

ben onemsemiyorum ama sana aciklayayim; derinin dis tabakasi uzerindeki olu hucrelerin olusturdugu yagli katmer her dus alisinda temizleniyor, nem gidiyor boylece taze deriyi eskitmeye basliyorsun.

sen bu isten tedirginsen ve bol yikanmak istersen: soguk su ile yikan, dusu kisa kes , kurulanma

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
Toplam Hit: 4138 Toplam Mesaj: 33