folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Günde 3 Saat Yada Daha Az Uyumak

Günde 3 Saat Yada Daha Az Uyumak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

bünye meseleside var tabi..kalkıp öğrenci hayatı yaşıyorsan elbette 5 saate kadar düşürebilirsin(irade,beslenme alışkanlığı,disiplin vs..faktörlerinide göz önüne alarak söylüyorum)

ama benim gibi tüm gün ayakta durduğun enerji harcadığın bir iş yapıyorsan yatağının ucunda extreme noise terror konser verse dahi mışıl mışıl uyursun.3 saat imkansız senin için.aslında herkes için imkansız ama bazı istisnalar hariç.mesela hiç uyuyamayan insanlar var onlarınki istenç dışı fiziksel.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2FaN
    2FaN's avatar
    Erkek
    uyuduktan sonra 3 saat vücut yorgunluğunu atar sonraki 3 saatte ise vücuda oksijen depolanır bundan sonra uyumaya devam edilirse depolanan oksijen kullanılmaya başlanır uaynınca sersem gibi olmak çoğu şeyi hatırlayamamak bundan kaynaklanıyor (:
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kantar31 bunu yazdı:
    -----------------------------
    12-.6.5 arası en iyi saatlerdir yarım saatte ayılıp saat 7 de güne başlamak iyi olurdu 3 saat az bünye için
    Vücudun uykudan en iyi yararlandığı saatler 23:00-05:00 arasıdır .

Asla Asla Deme. . .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    connectus_erectus bunu yazdı:

"sadece aptallar 8 saat uyur"

Erdal Demirkıran'ın kitabı al oku  

ben bunu okumustum 8 ay önce filan mavi bir kitap ve yanında bir oyun hamuru gibi bişi veriyor mavi renkteydi :)

Sadede gelelim adamın dediği şeyi sölüyorum

24 saat / 3 = 8 saat   ( neden 3 e böldün derseniz 8 saat uyuyanda var sadece bir örnek için )

60 / 3 = 20

Demek istenen: 60 yaşına kadar yaşarsan ve günde 8 saat uyursan   20 seneni uyumakla geçirmiş olursun :|

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasansabah
    hasansabah's avatar
    Erkek
    3 cok az lakin uyudugun ortamda hiç ses yoksa yatak rahat havalandırma idealse 5 saat uyuyarak senelerce devam edebilirsin

C E N S O R E D b y G O V E R N M E N T
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    kendi evimde olursam 1.30 - 2.00 arasi uyurum 4.30 - 5.00 arasi uyanirim hoca. Sonra oglen 13.00 ile 14:00 arasi kesin uyurum,muthis dinlendirir.Onun disinda asla uyumam,ozellikle 16.00 17.00 18.00 saat dilimlerinde uyumak hafizada kayiplara yolacar.Hatta uyandiginizda bugunmu yarinmi,sabahmi aksammi sasirirsiniz...uyku bir sanattir :D imzama bak :P

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Max. 4 saat uyuyabiliyorum, 10 saat uyuduğum günlerden daha farklı bir gün geçirmiyorum. Herhangi bir sağlık sorunu yaşamadım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

walla ben en az 9 saat uyuyorum bende anlamıyorum neden böyleyim die ama uyumadıgım zaman yorgun bitkin isteksiz ve yaptıgım her işde uyukuluyorum onun  için günde en az 9 saat uyurum

bence günde 3 saat uyumak çok ama çok saglıksızca olur sen uyudugun zaman vücud un pek fazla enerji harcamadıgı için diger fonksinyonlar daha rahat ve daha kolay çalışıyor tavsiyem en az 7 saat

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    japon falan uyur onlar bilimin doruğunda bizim g.tmüz kalkık ama olsun ne mutlu Türküm diyene şeklinde uyku yuda bok etmişliğimiz var.Japon hakkattende 3 saat uyuyup geri kalan kısımlarda çalışabiliyosa ki hasstir ordan olamaz böyle bişi yaptıklarından verim alamıyolardır , yada 3 saat uyumanın sersemliğiyle filozof olmuşlardır diye düşünüyorum.sandman ın dediği gibi min 6 max 8 saat senin için en verimlisi uyku zaman alıyor uyumuycam abi dersen bünyen için kötü bi karar almış olursun hem sağlık açısından hemde sosyalliğin ve dış dünyandaki davranışlar açısından

tabi senin bakış açında önemli bişi olmaz bünyeme diyosan olmayabilir ama sağlık açısından ortalama 7 saat uyu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek
    beni 12 saat ancak kesiyo :D

maşiyi görüyon mu maşiyi?
Toplam Hit: 6320 Toplam Mesaj: 26