Güneş Yanıkları Nasıl Geçer ?
-
walla hacı geçen hafta aynı şey benimde başıma geldi hafta sonu güneşte kalmıştım çok feci şekilde yanık oldu her tarafım bir bardak sızma zeytinyağı içine balı karıştırdım bol miktarda her tarafıma sürdüm feci halde yumuşattı ve aynı zamanda sızılarıda dindirdi rahatlatıyor tavsiye ederim yani
-
EnerJiC bunu yazdı:
-----------------------------walla hacı geçen hafta aynı şey benimde başıma geldi hafta sonu güneşte kalmıştım çok feci şekilde yanık oldu her tarafım bir bardak sızma zeytinyağı içine balı karıştırdım bol miktarda her tarafıma sürdüm feci halde yumuşattı ve aynı zamanda sızılarıda dindirdi rahatlatıyor tavsiye ederim yani
-----------------------------zeytinyağını bilmem ama ben sıvı yağ yani ayçiçek yağı sürdüm
acısını dindiriyordu bi müddet ama duş alması zor oluyor işte :D
-
Bico bunu yazdı:
-----------------------------EnerJiC bunu yazdı:
-----------------------------walla hacı geçen hafta aynı şey benimde başıma geldi hafta sonu güneşte kalmıştım çok feci şekilde yanık oldu her tarafım bir bardak sızma zeytinyağı içine balı karıştırdım bol miktarda her tarafıma sürdüm feci halde yumuşattı ve aynı zamanda sızılarıda dindirdi rahatlatıyor tavsiye ederim yani
-----------------------------zeytinyağını bilmem ama ben sıvı yağ yani ayçiçek yağı sürdüm
-----------------------------siz yağ işine fazla girmeyin bence bi noktadan sonrası zevke girer hocam :D
-
HoneyBadger bunu yazdı:
-----------------------------Bico bunu yazdı:
-----------------------------EnerJiC bunu yazdı:
-----------------------------siz yağ işine fazla girmeyin bence bi noktadan sonrası zevke girer hocam :D
-----------------------------hocam yapma gözünü seveyim ya :D :D
koyun can derdince kasap et derdinde (!) -
yoğurt sür.
-
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------yoğurt sür.
-----------------------------denedim hocam ama faydası yok
yanık yerleri dahada yakmaktan başka bi faydası yok..
-
Yoğurt tek başına işe yaramıyosa içine hafiften salatalık doğrayın birazda sarmısak ezip koyun, hafif sulandırıp üstüne nane öfeledinizmi bide oooh mis... Yanıklara iyi gelmez belki ama serin serin cacık içersiniz.
Avonun bilmemneyin kremleri var müthiş iyi geliyo, eczanelere bakın :)
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------Yoğurt tek başına işe yaramıyosa içine hafiften salatalık doğrayın birazda sarmısak ezip koyun, hafif sulandırıp üstüne nane öfeledinizmi bide oooh mis... Yanıklara iyi gelmez belki ama serin serin cacık içersiniz.
-----------------------------güldürme lan :(((
Mesaj 19 Temmuz 2012 (Persembe) Saat: 18:53'da Bico tarafından düzenlendi. -
Bico bunu yazdı:
-----------------------------wasd bunu yazdı:
-----------------------------Yoğurt tek başına işe yaramıyosa içine hafiften salatalık doğrayın birazda sarmısak ezip koyun, hafif sulandırıp üstüne nane öfeledinizmi bide oooh mis... Yanıklara iyi gelmez belki ama serin serin cacık içersiniz.
Mesaj 19 Temmuz 2012 (Persembe) Saat: 18:53'da Bico tarafından düzenlendi.
-----------------------------Yapacak bişey yok yanmışsın bikere :D bepanten al sür eczaneden eğerki avon mavon tuzlu kaçar dersen, ama 2-3 gün bilemedin 1 haftadan önce tam olarak geçmez o
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------Bico bunu yazdı:
-----------------------------wasd bunu yazdı:
Mesaj 19 Temmuz 2012 (Persembe) Saat: 18:53'da Bico tarafından düzenlendi.
-----------------------------Yapacak bişey yok yanmışsın bikere :D bepanten al sür eczaneden eğerki avon mavon tuzlu kaçar dersen, ama 2-3 gün bilemedin 1 haftadan önce tam olarak geçmez o
-----------------------------bilmiyorum hacım dur bakalım
müridlerin önerdiği kremlere bakmaya gidiyorum eczaneye inşallah çabuk iyileşir ;)