folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Güney Kıbrıs Rum Kesimi İflas Etti

Güney Kıbrıs Rum Kesimi İflas Etti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Türk birliği çok mantıksız ama bir İslam Birliği inanılmaz olacaktır.

Büyük ülkelerin borçlanmalarının sebebi borcun kaldıraç etkisidir. Borç düzgün fizibilitelerle gerekli yatırımlara makul bir şekilde aktarılırsa o yatırımların geri dönüşümü borcu kat ve kat katlar. Bu borcun kaldıraç etkisinin makro bazda oluşturduğu mantıktır. Birde mikrosu vardır. Borcun kaldıraç etkisinde kullanılması önerilen oran varlık ve borç oranın %50 yi geçmemesidir. Yani senelik 800 milyar $ para çeviren bir millet senelik 400 milyar $ dan daha fazla borçlanmamalı ve bu 400 milyar $'lık borçta yakın zamanda 1 trilyon 200 milyar $ olarak dönecek şekilde harcanmalıdır. Uzun dönem ülkemizin aldığı borçlar bu mantıkta harcanmamıştır. Türkiye bu yüzden geçmişte ki sıkıntıları yaşamıştır. Ancak 99 sonra yapılan regulasyon uygulamaları, kamu maliyesi düzenlemeleri vb. adımlar Türkiye'yi bugünki konumuna getirmiştir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

islam birliği diyorsun da ? birlik olmanın manası nedir bunu düşündün mü hiç , sırf şakirtliğinden yazıyorsun bunu yoksa islam coğrafyası denilen yerde bir tane bile "bağımsız" devlet olmadığını kendinin de biliyor olması gerek . 

bütün bedevi devletlerinin , abd nin kul ve kölesi olduğunun farkında değil misin ?  başta türkiye olmak üzere ... 

eğer türkiye bir türk devleti olsaydı şu aşağıdaki organizasyon burada yaşanıyor olurdu. fakat gel gör ki bedevi zihniyeti ve onun efendileri olan amerikan-yahudi sermayesi memleketi işgal etmiş durumda 

http://www.youtube.com/watch?v=agQGTJtkdaY

xzxz tarafından 10/Ara/12 14:58 tarihinde düzenlenmiştir

herşeyin bir şeyi vardır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    xzxz bunu yazdı

islam birliği diyorsun da ? birlik olmanın manası nedir bunu düşündün mü hiç , sırf şakirtliğinden yazıyorsun bunu yoksa islam coğrafyası denilen yerde bir tane bile "bağımsız" devlet olmadığını kendinin de biliyor olması gerek . 

bütün bedevi devletlerinin , abd nin kul ve kölesi olduğunun farkında değil misin ?  başta türkiye olmak üzere ... 

eğer türkiye bir türk devleti olsaydı şu aşağıdaki organizasyon burada yaşanıyor olurdu. fakat gel gör ki bedevi zihniyeti ve onun efendileri olan amerikan-yahudi sermayesi memleketi işgal etmiş durumda 

Öncelikle bedevi zihniyetinden bahseden kim ? İslam düzgün anlaşılmadığı için siz islam coğrafyasında ki ideolojileri islam sanıyorsunuz. Ben islam coğrafyasında ki insanların ideolojilerinin hakim olduğu bir birlik kurmaktan bahsetmiyorum. Ben Selahattin gibi üstünlüğünü herkeze kabul ettirmiş, Fatih gibi mucizevi, Melikşah gibi ilerici bir birlikten bahsediyorum. Allah'a şükür ki dinimiz bize yapmamız gereken herşeyi açıklıyor. Ancak günümüzde insanlar bunu kıçından anlamaya meyilli ve bireysel çıkarı ön planda tutmaya meyilli olduklarından islam coğrafyası bu durumda. 

İslam coğrafyasında bulunan ülkeler siyonist güçlerin elinde demişsin. Kesinlikle doğru, ancak bugünlerde enerji üzerinden siyonist güçler, türkiye ve de ruslar üzerinden büyük bir oyun dönüyor. Hatta sonucunda çok büyük bir savaş dahi çıkabilir. Güç dengelerinin 15 yıllık süreçte yer değiştireceğinden emin olabilirsiniz. Bunu sadece ben değil bir çok aklı başında alim söylüyor. Futuristleri biraz araştırırsanız hepsinin bu çatışmanın oluşacağından bahsedeceğini görürsünüz.

Türkiye'nin türk devleti olma vakasına gelince, bu doğru Türkiye bir türk devleti değildir. İçerisinde türklerinde bulunduğu bir anadolu medeniyetidir. Türkler bu anadolu medeniyetinin yönetimi ve geleceğini üstlenmişlerdir. Bundan mütevellit ülkemizin adıda Türkiye'dir. Ancak bir anadolu Kürdü olarak en az bir Anadolu Türkü kadar Türkiye benimde memleketimdir. Kültürler bizi zengin kılar, bu uzun vadede kullanılabilirse bizim için avantajdır. İnanın biz kardeşçe yaşadıktan sonra gerek ülkenin adı höttürükler memleketi olsada çok önemli değil, çünkü bu kardeşlik inanın isimlerin çok ötesindedir.

Benim şakirtliğimden yazdıklarım birkaç büyük makamda benim ağzımdan çıkmış olsaydı çok daha farklı şeyler olurdu. Bana hitaben konuşurken lütfen dilinizi benim size uyguladığım saygı ve sevgi çerçevesinde ayarlayınız.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    PathfindeR00 bunu yazdı
    xzxz bunu yazdı

Öncelikle bedevi zihniyetinden bahseden kim ? İslam düzgün anlaşılmadığı için siz islam coğrafyasında ki ideolojileri islam sanıyorsunuz. Ben islam coğrafyasında ki insanların ideolojilerinin hakim olduğu bir birlik kurmaktan bahsetmiyorum. Ben Selahattin gibi üstünlüğünü herkeze kabul ettirmiş, Fatih gibi mucizevi, Melikşah gibi ilerici bir birlikten bahsediyorum. Allah'a şükür ki dinimiz bize yapmamız gereken herşeyi açıklıyor. Ancak günümüzde insanlar bunu kıçından anlamaya meyilli ve bireysel çıkarı ön planda tutmaya meyilli olduklarından islam coğrafyası bu durumda. 

İslam coğrafyasında bulunan ülkeler siyonist güçlerin elinde demişsin. Kesinlikle doğru, ancak bugünlerde enerji üzerinden siyonist güçler, türkiye ve de ruslar üzerinden büyük bir oyun dönüyor. Hatta sonucunda çok büyük bir savaş dahi çıkabilir. Güç dengelerinin 15 yıllık süreçte yer değiştireceğinden emin olabilirsiniz. Bunu sadece ben değil bir çok aklı başında alim söylüyor. Futuristleri biraz araştırırsanız hepsinin bu çatışmanın oluşacağından bahsedeceğini görürsünüz.

Türkiye'nin türk devleti olma vakasına gelince, bu doğru Türkiye bir türk devleti değildir. İçerisinde türklerinde bulunduğu bir anadolu medeniyetidir. Türkler bu anadolu medeniyetinin yönetimi ve geleceğini üstlenmişlerdir. Bundan mütevellit ülkemizin adıda Türkiye'dir. Ancak bir anadolu Kürdü olarak en az bir Anadolu Türkü kadar Türkiye benimde memleketimdir. Kültürler bizi zengin kılar, bu uzun vadede kullanılabilirse bizim için avantajdır. İnanın biz kardeşçe yaşadıktan sonra gerek ülkenin adı höttürükler memleketi olsada çok önemli değil, çünkü bu kardeşlik inanın isimlerin çok ötesindedir.

Benim şakirtliğimden yazdıklarım birkaç büyük makamda benim ağzımdan çıkmış olsaydı çok daha farklı şeyler olurdu. Bana hitaben konuşurken lütfen dilinizi benim size uyguladığım saygı ve sevgi çerçevesinde ayarlayınız.

merak ediyorum siz müslümanlara göre kim islamı doğru anlıyor? anadili arapça olan, muhammedin yaşadığı topraklarda yaşayanlar gram anlamıyormuş deyimlerinize göre. peki kim anlıyor? inanın çok merak ediyorum.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

banane guney kibristan aq

ben kendi butceme bakarim. maasima zam gelmiyor ya guney kibris batti diye

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kut
    kut's avatar
    Erkek
    PathfindeR00 bunu yazdı
    xzxz bunu yazdı

Heralde şu anda dünya üzerinde islamı düzgün anlayan, uygulayan bir kavim yok.  Kutsal kitap kendi ana dillerinden olan araplar bile anlamıyorsa geri kalanı hakkında din ile ilgili olumsuz konuşmak saçmalık gibi görünüyor... Ayrıca futuristleri araştırın demişsin, orta doğuda müslümanlar lehine değişimden bahseden futuristlerden bir kaç örnek gösterir misin bana?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kut
    kut's avatar
    Erkek
    xzxz bunu yazdı

Bütçeyi denkleştirdiğim an büyük kurultay için Macaristana uçacağım. Tüm Turan halklarını (Japonya, Kore dahil) bir araya getiren Attila'nın torunlarına helal olsun. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

kek misiniz lan siz adamın batmış hali seni 10 kez cebinden çıkarır hayat standartı olarak, kemer sıkma politikasını açıp okusanız tabi okuyunca da anlamanız lazım o da zor biraz görürsünüz, noel kutlama parası paskalya kutlama parası, özürlü vatandaşlara yaz tatili parası, kaldırılıyor, yani adamlar lüks içinde yüzüyor türkiyedeki akp köpeği haber siteleri de adamlar ekmeğe muhtaç diye lanse ediyor. Beyinsizler de yiyor bunu

glaurung tarafından 10/Ara/12 19:46 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 6170 Toplam Mesaj: 49