Guns N Roses
-
Receeeep!
Olm ben bu bölümde link verilmesini engellemek için uğraşmıyor muyum yahu?
Nedir bu yaptığın? -
aha link verin :D:P
lan trumpy(yanlıs yazdım galiba)çiçek abbasın neyi varmış bakem??? -
doguhan 10.000'den sonra olan herkeste sana hastaydı ya:D
-
Hocam herkes Guns and roses diyip duruyo burda, hayatimda dinlemis diildim, ama gecen gun dinledim saglam muzik yapmislar adamlar. Gerci kafam cook saglamdi dinledigimde ama yinede begendim.
-
Username: doguhan
ID: 9706
İsim: DOGUHAN
-----------------------
bu adam herseyin kendiyle basladigini saniyor...senden onceki 10.000 adamda seni tinlamasin o zaman...amk iki dakka rahat dur....10000 den sonrasini tanimazmis sebep ne amk durduk yere id kavgasi cikartacan... -
compü abi, salla ya aslında benimde cevap yazmam gerekti yaptım bi hata hiç muhattap bile olmamak lazım bi noktadan sonra susar kendiliğinden inşallah...
-
Hep kendime sorar dururdum bu doguhan'a millet nie gıcık die :) Aha cevabı buradaymış :) La diken mi batıyo biyerine bi doğru dursana :) benimle 2 kere muhattab olma :) hatta 2.5 :)
-
saygi duyarim GNR saglam muzikler yapti bir donem.1987-1993 te 90 milyon satmak manyak bi bisey.ulan bu herifler bunu yaparken bizimkiler dinlememisler bile yok hayir bunu nasil yapabilmisler falan neyse helal olsun.bizim halkimizda yok abi mp3 cikti mertlik gitti derdinde alin herifler napmislar .haa bide bizim kusak.80;lerden elemanlar.baba GAY may elemanlar salla sen sozlere bak tipe bakipta herifi niteleme isi biz ve 3.sinif ulke insanlarinin isidir.sallayin siz mesaj muzikte.
lanet Mteallica mi :)))) ben demis olabilirim her zaman kullanirim o kahrolasi deyimi.lanet heriflere sahnedeyken 15 metre yaklasabilmistim ali sami yen de.o kadar.lanet olsun!!!!
İD olayina ise bisey diyemem mantiga ters biseyse hipnaca derim.. -
saygi duyarim GNR saglam muzikler yapti bir donem.1987-1993 te 90 milyon satmak manyak bi bisey.ulan bu herifler bunu yaparken bizimkiler dinlememisler bile yok hayir bunu nasil yapabilmisler falan neyse helal olsun.bizim halkimizda yok abi mp3 cikti mertlik gitti derdinde alin herifler napmislar .haa bide bizim kusak.80;lerden elemanlar.baba GAY may elemanlar salla sen sozlere bak tipe bakipta herifi niteleme isi biz ve 3.sinif ulke insanlarinin isidir.sallayin siz mesaj muzikte.
lanet Mteallica mi :)))) ben demis olabilirim her zaman kullanirim o kahrolasi deyimi.lanet heriflere sahnedeyken 15 metre yaklasabilmistim ali sami yen de.o kadar.lanet olsun!!!!
İD olayina ise bisey diyemem mantiga ters biseyse hipnaca derim.. -
Doğuhan şaka yapıyor beyler,ciddiy almayın.
Toplam Hit: 4602 Toplam Mesaj: 35