Guns N Roses
-
ya doguhan ben bu heriflerin november rain i orkestrada seslendirilmis haliyle muzikallesmis olmasini cok istemistim en azindan metallica gibi yapabilirlerdi.ama yinede olmez bi sarki oldurur beni dinlerken kehum ..
-
a.k kim ne derse desin rock gruplarından tek geçtiğim bi grup war oda guns 'dır yeni guns deil ama grubun ilk kurulduğu zamanlar slash ın genç zamanları :D o zaman grup gruptu şimdiki halinde 2 gitarist çalıo ikiside slashın yerini tutmuo slash tek basını onları ters çewirir düz s** er
-
yaaa Gun s 5-6 senede 90 milyon satmis uzun soluklu kesik manyak sarkilar yapmislar herifler cidden yapmislar ben de trash severim sole bole black te kaymistim bi aralar su an onun kolundan power metal gidiyo sanirim ama senin dedigin zamanlarla gunummuzdeki metal de daglar gibi fark var gunumuzde populer degilller hala o zamanki kusak ayakta tutuyo heawy metal i bence.bende deli giibi Metallica faniyim hala da oyleyim ama gunumuzdeki halinemi yooo 90 larin 2. yarisina kadar.sonrasi kayip.bunun gibi Gun s rose s da oyle.
-
lan doğu şöle adam akıllı bi biyografisini derlesene siteye koyak?
Toplam Hit: 4608 Toplam Mesaj: 35