folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Gunumuzde E-Ticaret, Satislari Arttirmak, Oneri Ve Tavsiyeleriniz

Gunumuzde E-Ticaret, Satislari Arttirmak, Oneri Ve Tavsiyeleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Arkadaslar bir cogunuzun bildiginiz gibi notebook yedek parcalari ve notebook tamiri ile ugrasiyorum ve 3 tane eticaret sitem var.bu siralar satislari arttirma internet uzerinde daha cok taninma uzerine kafa patlatiyorum o yuzden tavsiyelerinize ihtiyacim var.satislari nasil arttirabilirim. 

Mesela reklamsa hangi mecrelarda ?

Yada internet uzerınden notebook tamir hizmeti yada yedek parca alırken nelere dikkat edersiniz ?

Kredi kartına taksit

Kapıda ödeme

Ucretsız montaj yada kapıda odeme

Ucuz fiyatlar v.s v.s

Her turlu gorusunuz benım ıcın cok onemlı.lütfen ıyıde kotude olsa yorum yazın

Saygılar

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

çok büyük bilinen siteler dışında adresi sabit telefonu olmayan yerlerden bişey almam kesinlikle, alıcaksamda arar sorarım alıyorum elinizde varmı, ne zaman gelir ürün nasıldır vs vs  özelliklerini teyid ederim adamın konuşması hoşuma gitmezsede almam.

edit, siteni gezdimde: 

http://www.notebookuzman.com/ibm-s9-turkce-siyah-notebook-klavyesi.html : bu s9 klavyesi değil

http://www.notebookuzman.com/ibm-t40-siyah-notebook-klavyesi.html buda t40 klavyesi değil :D buda bi dezavantaj

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Reklam hocam başka birşey değil.. Paraya kıyıp reklam alacaksın. fakat dikkat çekici ve bu ne acaba la diyecek bir bannerin olmalı. Sonrası malum..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

reklamdan önce GÜVENİLİRLİK 

öncelikli olarak pbxsantral kur tek telefon hattında olsa 

reklam giderlerini çok az kısarak 444 lü telefon numarası al bunun masrafı ucuz ilk etapta bın tl yada 4 bın tl verıyorsun sanırım numara secmek ıstersen 4 bın tl oduyorsun sonra 3 yada 4 tane telefon hattı baglıyorlar yanlızca bunların faturalarını ödüyorsun ek ücret yıllık vs yok .

Santral olayı olmalı acıkcası iki tane bayan yada morphoux ile ses değiştirererk konuşan adam olsun başında 

iletişim kısmında kesinlikle adres telefon bilgileri olmalı 

OLMAZSA OLMAZI KREDİ KARTI VE TAKSİT SEÇENEKLERİ 

çok abartı ucuz olursa örnegın samsung galaxy 1500 tl dıyelım sen 500 e verirsen :) insanlar kıllanır.

devamlı facebookuzerınden soysal medya üzerinden reklam olayı yapman lazım ama fake face book beğenisi pek gecerlı olmuyor ama başlangıc ta bi 50 bin 100 bin bu şekilde kasarsan beğeni followers olursa olursaçok güzel paralar kazanırsın.

metin ilaç altın çilekle girdi piyasaya 40 bin tl ile işe başladılar şu andabayaa bir çalışanı var .

örnegın ızmırde bir abimiz var önceden yurtiçi kargo bölge müdürü idi şu anda cinsel urun hap vs satıyor bitkisel ilaçlar satıyor geçen yıl 200 bin dolar cıvarında google a ödeme geçtiler 

tek üründeki kar marjı çok yüksek bu karın yuzde 60 ını tekrar reklama yatıyorlar ve hergeçen gün satışlar katlanıyor. 

özet olarak : 

önce güvenilirlik (kredi kartı vs telefon destek )

sonra reklam  yada aynı anda ikisinide oturtman lazım 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Alıcı yorumları en çok dikkat ettiğim konudur...  satış yaptıklarından mutlaka yorum yazmalarının rica etmelisin ya da yorum yazılabilen bir script eklenti ayarşamalısın

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kut
    kut's avatar
    Erkek

Hacı ben Teknosa'da çalışırken parça için gelen müşterilere hep senin siteyi veriyordum :) Böyle mağazalardan kendine adam ayarlarsan satışında gözle görülür artış olur.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

birincisi sitene backlink çalışması yapacaksın ki ziyaretçi artışına paralel olarak satışlarında artsın. 

Bir diğer şeyin gittigidiyor kullanıcı adını referans verebilirsen onu referans vermelisin.

Yada isteyenlere gittigidiyor üzerinden satış yapabileceğinizi belirten bir yazı da yazabilirsin..

Çünkü gittigidiyor gibi sitelerde kullanıcıların satıcı hakkında yapmış olduğu yorumların satışa inanılmaz derece etkisi var..

Şimdilik aklıma gelenler bunlar dostum..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

birincisi sitene backlink çalışması yapacaksın ki ziyaretçi artışına paralel olarak satışlarında artsın. 

Bir diğer şeyin gittigidiyor kullanıcı adını referans verebilirsen onu referans vermelisin.

Yada isteyenlere gittigidiyor üzerinden satış yapabileceğinizi belirten bir yazı da yazabilirsin..

Çünkü gittigidiyor gibi sitelerde kullanıcıların satıcı hakkında yapmış olduğu yorumların satışa inanılmaz derece etkisi var..

Şimdilik aklıma gelenler bunlar dostum..

o ne ya gg üzerinde satış yapılacağını bildirme nedir  ? öyle birşey olamaz . prestij kaybı tamamen isteğe göre açılmaz.

madem toplu stok durumu var siteye koydugun urunlerı gg e de koyacaksın stok adedini yüksek verirsin ilan süreside geniş olur listeleme ücretinden kar edersin

her ürünün altında gg satış linki olabilir yada olmaz gg başlı başına bir sektör zaten  sanalpazar a girme hiç gg den sat faturasını kargo ile birlikte gönder 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

haci oncelikle sahibinden , gittigidiyor , sanalpazar gibi sitelere üye olup ürünlerini satisa sunman iyi olur..

ordanda musterilere siteni tanitirsin. hatta ürün resimlerine kartvizit yada sitenin adresini iceren resimler koyarsin.

+ olarak donanimhaber gibi forumlarda bilgisayar parcalari satisi hizlidir oralarada takilman referans gostermen iyi gelicektir.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

Güvenimi kazanması lazım sitenin.

Ürünü düzgünce açıklaması lazım, ürün hakkında kafamda soru işaretleri kalmaması lazım.

Alıcı yorumlarına dikkat ediyorum.

En önemli şeylerden biriside ödeme kolaylığı. Sadece kredi kartıyla ödeme kabul ediyor diye bir çok siteden alışveriş yapmıyorum. Kapıda ödeme en önemli şey kargoyla bir ürün alıcaksam. Hatta demin yazıcı aldım bi tane, 10 tane site dolaştım kapıda ödemesi olan, ödeme seçeneği kolay olan site kazandı :)

=)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

hocam babam yazılımcı, donanım iş ile uğraşmıyor.

İzmirde bir şirket var. Laptop, yazıcı ve her türlü elektronik üzerine çalıştığı şirket var. Gönderiyorsun kargoyla sana maliyetini vs vs herşeyi çıkartıyorlar ve babamın cep telefonuna mesaj geliyor. Maliyet şu kadardır diye.  Babam onaylarsa o alet tamir olup ödemesi yapılıyor. 

İstemediği taktirde kargo ücretleri onlardan olup 0 para ile gidip gelmiş oluyor. Sende bu şekilde güven sağlıyabilirsin. Belki bir kaç kargo parası vericeksin ama gerçekten iyi iş yapıyorlar.

Toplam Hit: 1684 Toplam Mesaj: 19