Gunumuzde E-Ticaret, Satislari Arttirmak, Oneri Ve Tavsiyeleriniz
-
Ar0fer bunu yazdı
hocam babam yazılımcı, donanım iş ile uğraşmıyor.
İzmirde bir şirket var. Laptop, yazıcı ve her türlü elektronik üzerine çalıştığı şirket var. Gönderiyorsun kargoyla sana maliyetini vs vs herşeyi çıkartıyorlar ve babamın cep telefonuna mesaj geliyor. Maliyet şu kadardır diye. Babam onaylarsa o alet tamir olup ödemesi yapılıyor.
İstemediği taktirde kargo ücretleri onlardan olup 0 para ile gidip gelmiş oluyor. Sende bu şekilde güven sağlıyabilirsin. Belki bir kaç kargo parası vericeksin ama gerçekten iyi iş yapıyorlar.
iyi de hocam adam bilgisayarı alıp kaçmasın? :D onun güvenini nasıl sağlayacak :)
-
Ar0fer bunu yazdı
hocam babam yazılımcı, donanım iş ile uğraşmıyor.
İzmirde bir şirket var. Laptop, yazıcı ve her türlü elektronik üzerine çalıştığı şirket var. Gönderiyorsun kargoyla sana maliyetini vs vs herşeyi çıkartıyorlar ve babamın cep telefonuna mesaj geliyor. Maliyet şu kadardır diye. Babam onaylarsa o alet tamir olup ödemesi yapılıyor.
İstemediği taktirde kargo ücretleri onlardan olup 0 para ile gidip gelmiş oluyor. Sende bu şekilde güven sağlıyabilirsin. Belki bir kaç kargo parası vericeksin ama gerçekten iyi iş yapıyorlar.
Neymiş o şirketin adı adresi telefonu hoca ya. benim laptopun da bi ekran problemi var bi göndereyim baksınlar :D
Bu arada sword :) hocam sana yollamak istiyorum da kargo git gel masraflı iş ne yapayım kusura bakma
-
hipokondriyak bunu yazdı
o ne ya gg üzerinde satış yapılacağını bildirme nedir ? öyle birşey olamaz . prestij kaybı tamamen isteğe göre açılmaz.
madem toplu stok durumu var siteye koydugun urunlerı gg e de koyacaksın stok adedini yüksek verirsin ilan süreside geniş olur listeleme ücretinden kar edersin
her ürünün altında gg satış linki olabilir yada olmaz gg başlı başına bir sektör zaten sanalpazar a girme hiç gg den sat faturasını kargo ile birlikte gönder
gitti gidiyor üzerinden de satış yapıldığını bir şekilde müşteriye anlatmak demek isterseniz gitti gidiyor üzerinden de satışı gerçekleştirebiliriz diye kocaman sitede yazmak anlamına gelmiyor dostum.
-
benim kafa tersine çalışır :D
bir yerden birşey alıcaksam önce şikayet sitelerini gezerim (bu yüzden istanbul bilişimden alışveriş yapmadım )
-
Gayet güzel bir döküman hazırladım, bağlantım pert oldu. Bu mesajım burda kalsın akşama yazacağım tekrardan.
-
önce whois çekerim.
Sonra şikayet var mi diye bakarim.
Diger sitelerdeki fiyatlari karsilastiririm.
Alisveris yapanlarin yorumlarini okurum.
Gonderiyi ne kadar surede teslim alacagimi sorarim.Karsimdaki ses guvenilir ve sorulara iyi cevap veriyorsa,siparisi tamamlarim.Ben boyle aliyorum.
Senin satisi arttirman icin tavsiyem,davet et kazan,yorumla kazan,facebookta app hazirlatip dealextremedeki 1 2 dolarlik usb gadgetslardan dagitabilirsin.aklima gelenler bunlar,(siteyi incelemedim.) -
lalada bunu yazdı
çok büyük bilinen siteler dışında adresi sabit telefonu olmayan yerlerden bişey almam kesinlikle, alıcaksamda arar sorarım alıyorum elinizde varmı, ne zaman gelir ürün nasıldır vs vs özelliklerini teyid ederim adamın konuşması hoşuma gitmezsede almam.
edit, siteni gezdimde:
http://www.notebookuzman.com/ibm-s9-turkce-siyah-notebook-klavyesi.html : bu s9 klavyesi değil
http://www.notebookuzman.com/ibm-t40-siyah-notebook-klavyesi.html buda t40 klavyesi değil :D buda bi dezavantaj
Tamamdır hocam değiştirdim resimleri.Bir kaç farklı kişi ürün girdiği için resimleri karıştırmışlar.
Bilgilendirme için Teşekkürler
-
Sitenin ve sistemin güvenirliğini tetkik etmemdeki etkenlerden bir tanesi de siteler de hakkımızda kısmında anlatılanlardır. Bence ne kadar profesyonel olabileceğinin bir göstergesi olabiliyor.