folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Gunumuzde E-Ticaret, Satislari Arttirmak, Oneri Ve Tavsiyeleriniz

Gunumuzde E-Ticaret, Satislari Arttirmak, Oneri Ve Tavsiyeleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    Ar0fer bunu yazdı

hocam babam yazılımcı, donanım iş ile uğraşmıyor.

İzmirde bir şirket var. Laptop, yazıcı ve her türlü elektronik üzerine çalıştığı şirket var. Gönderiyorsun kargoyla sana maliyetini vs vs herşeyi çıkartıyorlar ve babamın cep telefonuna mesaj geliyor. Maliyet şu kadardır diye.  Babam onaylarsa o alet tamir olup ödemesi yapılıyor. 

İstemediği taktirde kargo ücretleri onlardan olup 0 para ile gidip gelmiş oluyor. Sende bu şekilde güven sağlıyabilirsin. Belki bir kaç kargo parası vericeksin ama gerçekten iyi iş yapıyorlar.

iyi de hocam adam bilgisayarı alıp kaçmasın? :D onun güvenini nasıl sağlayacak :)

=)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    Ar0fer bunu yazdı

hocam babam yazılımcı, donanım iş ile uğraşmıyor.

İzmirde bir şirket var. Laptop, yazıcı ve her türlü elektronik üzerine çalıştığı şirket var. Gönderiyorsun kargoyla sana maliyetini vs vs herşeyi çıkartıyorlar ve babamın cep telefonuna mesaj geliyor. Maliyet şu kadardır diye.  Babam onaylarsa o alet tamir olup ödemesi yapılıyor. 

İstemediği taktirde kargo ücretleri onlardan olup 0 para ile gidip gelmiş oluyor. Sende bu şekilde güven sağlıyabilirsin. Belki bir kaç kargo parası vericeksin ama gerçekten iyi iş yapıyorlar.

Neymiş o şirketin adı adresi telefonu hoca ya. benim laptopun da bi ekran problemi var bi göndereyim baksınlar :D

Bu arada sword :) hocam sana yollamak istiyorum da kargo git gel masraflı iş ne yapayım kusura bakma

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

o ne ya gg üzerinde satış yapılacağını bildirme nedir  ? öyle birşey olamaz . prestij kaybı tamamen isteğe göre açılmaz.

madem toplu stok durumu var siteye koydugun urunlerı gg e de koyacaksın stok adedini yüksek verirsin ilan süreside geniş olur listeleme ücretinden kar edersin

her ürünün altında gg satış linki olabilir yada olmaz gg başlı başına bir sektör zaten  sanalpazar a girme hiç gg den sat faturasını kargo ile birlikte gönder 

gitti gidiyor üzerinden de satış yapıldığını bir şekilde müşteriye anlatmak demek isterseniz gitti gidiyor üzerinden de satışı gerçekleştirebiliriz diye kocaman sitede yazmak anlamına gelmiyor dostum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

benim kafa tersine çalışır :D

bir yerden birşey alıcaksam önce şikayet sitelerini gezerim (bu yüzden istanbul bilişimden alışveriş yapmadım )

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Gayet güzel bir döküman hazırladım, bağlantım pert oldu. Bu mesajım burda kalsın akşama yazacağım tekrardan.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    önce whois çekerim.
    Sonra şikayet var mi diye bakarim.
    Diger sitelerdeki fiyatlari karsilastiririm.
    Alisveris yapanlarin yorumlarini okurum.
    Gonderiyi ne kadar surede teslim alacagimi sorarim.Karsimdaki ses guvenilir ve sorulara iyi cevap veriyorsa,siparisi tamamlarim.Ben boyle aliyorum.

Senin satisi arttirman icin tavsiyem,davet et kazan,yorumla kazan,facebookta app hazirlatip dealextremedeki 1 2 dolarlik usb gadgetslardan dagitabilirsin.aklima gelenler bunlar,(siteyi incelemedim.)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    lalada bunu yazdı

çok büyük bilinen siteler dışında adresi sabit telefonu olmayan yerlerden bişey almam kesinlikle, alıcaksamda arar sorarım alıyorum elinizde varmı, ne zaman gelir ürün nasıldır vs vs  özelliklerini teyid ederim adamın konuşması hoşuma gitmezsede almam.

edit, siteni gezdimde: 

http://www.notebookuzman.com/ibm-s9-turkce-siyah-notebook-klavyesi.html : bu s9 klavyesi değil

http://www.notebookuzman.com/ibm-t40-siyah-notebook-klavyesi.html buda t40 klavyesi değil :D buda bi dezavantaj

Tamamdır hocam değiştirdim resimleri.Bir kaç farklı kişi ürün girdiği için resimleri karıştırmışlar.

Bilgilendirme için Teşekkürler

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recluse
    recluse's avatar
    Erkek

Sitenin ve sistemin güvenirliğini tetkik etmemdeki etkenlerden bir tanesi de siteler de hakkımızda kısmında anlatılanlardır. Bence ne kadar profesyonel olabileceğinin bir göstergesi olabiliyor.

Kurda sormuşlar; -Ensen neden kalın? diye. -Kendi işimi kendim görürüm demiş.
Toplam Hit: 1683 Toplam Mesaj: 19