Günümüzde Maddiyatmı Hakim Maneviyatmı?
-
Zuhahayt :) Maneviyatmı One Yeniyomu :D:P
-
günümüzde maneviyat önemli. insanların içi sevgi dolu,
zenginler muhtaçlara yardım ediyor.
patronlar işçilerinin hakkını veriyor.
işçiler patrona küfür etmiyor.
insanlar ülkeyi bölmeye çalışanlara göz yummuyor.
insanlar etikete önem vermiyor. insanlığa önem veriyor.
kızlar zengin oğlanlara bakmıyor. fakirlere bakıyor insanlık önemli diyor :P
insanlar öbür dünya için çalışıyor, ibadet ediyor. zengin fakir ayrımı yapmıyor.
güçlü güçsüzü ezmiyor, zulmetmiyor.
çocuklar anne babalarını üzmüyor,
mobilya, altın gibi konular yüzünden evlilikler başlamadan sona ermiyor
desemde inanmayın...
cevap aşikardır.. tabi ki maddiyat maalesef....
-
http://www.forumfatih.com/forum/index.php?topic=23520.0
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------günümüzde maneviyat önemli. insanların içi sevgi dolu,
zenginler muhtaçlara yardım ediyor.
patronlar işçilerinin hakkını veriyor.
işçiler patrona küfür etmiyor.
insanlar ülkeyi bölmeye çalışanlara göz yummuyor.
insanlar etikete önem vermiyor. insanlığa önem veriyor.
kızlar zengin oğlanlara bakmıyor. fakirlere bakıyor insanlık önemli diyor :P
insanlar öbür dünya için çalışıyor, ibadet ediyor. zengin fakir ayrımı yapmıyor.
güçlü güçsüzü ezmiyor, zulmetmiyor.
çocuklar anne babalarını üzmüyor,
mobilya, altın gibi konular yüzünden evlilikler başlamadan sona ermiyor
desemde inanmayın...
cevap aşikardır.. tabi ki maddiyat maalesef....
-----------------------------hoca bu süper olmuş :D iişte böyle birşey bekliyordum artık öyle bi konuşacamki omünazarayı kazanmam lazım :D tek amacım bu kazanacam :|
-
hocalar konum evlilikte madfdiyyat istatistikleri bulabileceğim biryer biliyormusunuz? tisk bi işe yaramıyo 2006 nın verilleri var ellerinde hala
-
çok vurdu ama :| maddiyat tabi olum
bknz: zimbabwe 1$=12 milyon zimbzbwe doları
-
borc yüzünden cinnet geçiren koca ailesini biçti geçti türünde haberler bol hocam git arşivleri kurcala ordan örnek cıkarırsın
-
bi haftadır okula gitmiyorum bu hiç önemli değil sigara da bulunuyo bi şekilde ama bugun o.çocuğu ev sahibinin gelip azarlaması nası koydu hiç kimse anlayamaz tlefonumu satmaya giderken bizimkiler kirayı yolluyoruz yarın dediler ama bi haftadır ne çekitğimi ben bilirim..takatım kalmayana kadar koyam bu paranın hayatın amına götüne..kimse gelip demesin huzur mutluluk mq..paran varsa her şey var.bu klasik sözleri herkes söylüyo ama ciğerin yanarak kalbin sıkışarak bunu yaşaması farklı oluyo..sonuç:maddiyat!
-
Bence maddiyat sıkıntı yaşyn çok ii anlar bunu
-
genel olarak şu anki toplumu bu açıdan analiz edersek,
'' ........meyeceği eşen önüne saman dökmez '' derler aynen öyleyiz.
çıkarı olmayan selam vermiyor. alışveriş yapmadın esnaf sana bön bön bakıyor. herkes güçlünün yanında yer almak yarışında . güçsüze önem ve değer veren yok . muhafazakar kesimde böyle genelde. herkes birbirinin ekmeği ağzından kapma yarışında. maneviyatımız bitik. az zengin olan hemen siyah araba alıyor. diyorum ya teorim t.c. de ne kadar siyah modelli araba varsa sahiplerini toplasan sürgün etsen memleket düzelir :D