Günün Eğlencesi (Cw"Den Teklif Geldi Ayda 200Tl :)
-
- Ha:|:s.aKreyzi || çǿκ کε√díκ طę ∂طí :a.s- Ha:|:ben cw denim.tahribat.com daki açtığın konuları çalışmalarını takip ediyoruz ve seni cw ye albay rütbesiyle almayı düşünüyoruzKreyzi || çǿκ کε√díκ طę ∂طí :hahaKreyzi || çǿκ کε√díκ طę ∂طí :kamera şakasımı lan bu :D- Ha:|:albayı beğenmedin herhalde- Ha:|:tamam kurmay albay- Ha:|:olarak alalımKreyzi || çǿκ کε√díκ طę ∂طí :onur duyarımKreyzi || çǿκ کε√díκ طę ∂طí :ee nasıl olacak bu iş ?- Ha:|:aylık 200 ytl yeter miKreyzi || çǿκ کε√díκ طę ∂طí :ben mi verecem ?- Ha:|:biz verecez bizim sitemizde takılman için her ay- Ha:|:tahribat.com daki takip ettiğimiz başka üyelerde var senin gibi- Ha:|:onlarıda kendi sitemize çekmek için uğraşiyoruzKreyzi || çǿκ کε√díκ طę ∂طí :müdür kim olduğunu bilmiyorum amaKreyzi || çǿκ کε√díκ طę ∂طí :çok pis söverim :W- Ha:|:ne için- Ha:|:biz yanlış birşey yapmıyoruz ki- Ha:|:parayı mı beğenmedinKreyzi || çǿκ کε√díκ طę ∂طí :olm bak gidin başkasıyla kafa bulun :WKreyzi || çǿκ کε√díκ طę ∂طí :yok ciddiyim diyorsanKreyzi || çǿκ کε√díκ طę ∂طí :yolla 100 kontorKreyzi || çǿκ کε√díκ طę ∂طí :görelim zaten acil lazım :W- Ha:|:kontur olsaydı kontur derdim- Ha:|:biz 200 ytl aylık üzerinden anlaşiyoruz- Ha:|:eğer beğenmediysen istemiyorsan- Ha:|:sitenizdeki diğer üyelerle görüşcezKreyzi || çǿκ کε√díκ طę ∂طí :100 kontor avans istiyom :Ç- Ha:|:kontur olayımız yok malesefKreyzi || çǿκ کε√díκ طę ∂طí :paranın yarısını pesin yola :WKreyzi || çǿκ کε√díκ طę ∂طí :yada dur lan konu acayım günün eğlencesi çıkar :Dsystemrooter@mynet.com gönderdi 21.09.2009 11:36:tüm üyeleri kendi sitemize çekmeye çalışiyoruzsystemrooter@mynet.com gönderdi 21.09.2009 11:36:tüm üyeleri kendi sitemize çekmeye çalışiyoruzsystemrooter@mynet.com:karar verdin mi*systemrooter@mynet.com size bir titreşim gönderdi.*systemrooter@mynet.com:?adam ekledi bunları yazdı sansıma net koptu yarıda kaldı :)
-
puahuaha 100 kontör avans
-
Kreyzi gibi bi adamı kendi sitelerine çekmek istiyorlarsa demek ki bunlar hakkatten mal :S
-
biri senle tssk gecmis ben olsam söveridm :D
-
beni maili eklemeye götleri yemez amk :)
Bu arada alınmada amk ne çalışman var lan senin takip edilecek :D (Kıskandım ahahaha)
(Albayı mı beğenmedin kurmay albay, oha amk bunlar bütün hiyararşiyimi kullanıyo ...) -
ahaha olm siz onlardan daha betersiniz zaa :)
hayvan bak memet abi aramızdaki fark herkes haddini bilecek :E
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Kreyzi gibi bi adamı kendi sitelerine çekmek istiyorlarsa demek ki bunlar hakkatten mal :S
-----------------------------ahahah :D:D:D
-
ahahahaha bu kişi benim msn imde kayıtlı oda tahribat müridi seninle dalga geçmiş geçeceğinide söylemişti :D.hatta dalga geçicem konu bile acacak dedi sende yanıltmadın onu :-)
-
bu adamlarda her ay 50 kişiye 200 lira vericek para varsa ben öleyim alayı tinerci çapulcu tayfası,
bunlardaki tek para evden çıkarken annelerinden aldıkları 2-3 lira ile cafe parasıdır
-
sana bedava bile çok pahalı :)
onlar seni tiye almış olmasın? :)
-
la bizim tbt cw ile maytap gecer ama burdakiler onların eline su dökemez :/
lan bu konuyu zaten taşak için açtım yazdıklarımda o yönde ama hala bazıları çıkıp
diyor seni kafaya almış olmasınlar hadi be siz demeseydiniz fark etmeyecektim :)