folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Günün Eğlencesi (Cw"Den Teklif Geldi Ayda 200Tl :)

Günün Eğlencesi (Cw"Den Teklif Geldi Ayda 200Tl :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek

ArkiYaN bunu yazdı:
    -----------------------------
    ahahahaha bu kişi benim msn imde kayıtlı oda tahribat müridi seninle dalga geçmiş geçeceğinide söylemişti :D.hatta dalga geçicem konu bile acacak dedi sende yanıltmadın onu :-)

İyi de kıreyzi o arkadaşla dalga geçiyor..Ava giden avlanır

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Yanlış yapmışsın @Kreyzi, aslında hemen forumun anasayfada çıkmayan bir kısmında konu açıp birisinin senle maytap geçtiğini yazacaktın, sonra msn deki müride zokayı yutmuş gibi yapacaktın, işte "ben zaten tahribatı hiç sevmem, adminleri tam ***dir, müridler ***dur vs" :D, sonra bizim şakacı müridde konuşmaları sitede yayınlayıp feci döt olacaktı, tabi senin açtığın konuyu görmeyecek.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

SpoofU bunu yazdı:
    Yanlış yapmışsın @Kreyzi, aslında hemen forumun anasayfada çıkmayan bir kısmında konu açıp birisinin senle maytap geçtiğini yazacaktın, sonra msn deki müride zokayı yutmuş gibi yapacaktın, işte "ben zaten tahribatı hiç sevmem, adminleri tam ***dir, müridler ***dur vs" :D, sonra bizim şakacı müridde konuşmaları sitede yayınlayıp feci döt olacaktı, tabi eğer senin açtığın konuyu görmeyecek.

net sürekli kopmasa ortaya karışık güzel bişi çıkardı ama işte sürekli net kopuyor a.q zaten bayram zehir oldu :D

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ccokoca
    ccokoca's avatar
    Erkek
    modemin driverini güncelleştir kopma geçer :D

“Bence temelde ikimiz de dinsiziz. Sadece ben, senden bir tane fazla dini daha reddediyorum. Sen diğer tüm olası dinleri neden reddettiğini anladığın zaman, benim de neden senin dinini reddettiğimi anlarsın.”
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek
    50 Yetale Yeterdi Be anam 200 Tale Çoktur :D

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    kreyzi tekrar yaz oa dama sen cw de takılırsan üstüne biz para verioruz kurtalalım senden :D
Toplam Hit: 2032 Toplam Mesaj: 17