Günün Eğlencesi (Cw"Den Teklif Geldi Ayda 200Tl :)
-
ArkiYaN bunu yazdı:
-----------------------------
ahahahaha bu kişi benim msn imde kayıtlı oda tahribat müridi seninle dalga geçmiş geçeceğinide söylemişti :D.hatta dalga geçicem konu bile acacak dedi sende yanıltmadın onu :-)
-----------------------------İyi de kıreyzi o arkadaşla dalga geçiyor..Ava giden avlanır
-
Yanlış yapmışsın @Kreyzi, aslında hemen forumun anasayfada çıkmayan bir kısmında konu açıp birisinin senle maytap geçtiğini yazacaktın, sonra msn deki müride zokayı yutmuş gibi yapacaktın, işte "ben zaten tahribatı hiç sevmem, adminleri tam ***dir, müridler ***dur vs" :D, sonra bizim şakacı müridde konuşmaları sitede yayınlayıp feci döt olacaktı, tabi senin açtığın konuyu görmeyecek.
-
SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------
Yanlış yapmışsın @Kreyzi, aslında hemen forumun anasayfada çıkmayan bir kısmında konu açıp birisinin senle maytap geçtiğini yazacaktın, sonra msn deki müride zokayı yutmuş gibi yapacaktın, işte "ben zaten tahribatı hiç sevmem, adminleri tam ***dir, müridler ***dur vs" :D, sonra bizim şakacı müridde konuşmaları sitede yayınlayıp feci döt olacaktı, tabi eğer senin açtığın konuyu görmeyecek.
-----------------------------net sürekli kopmasa ortaya karışık güzel bişi çıkardı ama işte sürekli net kopuyor a.q zaten bayram zehir oldu :D
-
modemin driverini güncelleştir kopma geçer :D
-
50 Yetale Yeterdi Be anam 200 Tale Çoktur :D
-
kreyzi tekrar yaz oa dama sen cw de takılırsan üstüne biz para verioruz kurtalalım senden :D