Gününüz Nasıl Gidiyor?
-
Alper orucluyum de kardeş ramazan ayında oruç tutup bide kendini kasma varsın tutmayan kassın bide unutup bişey yiyip ictiysen Allah'ın ikramidir kardeş üzülme sevin
-
bi sorun yok şükür :D devam.
artık bu saatlerde yemeği yiyiyorum bi süre oturuyorum sindirime geçmesi için, sonra yatıyorum mis gibi kalkıyorum sabah. uykumu almış şekilde. sahura kalkınca 3 saat sonra işe gitmek için kalkıyosun zombi gibi :)
-
diğer 11 ay nasılsa aynı o şekilde, hatta daha yüksek libido ile,
-
Ramazan ayından önce başladığım beslenme kontrolüne devam ediyorum. Şu an tatilde olduğum için evdeyim genelde. Akşam da iftar sonrası 1 saat sıvı hiçbir şey tüketmiyorum. İftardan yaklaşık 45 dakika sonra yürüyüşe çıkıyorum. Bizim burada akşamları hoş geçer. 1 saat yürüyorum. Sonra çay, kahve ve mümkünse sütlü tatlılardan çok az tüketiyorum. Sonra eve dönüş. Duş+sahur +yatış.
-
Şu Koreli ve Japonlardaki tevazu hiç bir millette yok.
-
futurist bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
1. hafta iyidi hatta hanım kilo verdin felan deyince 2. hafta kolaya ve ekmeğe verdim kendimi :) ama 2. hafta mide yanması yaşıyorum
güzel geçiyor hem ibadet hemde ramazan ortamını seviyorum. bide egede zorla birşeyler yedirmeye içirmeye kalmasalar iyi olacak
- Çay iç
- Yok almayım
- başka birşey iç
- yok saollasın
- iç ya
-orucum
- haa Ramazan doğru ya :)çok ibadetin reklamını yapmayı sevmem hani bazıları vardır camiye gider camiye yer bildirimi felan geçer adama illa ibadetimi söylemek istemiyorum zorla bozduracak :D
protein alamıyorum kendimi karbonhidrata verdim sıkıntı yaşıyorum neyse yarısı gitti yarısı kaldı
Ben buraya üye oldum diettesin hala diettesin :)
Allah kabul etsin
şuan kilo vermemeye çalışıyorum :)
olay diet değil sağlıklı beslenme ömür boyu uygulamayı düşünüyorum
-
herşey çok iyi gidiyordu. peder bey yine nerden bulduysa grip buldu getirdi eve 2 gündür ev sümüklü mendil dolu.
lan bu şerefsiz aile hekimleri antibiyotik yazmak yasak diye parol yazıyor haberiniz olsun .
mq çocuklarına biri söylesin bakanlık söylediği kişiler hasta olmayanlar . biz ölüyoz lan .
-
samaccc bunu yazdı
herşey çok iyi gidiyordu. peder bey yine nerden bulduysa grip buldu getirdi eve 2 gündür ev sümüklü mendil dolu.
lan bu şerefsiz aile hekimleri antibiyotik yazmak yasak diye parol yazıyor haberiniz olsun .
mq çocuklarına biri söylesin bakanlık söylediği kişiler hasta olmayanlar . biz ölüyoz lan .
Gripte antibiyotik kullanılmaz zaten hocam, yazarsa anormal olurdu :)
-
samaccc bunu yazdı
Grip zaten ilaçla 7 günde ilaçsız 1 haftada geçen bir hastalık hocam. :)
-
yapmayın beyler . yılların sümüklüsüyüm ben .
amoklabin 1000 çakıyorsun . yanına nuro fen 1 tanede dandik bemiksc 3.gün çivi gibi ayaktasın .
şimdi diceksiniz ne alaka . kardeşimden önce babam gitti ona antibiyptik agumentin + nurofen + calsiyum sandoz verdi . bildiğiniz gibi değil 4 kişi birden taklaya geldik .
ama sorun çözüldü. devlet yazmazzsa para yazdırıyor.
samaccc tarafından 15/Haz/17 21:07 tarihinde düzenlenmiştir