Gününüz Nasıl Gidiyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

Alper orucluyum de kardeş ramazan ayında oruç tutup bide kendini kasma varsın tutmayan kassın bide unutup bişey yiyip ictiysen Allah'ın ikramidir kardeş üzülme sevin 

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

bi sorun yok şükür :D devam. 

artık bu saatlerde yemeği yiyiyorum bi süre oturuyorum sindirime geçmesi için, sonra yatıyorum mis gibi kalkıyorum sabah. uykumu almış şekilde. sahura kalkınca 3 saat sonra işe gitmek için kalkıyosun zombi gibi :) 

ne diyon?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

diğer 11 ay nasılsa aynı o şekilde, hatta daha yüksek libido ile,

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_kiyatrist
    pc_kiyatrist's avatar
    Erkek

Ramazan ayından önce başladığım beslenme kontrolüne devam ediyorum. Şu an tatilde olduğum için evdeyim genelde. Akşam da iftar sonrası 1 saat sıvı hiçbir şey tüketmiyorum. İftardan yaklaşık 45 dakika sonra yürüyüşe çıkıyorum. Bizim burada akşamları hoş geçer. 1 saat yürüyorum. Sonra çay, kahve ve mümkünse sütlü tatlılardan çok az tüketiyorum. Sonra eve dönüş. Duş+sahur +yatış.

- anlat + "malı Arap Faik'ten alıyorduk, Karabük'te ikinci yükleme yapılıyordu. Adana'ya kadar da ben kullanıyordum kamyonu" -ne diyorsun? + ne diyeceğim, siz kaçırdınız, siz anlatın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Şu Koreli ve Japonlardaki tevazu hiç bir millette yok.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

1. hafta iyidi hatta hanım kilo verdin felan deyince 2. hafta kolaya ve ekmeğe verdim kendimi  :) ama 2. hafta mide yanması yaşıyorum

güzel geçiyor hem ibadet hemde ramazan ortamını seviyorum. bide egede zorla birşeyler yedirmeye içirmeye kalmasalar iyi olacak

- Çay iç
    - Yok almayım
    - başka birşey iç
    - yok saollasın
    - iç ya 
    -orucum
    - haa Ramazan doğru ya :)

çok ibadetin reklamını yapmayı sevmem hani bazıları vardır camiye gider camiye yer bildirimi felan geçer adama illa ibadetimi söylemek istemiyorum zorla bozduracak :D

protein alamıyorum kendimi karbonhidrata verdim sıkıntı yaşıyorum neyse yarısı gitti yarısı kaldı

Ben buraya üye oldum diettesin hala diettesin :)

Allah kabul etsin

şuan kilo vermemeye çalışıyorum :)

olay diet değil sağlıklı beslenme ömür boyu uygulamayı düşünüyorum

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

herşey çok iyi gidiyordu. peder bey yine nerden bulduysa grip buldu getirdi eve 2 gündür ev sümüklü mendil dolu.

lan bu şerefsiz aile hekimleri antibiyotik yazmak yasak diye parol yazıyor haberiniz olsun . 

mq çocuklarına biri söylesin bakanlık söylediği kişiler hasta olmayanlar . biz ölüyoz lan .

Minimalist Değilim Tembelim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

herşey çok iyi gidiyordu. peder bey yine nerden bulduysa grip buldu getirdi eve 2 gündür ev sümüklü mendil dolu.

lan bu şerefsiz aile hekimleri antibiyotik yazmak yasak diye parol yazıyor haberiniz olsun . 

mq çocuklarına biri söylesin bakanlık söylediği kişiler hasta olmayanlar . biz ölüyoz lan .

Gripte antibiyotik kullanılmaz zaten hocam, yazarsa anormal olurdu :)

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

Grip zaten ilaçla 7 günde ilaçsız 1 haftada geçen bir hastalık hocam. :)

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

yapmayın beyler . yılların sümüklüsüyüm ben . 

amoklabin 1000 çakıyorsun . yanına nuro fen 1 tanede dandik bemiksc  3.gün çivi gibi ayaktasın . 

şimdi diceksiniz ne alaka . kardeşimden önce babam gitti ona antibiyptik agumentin + nurofen + calsiyum sandoz verdi  . bildiğiniz gibi değil 4 kişi birden taklaya geldik . 

ama sorun çözüldü. devlet yazmazzsa para yazdırıyor.

samaccc tarafından 15/Haz/17 21:07 tarihinde düzenlenmiştir

Minimalist Değilim Tembelim
Toplam Hit: 14764 Toplam Mesaj: 100
tag mak yok