Gürültü Yapan İş Yerini Çıkarmak (Yardım)
-
Arkadaşlar sonunda bizimde başımıza geldi .
dükkanda işyeri olarak kullanılıyor .Aşırı gürültü yapan ve laftan anlamay bi kiracımız var.
kirasını zamanında ödüyor fakat öyle ses yapmaya başladıki bam bam evde oturamaz olduk gibi bişey.
şimdi bu adamı gürültüden dolayı çıkarma şansım varmıdır.
avukat arkadaşlardan yada bu işlerden anlayan arkadaşlardan tavsiye istiyorum.
kavga söz konusu olamaz . bu seçenek malesef elimde değil.
-
Düzgün bir dille uyarmayı denedin mi ?
-
olmzmı hocam defalarca .
hatta eve davet ettim gel bu gürültüde sen oturabilrmsin . die sordum kaçıp gidiyor. :)
-
Ne uzerine xalisiolar hocam
-
-
samaccc bunu yazdı
gıda ürünü paketleme
evde paketleme makinesi mi kullanıyor :|
konutta kullanamaz ki :D
Direk dava aç gitsin.
-
gürültü makina gürültüsümü yoksa müzik falan açıp yüksek sesle bağırma konuşmamı?
-
@RETRET
USTA EVin altı dükkan işyeri ev bodrum dükkan üstünde daireler var.
@bugrahan45 müzik vs değil hocam
bildiğin elde çekiç sanki yere yada masaya vuruyorlarmış gibi güm güm die ses gelio bildiğin duvar titriyor o derece (sürekli bi ses değil 10 dk gelio 20dk gelmio bazen 15dk gelio 1 saat gelmiyor )
samaccc tarafından 24/Ara/15 13:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Kaya tuzu kiriyorlar heralde paketleme makinasi benim bildigim okadar ses yapmaz
-
Hocam kavga et demiyorum ama dilin biraz sert olsun madem uyardın hala aynı şeyi yapmaya devam ediyorlarsa.
Git yanlarına bakın bu iş böyle olmayacak rahatsız oluyoruz bu ikinci gelişim biraz daha dikkatli olun ya da başka dükkanlara flan bakın kendinize diye söyle bakalım.
-
clogu bunu yazdı
Kaya tuzu kiriyorlar heralde paketleme makinasi benim bildigim okadar ses yapmaz
yapar ben çok paketleme makinesi yaptım :D bide pünomatik sesi vardır pıııı ffııııı pıffff