folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Gürültü Yapan İş Yerini Çıkarmak (Yardım)

Gürültü Yapan İş Yerini Çıkarmak (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoldenWorld
    GoldenWorld's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    clogu bunu yazdı

Kaya tuzu kiriyorlar heralde paketleme makinasi benim bildigim okadar ses yapmaz

yapar ben çok paketleme makinesi yaptım :D bide pünomatik sesi vardır pıııı ffııııı pıffff

Adam seslerini bile çıkartıyor :) Varol RETRET reiz :D

İnsan ne kadar az düşünürse, o kadar çok konuşur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Çevre ve Şehircilik il müdürlüğüne şikayet et. gelip tespit yapsınlar. Biraz uğraşırsın hatta seni sinir de edebilirler ama ısrarla bitkaç kez dilekçe ver. adamların en küçük cezası 5-10 bin tl den başlıyor. Tüm başvuruların resmi ve dilekçeli olsun. 

Tespit tutanaklarını al sonra mahkrmeye git. En az 3-4 kez farklı zamanlara ait gürültü tespit tutanağı olsun. En az bir kez de gürültüden ceza yesinler. Gerisinde mahkemeden Çok rahat çıkartırsın. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    metalati
    metalati's avatar
    Erkek

Makinelerin altına araba lastigi koysun duvarlara kolonlara değmesin makine ses kesilir tabi makinenin kendi sesi yuksekse o ayrı 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hcam kimsenin hukuksal cozum onerisine itirazim yok kesinlikle dogeu yol boyle olmali ama rahat 2 ayi gozden cikar surec icin. Kavga istemiyorsun cunku endisen adamlarin ailene cevrene bulasmalarini engellemek. Adamlarin laftan anladigida yok. Birde ses gunduz saatlerinde o sacma db olcumunun altinda ise hukuksal yaptirimida yok yada zor. Ya alisacaksin yada ev sahibiyle gorusup biraz onun gozunu korkutacaksin. İste dukkani inalathane kullandiriyosun suctur senin basin yanar vs. Yada usta bu lafa millet cok takilacak ama olmadi sen cikacaksin. 

(Not: olmaz oyle sey falan filan demeyin ben kiraci gurultu yapio die evden cikan evsahibi  avukat taniyorum. Bazi seyler hukukla insanlikla falan cozulmuyor ne aciki)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Evet arkadaşlar . geçen süre içinde yapığım araştırmalar . Sorduğum 1 kaç tecrübeli insan dan sonra öğrendiklerimi size aktarayım. 

ben böyle kanunun yasanın anasını xikim. kendi malınızda rezil olmak istemiyorsanız okuyun 

1. kiracı kirayı ödediği sürece hiç bir kuvvet bu adamı çıkaramıyor. 

2 anca kendin iş yeri açacaksan . tadilat yapacaksan . yada bulunduğu yeri satacaksan . çıkarabiliyorsun kiracıyı. 

3 db ölçüm dedilkeri şey bi işe yaramıyor . disko ses seviyesini geçmiyormuş diyen duydum gerisini düşünün. 

4 bu beladan kurtulabilirsem bir daha  tarihi boş bırakılmış tahliye taahütnamsei imzalatmadan yada süreli kontrat yapmadan hiç bir şeyi kiraya vermem . nalet olsun böyle işe . 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Hocam kira sözleşmen varmı ? Varsa bitimden 1 ay öncesi bildirirsin çıkarlar.O yazdığın gibi şeylerde yok.Yani kendi işini kurman gerekiyor vs gibi

Emlakçılık yapıyorum yardımcı olmak isterim kardeşim.

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    clogu bunu yazdı

Kaya tuzu kiriyorlar heralde paketleme makinasi benim bildigim okadar ses yapmaz

yapar ben çok paketleme makinesi yaptım :D bide pünomatik sesi vardır pıııı ffııııı pıffff

O pneumatic sesi yüzünden bizim arıcılar birliği de petek basma makinesini durdurmak zorunda kaldı .)

Var mı hocam ona bi yöntemin 2-3 saniyede bi pneumatic kalkıp tezgaha bıçak vuruyor 

Tayga tarafından 14/Oca/16 11:27 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

masraf et git firma kur adi ortaklık kıracıyı cıkar sonra fırmayı kapat yada satıcam ben burayı de faıs bı fıyat cek belkı admlara satarsın o paraya :D 100 lıraysa 700 lıra de.:D

delimiyim ben?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

adam anladigim kadariyla işi gereği ses yapiyor

keyfi seni rahatsiz etmek için degil

anca taşınma masraflarına yardımcı olurum gibi bi çözüm sunarsan çıkar gibi. yoksa işin zor

tatlı dil ve güzel strateji tek çaren

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

oturduğunuz yerin Kat mülkiyeti var ise adama istediğiniz yaptırımıyapabilir siniz. şayet adam Muhasebeci, Mali müşavir, iç mimar gibi tek başına oturup çizim hesap kitap yapmayan bir işyeri ise zaten yasak. diye biliyorum.

mesken olarak geçen bir yeri yukarıdakiler haricinde home ofis olarak kullanamaz. tapuda mesken olarak geçmiyor da iş yeri lacarak geçiyor ise ozaman durum farklı. yazdıklarım sadece tahmin dir yasal bi dayanağı yok.

en güzeli gidip konuşmak.... huzur varya huzur parayla ölçülmez. 500-600 lira geliyor diye huzurdan vazgeçilmek durumunda kalmak çok kötü. yani en azından ben ev bu ya yatacak dinleneceksin. altında düşünsene bir işletme paldır küldür bağırış cağırış. umarım çözülür.

siyahbereli tarafından 14/Oca/16 12:01 tarihinde düzenlenmiştir

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 2345 Toplam Mesaj: 21
kiracı çıkarmak