Güvenli Yapılabilecek Tatil Fikirleri

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    exbono bunu yazdı

    Assos Sivrice yakınlarına gidebilirsin. Ben şu an oradayım, tüm otel ve pansiyonlar boş durumda, insandan uzak bir tatil için bire bir

    aynı yer mi bilmiyorum da, jandarma'nın taş karakol'u sahil civarında duruyor mu hâlâ?


    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Aralık/2009
    Homo

    Konuyu hortlatayim. Aynı şekilde izmir çevresi hatta daha aşağılar da olur öneri bekliyorum. Kız arkadaşımla tatile çıkmayı düşünüyoruz da aile şartı aramayan işletmeler lazım.


    Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

    Merhaba,

    Nişanlımla 3 aydır ayrı kaldık covid nedeniyle,

    Nerdeyse hiç evden çıkmadım ben de bunaldım.

    3/4 gün kafa dinlemek istiyoruz.

    Villa tatiline baktım ama iki kişi için biraz pahalı.

    Çadır alıp sahile vursak wc yok elektrik yok filan pek yapamam gibi geliyor.

    Otel belki..

    Neler olabilir? Tavsiyeniz var mıdır?

    Kamping. Şu sıralar çok revaçta. Araç varsa, basıp istediğine gidebilirsin, tabi önce araştrıman gerekiyor. Ücretler oldukça makul. Günlük tek kişi 60-80 TL arasında İzmir'de bildiğim kadarıyla.
    Bu konuda @TXT sana gerekli bilgi ve yönlendirmeleri yapacaktır.


    Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2012
    Erkek

    Biz sapanca da villa tatili yaptık hojalar


    https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Eylül/2007
    Erkek

    @C_e_Z_a eyv. kral, hocalarım istanbul tarafında olanlar için bu aralar şile istanbulkamp popüler oraya giden çok, aslında bizim düzcede işletmemiz vardı 3 yıldır hem rafting hem kamp üzerine önceden bazı hocalarda gelmişti şirkettekilerle beraber, bu corona mevzusuna daha çok patlamadan süreci öngörüp devrettim ben oradan birine süreci de anlattım oradan yerel biri yatırım yapmak istedi devrettim ben de, düzce, sapanca, sakarya tarafında bungalov yerler var ama tatil konseptini belirleyip ona göre araştırmak lazım,  eskiden fethiye marmaris bölgesinde çok aktivite kamp organizasyonları düzenlemiştim ama şu anda her yer ateş pahası o yüzden doğası güzel bungalov yada kamp alanı olan yerlerde çadır konaklama daha mantıklı temel ihtiyaçlar kamp alanı olduğu için giderilebiliyor, geçen yılki en sevdiğim keşfim de herkesin bildiği fethiyedeki yeşil vadi var  oranın suyunu besleyen 1,2 saatlik zirvelere gidildiğindeki oradakilerin kızıl dere dedikleri yer, bi dere düşünün vadiden akıyor gibi suyu berrak ayrıca sağdan soldan taşların içinden onlarca kaynak (içilebilir) su geliyor, 1 gün diye gidip 3 gün orada takılmıştık ham olduğu için tedarikli gitmek gerekiyor. 

Toplam Hit: 1777 Toplam Mesaj: 16
tatil tavsiyesi