Güvenliğinizi En Üst Noktaya Çıkarın
-
MsnVirusRemoval
Artık pek yiyen kaldımı msn zararlısını bilmiyorum ama arkadaşlarınıza filan bulaşmışsa özellikle kontör reklamları resime tıklayın gibi msnden mesaj yollar.Bu programı güvenli modda çalıştırmanız daha iyi olur.Ayrıca Update özelliği vardır son çıkan msn zararlılarınıda böylelikle silebilirsiniz.2 saat antivirüsle taratıp silmenize gerek kalmicak böylelikle.

-
Flash Disinfector

Flash zararlıları amvo.exe zararlısı örneğin C: ye tıkladınız gözat çıkıyor vs gibi sorunları düzeltmenize olanak sağlayan bu araçla tüm flash zararlılarını temizliyebilirsiniz.Öncelikle zararlı bulaşmış flash veya harici harddiskinizi bilgisayarınıza takın ve programı çalıştırın.Ekran gidip gelecektir ve zararlılardan kurtulacaksınız.
-
Avira Buralarda Olacaktında Karı Kız Kovalıycaktık Maltepede Atladıgım Karılar Kursağımdan Geçmiyor Serefsizim Aklımdasın Gel Ataşehirden Rus Getircem Serefsizim :D 9 Aralıkta 4 Rus Var Ona Göre :D:D
-
XP TCP/IP Repair
Bilgisayarınızdaki zararlılar internet ayarlarınızı bozdu veya son zamanlarda türeyen antivirüs ve microsoft sitesine girmenizi önleyen zararlı bilgisayarınızda bulunuyor.Artık format atmaya gerek yok bu programla TCP/IP'nizi onararak bunlardan kurtulabilirsiniz.Yapmanız gereken Reset TCP/IP ve Repair Winsock'a tıklayıp bilgisayarınıza reset atılmasını beklemek.

-
bence en iyi güvenlik :)
Avira + ashompoo (Güvenlik duvarı koruyucu) + Zemana Antilogger :)
Bence bu ben bunları kullanıyorum sistemide kasmıyolar :) daha hiç bi şey olmadı
Tahtalara vuruyom :)
-
emeğin için tesekkürler avira combofix kullandım gercekten pc birrşey bırakmıyor hatta rat aldığım logları sifreleri saklamıştim onları bile sildi özüldüm,
-
Şuaraya bi çentik :| ve güzel paylaşım eline sağlık.
-
Ellerine sağlık Avira,eyv. . .
-
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------
Avira Buralarda Olacaktında Karı Kız Kovalıycaktık Maltepede Atladıgım Karılar Kursağımdan Geçmiyor Serefsizim Aklımdasın Gel Ataşehirden Rus Getircem Serefsizim :D 9 Aralıkta 4 Rus Var Ona Göre :D:D
-----------------------------Kankamla bende yaptık... Ama o kazak sever...
Konuya artı rep artı teşekkür artı emeğe saygı...
Ya bu combo fix nasıl çalışıyor? Biri anlatırsa sevinirim...
-
@MaliAcikgoz
Programı çalıştırmadan önce antivirüs ve firewall varsa bilgisayarında kapat daha sonra combofix'i aç combofix i başlattıktan sonra o otomatik taramaya başlicak o işlem yaparken hiçbir işlem yapma daha sonra bilgisayarı yeniden başlatabilir daha sonra sana log verecektir notepad'de burdan deleted items e bakarak neler silmiş bakabilirsin.