Güvenlik Kamerası İle İlgili Bir Soru
-
Hocalar eve kapı önüne güvenlik amaçlı wifi kamera takmayı düşünüyorum
yalnız kamera kayıtlarının pc hdd sine gerek kalmadan net aracılığıyla otomatik cloud hesabıma
yazdırabilmem mümkün müdür ?
böyle yazılımları olan kameralar var mı?
sanırım upload Hızı düşük olduğundan belli bir cache de filan mı tutulması gerek
ya da böyle bir şey hiç mümkün değil mi?
bu konu hakkında bilgili müritler var mı? Merak ettim biraz da beyin jimnastiği olur
ben pc de drive gibi gösterilebilen clouD servisleri var onlarla yapılabilir diye düşünüyorum aslında ama başka yolları da var mı
-
bildiğim kadarı ile böle bişi var hocam
ama güvenlik için takıyorsan kamera , çok bi işe yaramıor. alarm takmak daha mantıklı.
-
Söylediğin mümkün hocam. Nvr özellikli olarak geçiyordu yanılmıyorsam. Tam olarak anahtar kelimemiz "ip camera cloud recording". İp cam kullanacaklara ufak bir tavsiye kullanacağınız alan çok geniş değilse 4 taneden sonra sinyal sapıtıyor arada.
-
güzel eğer varsa çünkü ekstra hdd ile uğraşılmaz
istediğim şu kameranın kontrol panelinden direk cloud U tanımlamak
-
çizik yasak takip olsun :) köydeki eve hırsız konusunda sormuştum kimse tınmamıştı
doğru anladıysam kamera çalınsa veyaz kapatılsa bile görüntüler hesapta olacak değilmi
-
futurist bunu yazdı
çizik yasak takip olsun :) köydeki eve hırsız konusunda sormuştum kimse tınmamıştı
doğru anladıysam kamera çalınsa veyaz kapatılsa bile görüntüler hesapta olacak değilmi
Aynen cloudla anlık replike durumda olacak istersen hesabına girip alıcaksın kaydını
ama klasör klasör günlük saatlik vs kaydetmeli
öteki türlü dvr cihazını söküp götürdüğünde avucunu yalıyorsun
-
SeRDaR bunu yazdıfuturist bunu yazdı
Aynen cloudla anlık replike durumda olacak istersen hesabına girip alıcaksın kaydını
ama klasör klasör günlük saatlik vs kaydetmeli
öteki türlü dvr cihazını söküp götürdüğünde avucunu yalıyorsun
hocam aslında harddiske kayıt yapan cihazlarda internete bağladığında, cep telefonundaki yazılımla bile dükkanı izleyebiliyorsun mesela.
Benim incelediğim cihazda direk buluta kayıt yoktu, ama uzaktan izlenebildiğine göre, uzak bilgisayara gelen görüntüyü anlık kayıt ettiğin zaman bütün kamera kaydını almış olursun. Yani tabiki direk kayıt yapsa iyi olur ama olmazsa da bu şekilde yapabilirsin :D
Ayrıca hareket sensörlü olanlar daha kullanışlı geldi bana, hareket eden cisim olmadığı zaman kayıt yapmıyor.
-
standart satılan ürünlerde varmı bilmiyorum ama şu üründe var https://www.dropcam.com/ türkiyede nerde bulursun bilmem
edit. sitesinde satış şeysi varmış
detCode tarafından 13/Oca/15 16:44 tarihinde düzenlenmiştir -
kameranın duşuk kalitede kaydettiği dataları one Drive klasorune yonlendir. One drive sürekli eşitleyerek buluta depolar . Beyin bedava . Webcam guvenkil kamerası olarak kullanırken bu yöntemi kullanmıştım.
sonuç başarılı olunca heyecandan monitore dil darbesi ile kalp çizmiştim tükürük ile
-
zalimadam bunu yazdı
kameranın duşuk kalitede kaydettiği dataları one Drive klasorune yonlendir. One drive sürekli eşitleyerek buluta depolar . Beyin bedava . Webcam guvenkil kamerası olarak kullanırken bu yöntemi kullanmıştım.
sonuç başarılı olunca heyecandan monitore dil darbesi ile kalp çizmiştim tükürük ile
hocam senin böyle yorumlarına bitiyorum ya :D
-
elime alıp bi kamerayı incelemiştim. sim kartlı idi software arayüzünde de cloud ile ilgili yönlendirmeler vardı. tek kamera 2 mb lik bnant üzerinden tv gibi canlı 720p görüntü aktarıyor idi. patron biyere istedi uzaktan bu şekilde izlettim. sora söktüm. tek kamera olarak gayet tatmin edici idi. markası zovallimi neydi çok tanınmış bir marka bile değildi. şöyle yapabilrsin. kameralrın demo tanıtımları var onları bul arayüze internetten erişip kurcalayabilrsin. cisco router demoları gibi bilrsin işte..