folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Güvenlik Kamerası İle İlgili Bir Soru

Güvenlik Kamerası İle İlgili Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Hocalar eve kapı önüne  güvenlik amaçlı wifi kamera takmayı düşünüyorum

yalnız kamera kayıtlarının pc hdd sine gerek kalmadan net aracılığıyla otomatik cloud hesabıma

yazdırabilmem mümkün müdür ?

böyle yazılımları olan kameralar var mı?

sanırım upload Hızı düşük olduğundan belli bir cache de filan mı tutulması gerek 

ya da böyle bir şey hiç mümkün değil mi?

bu konu hakkında bilgili müritler var mı? Merak ettim biraz da beyin jimnastiği olur 

ben pc de drive gibi gösterilebilen clouD servisleri var onlarla yapılabilir diye düşünüyorum aslında ama başka yolları da var mı 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

bildiğim kadarı ile böle bişi var hocam

ama güvenlik için takıyorsan kamera , çok bi işe yaramıor. alarm takmak daha mantıklı.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Söylediğin mümkün hocam. Nvr özellikli olarak geçiyordu yanılmıyorsam. Tam olarak anahtar kelimemiz "ip camera cloud recording". İp cam kullanacaklara ufak bir tavsiye kullanacağınız alan çok geniş değilse 4 taneden sonra sinyal sapıtıyor arada.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

güzel eğer varsa çünkü ekstra hdd ile uğraşılmaz 

istediğim şu kameranın kontrol panelinden direk cloud U tanımlamak 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

çizik yasak takip olsun :) köydeki eve hırsız konusunda sormuştum kimse tınmamıştı

doğru anladıysam kamera çalınsa veyaz kapatılsa bile görüntüler hesapta olacak değilmi

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

çizik yasak takip olsun :) köydeki eve hırsız konusunda sormuştum kimse tınmamıştı

doğru anladıysam kamera çalınsa veyaz kapatılsa bile görüntüler hesapta olacak değilmi

Aynen cloudla anlık replike durumda olacak istersen hesabına girip alıcaksın kaydını 

ama klasör klasör günlük saatlik vs kaydetmeli 

öteki türlü dvr cihazını söküp götürdüğünde avucunu yalıyorsun

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

Aynen cloudla anlık replike durumda olacak istersen hesabına girip alıcaksın kaydını 

ama klasör klasör günlük saatlik vs kaydetmeli 

öteki türlü dvr cihazını söküp götürdüğünde avucunu yalıyorsun

hocam aslında harddiske kayıt yapan cihazlarda internete bağladığında, cep telefonundaki yazılımla bile dükkanı izleyebiliyorsun mesela.

Benim incelediğim cihazda direk buluta kayıt yoktu, ama uzaktan izlenebildiğine göre, uzak bilgisayara gelen görüntüyü anlık kayıt ettiğin zaman bütün kamera kaydını almış olursun. Yani tabiki direk kayıt yapsa iyi olur ama olmazsa da bu şekilde yapabilirsin :D 

Ayrıca hareket sensörlü olanlar daha kullanışlı geldi bana, hareket eden cisim olmadığı zaman kayıt yapmıyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detCode
    detCode's avatar
    Erkek

standart satılan ürünlerde varmı bilmiyorum ama şu üründe var https://www.dropcam.com/ türkiyede nerde bulursun bilmem

edit. sitesinde satış şeysi varmış

detCode tarafından 13/Oca/15 16:44 tarihinde düzenlenmiştir

Who is detCode?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

kameranın duşuk kalitede kaydettiği dataları one Drive klasorune yonlendir. One drive sürekli eşitleyerek buluta depolar . Beyin bedava . Webcam guvenkil kamerası olarak kullanırken bu yöntemi kullanmıştım.

sonuç başarılı olunca heyecandan monitore dil darbesi ile kalp çizmiştim tükürük ile

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

kameranın duşuk kalitede kaydettiği dataları one Drive klasorune yonlendir. One drive sürekli eşitleyerek buluta depolar . Beyin bedava . Webcam guvenkil kamerası olarak kullanırken bu yöntemi kullanmıştım.

sonuç başarılı olunca heyecandan monitore dil darbesi ile kalp çizmiştim tükürük ile

hocam senin böyle yorumlarına bitiyorum ya :D 

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

elime alıp bi kamerayı incelemiştim. sim kartlı idi software arayüzünde de cloud ile ilgili yönlendirmeler vardı. tek kamera 2 mb lik bnant üzerinden tv gibi canlı 720p görüntü aktarıyor idi. patron biyere istedi uzaktan bu şekilde izlettim. sora söktüm. tek kamera olarak gayet tatmin edici idi. markası zovallimi neydi çok tanınmış bir marka bile değildi. şöyle yapabilrsin. kameralrın demo tanıtımları var onları bul arayüze internetten erişip kurcalayabilrsin. cisco router demoları gibi bilrsin işte..

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 1565 Toplam Mesaj: 16